Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
ima nekoliko dobrih filmova..ostalo je žnj kategorija...narocito u zadnjih desetak godina...a o glumcima necu...ili 'glumcima'vili40 wrote:samo nemoj o hrvatskom filmu od samostalnosti,prije je ponešto i bilovuksadinare wrote:oli je bilo do sad hrvatske kulture?...evo primjera...sad da malo podsjetim ove koji placu za jugom...tamo je bio drzavni sekretarijat za kulturu...ili to bi danas bilo ministarstvo....taj sekretarijat je davao nula dinara za snimanje filmova t redateljima ili reziserima...samo su im lijepo porucili..'drugovi izvo'l te se snaci za lovu mi mozemo samo dati preporuku'...npr.kad se snimao film 'bitka na neretvi'...bulajic je prethodno morao obilaziti brdo firmi da iskamci lovu na film...a dans?..tzv.redatelji dođu u ministarstvo kulture i samo kaze..'hocu lovu za svoj film'...ili neki drugi projekt...umjesto da traze sami sponzora...vili40 wrote:mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:
nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.
vuksadinare- Posts : 100111
2015-09-08
Kako prepoznati da kradezeovac laže? Usta mu se miču.
darth_vader-
2014-04-17
inace..knezovic do sad a pronjuskao sam uopce nije u svojim govorima,kolumnama i aktivizmu nije spominjao haseta...nego bas sad par dana prije izbora?...slucajno?
2015-09-08
kic wrote:vuksadinare wrote:pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:vuksadinare wrote:he,he...e moj kic....sad si postavio pitanje i odmah si sam sebi dao odgovorkic wrote:
a otkud ti takav podatak, lik se uvijek predstavlja kao student Ekonomskog fakulteta, tako da?
ne, pa daj odgovor - otkud ti podatak za ovo?
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
tamo ti je Zlatko Hasanbeg, a ovaj klinac nije-
eto ga na :D
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
kic wrote:
I went full metilda, sorry
ne razumijem zbog čega se ispričavaš?
dečko je rekao ono što je trebalo reći..
Guest- Guest
melkior wrote:A majke ti mile, nemam ti ja želudac za osnovnoškolski program Vjeronauka...neću moć spavat.kic wrote:
I went full metilda, sorry
na svojoj temi o katolicizmu ne govorim o osnovnoškolskom programu vjeronauka.. svojedobno sam te pozvala da razgovaramo o katoličkom poimanju Bitka i bitka pa si ignorirao moj poziv.. a time se ne bave osnovnoškolci ..
Guest- Guest
kuku...'sve smo napravili,sve smo pokusali ali ocito nismo previse profitirali ocito je da nas dobar dio biraca ne zeli slusati'(njonjo)
2015-09-08
epikur37 wrote:kic wrote:vuksadinare wrote:pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:vuksadinare wrote:he,he...e moj kic....sad si postavio pitanje i odmah si sam sebi dao odgovorkic wrote:
a otkud ti takav podatak, lik se uvijek predstavlja kao student Ekonomskog fakulteta, tako da?
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
kako ovaj vuk priča gluposti nekad uh
https://hr.wikipedia.org/wiki/Institut_dru%C5%A1tvenih_znanosti_Ivo_Pilar#Poznati_zaposlenici
kic...nije samo istina sto pise wikipedia to je samo djelomicno istina...kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:vuksadinare wrote:pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
https://hr.wikipedia.org/wiki/Institut_dru%C5%A1tvenih_znanosti_Ivo_Pilar#Poznati_zaposlenici
2015-09-08
kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:vuksadinare wrote:pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
Da nekad :)
Optuži Knezovića da je uhljeb u državnom institutu, a ono ispadne da je to nije Knezović nego upravo njegov favorit u diskusiji.
To znači samopojebat se na brzinu u prvom zavoju :D
2015-08-06
vuksadinare wrote:kic...nije samo istina sto pise wikipedia to je samo djelomicno istina...kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:vuksadinare wrote:pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
lako je iznosit tvrdnje, a već teže je to potkrijepit
ti ništa nisi dokazao već samo: aw aw aw
nista...aw aw...provjereno od pouzdanih osoba...no nije u tome poanta..poanta je da mali odrađuje predizbornu propagandu u korist onih koji su mu porucili da je on 'sa istoka' i koji su hrvatima u bh-a spustili rampu 'onima tamo sa istoka'...pa to bas dolazi do izrazaja njegova sintagma koju je izrekao prije nekoliko godina o 'nevoljenom narodu'kic wrote:vuksadinare wrote:kic...nije samo istina sto pise wikipedia to je samo djelomicno istina...kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:
2015-09-08
Pa da malo podsjeti birače na neke stvari tako da mu ne daju glas.vuksadinare wrote:inace..knezovic do sad a pronjuskao sam uopce nije u svojim govorima,kolumnama i aktivizmu nije spominjao haseta...nego bas sad par dana prije izbora?...slucajno?
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
b.t.w...plenkijev žetončić kerum je rekao da se ruža tomašić nema sto kandidirati u dalmaciji i 'nek se kandidira u maglaju odakle je'
2015-09-08
Svaki glas je bitan jer je borba za fotelju neizvjesna.
Foteljaši.
Foteljaši.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Kerum(plenkijev i hdz-ov žetončić i partner)...neka Knezović ovo komentira jer hase to nikad nije izgovorio
'Nije pristojno da se Ruža Tomašić,koja je iz Maglaja(BiH op.a),da se natječe za Dalmaciju - nije pristojno.Ja živim ovdje.Ali ja bi mijenjao izborni zakon - tko ne živi u Dalmaciji da se ne može natjecati,da s e ne može natjecati netko tko živi u Kanadi ili Maglaju - izjavio je Kerum.(24 sata)
..uzgred za plenkijevog i hdz-ovog zetoncica i ludonju na njihovu zalost Ruža Tomašić živi na Korčuli
'Nije pristojno da se Ruža Tomašić,koja je iz Maglaja(BiH op.a),da se natječe za Dalmaciju - nije pristojno.Ja živim ovdje.Ali ja bi mijenjao izborni zakon - tko ne živi u Dalmaciji da se ne može natjecati,da s e ne može natjecati netko tko živi u Kanadi ili Maglaju - izjavio je Kerum.(24 sata)
..uzgred za plenkijevog i hdz-ovog zetoncica i ludonju na njihovu zalost Ruža Tomašić živi na Korčuli
2015-09-08
Vuče, vrijeme je da maknete hasančeta....duboko vas kompromitira.
2015-08-06
vuksadinare wrote:nista...aw aw...provjereno od pouzdanih osoba...no nije u tome poanta..poanta je da mali odrađuje predizbornu propagandu u korist onih koji su mu porucili da je on 'sa istoka' i koji su hrvatima u bh-a spustili rampu 'onima tamo sa istoka'...pa to bas dolazi do izrazaja njegova sintagma koju je izrekao prije nekoliko godina o 'nevoljenom narodu'kic wrote:vuksadinare wrote:kic...nije samo istina sto pise wikipedia to je samo djelomicno istina...kic wrote:epikur37 wrote:kic wrote:
poanta je da puno tog tvrdiš bez imalo uporišta, daj se centriraj malo
epikur37 wrote:Vuče, vrijeme je da maknete hasančeta....duboko vas kompromitira.
ispast će još da je Hasanče dupli agent, kao ova epizoda s Mile Janopolusom..
po kerumovoj izrazito rasistickoj izjavi koju valjda i plenki intimno podrzava u sebi...ali mora imati svoje trbuhozborce sijaset dansnjih kandidata porijeklom iz bh-a se ne bi smjelo kandidirati na izborima..ni raspudic,ni bozinovic ni Gordan Grlić Radman
2015-09-08
Mogao sam i misliti još jedna ojebina na državnoj sisivuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
Ovakvi poput Knezovic su razjebali državu više nego itko.
AssadNaPodmornici- Posts : 22110
2018-06-14
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik objavio propagandni video: "Pozivam Republiku Srpsku da se okupi i brani"
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 3 of 9