Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Knezović objavio video priopćenje o Hasančetu
ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s putavuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s putavuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
vili40-
2015-08-02
kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s putavuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
2015-09-08
epikur37 wrote:I sad takvog covjeka pravasija stavlja na poziciju ministra kulture ..... :D
ti si ga stavio prvi put , pepela pepela...
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
sad bi izvadio brojke no nemam vremenavuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s putavuksadinare wrote:
uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
izvadi....veli hribar da je imao nikad tanji novcanik kad je hase bio ministar kulturedebotoijusto wrote:sad bi izvadio brojke no nemam vremenavuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:
vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s puta
2015-09-08
pa ok je
hasse štedio na kulturi , drugi nisu štedjeli na policiji
to je uvijek povezano
od goebelsa
to je uvijek povezano
od goebelsa
na policiji i vojsci se ne smije stedjeti to su dva stupa svake drzave kome nije jasno...Sora wrote:pa ok je
to je uvijek povezano
od goebelsa
2015-09-08
vuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
a otkud ti takav podatak, lik se uvijek predstavlja kao student Ekonomskog fakulteta, tako da?
...inace od tih silnih 'boraca' nijedna meni ne bi sjeo u kombi...
2015-09-08
he,he...e moj kic....sad si postavio pitanje i odmah si sam sebi dao odgovorkic wrote:vuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
a otkud ti takav podatak, lik se uvijek predstavlja kao student Ekonomskog fakulteta, tako da?
2015-09-08
mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s putavuksadinare wrote:
uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...
vili40-
2015-08-02
vuksadinare wrote:na policiji i vojsci se ne smije stedjeti to su dva stupa svake drzave kome nije jasno...Sora wrote:pa ok je
to je uvijek povezano
od goebelsa
naravno, bolje da smo policijska država nego kulturan narod
vuksadinare wrote:he,he...e moj kic....sad si postavio pitanje i odmah si sam sebi dao odgovorkic wrote:vuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
ne, pa daj odgovor - otkud ti podatak za ovo?
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
oli je bilo do sad hrvatske kulture?...evo primjera...sad da malo podsjetim ove koji placu za jugom...tamo je bio drzavni sekretarijat za kulturu...ili to bi danas bilo ministarstvo....taj sekretarijat je davao nula dinara za snimanje filmova t redateljima ili reziserima...samo su im lijepo porucili..'drugovi izvo'l te se snaci za lovu mi mozemo samo dati preporuku'...npr.kad se snimao film 'bitka na neretvi'...bulajic je prethodno morao obilaziti brdo firmi da iskamci lovu na film...a dans?..tzv.redatelji dođu u ministarstvo kulture i samo kaze..'hocu lovu za svoj film'...ili neki drugi projekt...umjesto da traze sami sponzora...vili40 wrote:mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...vili40 wrote:
vuče,ne daj da te takve stvari skrenu s puta
2015-09-08
pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:vuksadinare wrote:he,he...e moj kic....sad si postavio pitanje i odmah si sam sebi dao odgovorkic wrote:vuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
2015-09-08
vuksadinare wrote:pitaj one u drzavnom institutu ivo pilar..za knezovica..kic wrote:vuksadinare wrote:he,he...e moj kic....sad si postavio pitanje i odmah si sam sebi dao odgovorkic wrote:vuksadinare wrote:uhljeb u drzavnom institutu aterirao direktno iz širokog...i nastavio se boriti za prava hrvata iz - zagreba...AssadNaPodmornici wrote:Tko je ovaj Knezovic
crno na bijelo
nemoj pricam-ti-pricu
tamo ti je Zlatko Hasanbeg, a ovaj klinac nije-
vuksadinare wrote:oli je bilo do sad hrvatske kulture?...evo primjera...sad da malo podsjetim ove koji placu za jugom...tamo je bio drzavni sekretarijat za kulturu...ili to bi danas bilo ministarstvo....taj sekretarijat je davao nula dinara za snimanje filmova t redateljima ili reziserima...samo su im lijepo porucili..'drugovi izvo'l te se snaci za lovu mi mozemo samo dati preporuku'...npr.kad se snimao film 'bitka na neretvi'...bulajic je prethodno morao obilaziti brdo firmi da iskamci lovu na film...a dans?..tzv.redatelji dođu u ministarstvo kulture i samo kaze..'hocu lovu za svoj film'...ili neki drugi projekt...umjesto da traze sami sponzora...vili40 wrote:mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:
ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...
u jugi smo imali daleko više kulture, bogatijih ustanova, ( 4 kapitalna objekta kulture ŠUVAROVA), kulturnih veza S EVROPOM , bogatu prezentaciju u vidu raznih smotri i festivala itd
danas imamo cajke i KUDOVE
samo nemoj o hrvatskom filmu od samostalnosti,prije je ponešto i bilovuksadinare wrote:oli je bilo do sad hrvatske kulture?...evo primjera...sad da malo podsjetim ove koji placu za jugom...tamo je bio drzavni sekretarijat za kulturu...ili to bi danas bilo ministarstvo....taj sekretarijat je davao nula dinara za snimanje filmova t redateljima ili reziserima...samo su im lijepo porucili..'drugovi izvo'l te se snaci za lovu mi mozemo samo dati preporuku'...npr.kad se snimao film 'bitka na neretvi'...bulajic je prethodno morao obilaziti brdo firmi da iskamci lovu na film...a dans?..tzv.redatelji dođu u ministarstvo kulture i samo kaze..'hocu lovu za svoj film'...ili neki drugi projekt...umjesto da traze sami sponzora...vili40 wrote:mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.vuksadinare wrote:
ne...neg me smetaju 'borci' iz pristojne udaljenosti..a pogotovo ako nakon te 'borbe' si cope neko pristojno radno mjesto...mali je skuzio da je jedino profitabilno-prodati pricu..narocito pred izbore...i odmah plus u beneficijama...
vili40-
2015-08-02
biserka..imala si KUD-ove i u jugi...majke ti mile neki kao d anisu zivjeli u jugi kad bubnu bedastoceSora wrote:vuksadinare wrote:oli je bilo do sad hrvatske kulture?...evo primjera...sad da malo podsjetim ove koji placu za jugom...tamo je bio drzavni sekretarijat za kulturu...ili to bi danas bilo ministarstvo....taj sekretarijat je davao nula dinara za snimanje filmova t redateljima ili reziserima...samo su im lijepo porucili..'drugovi izvo'l te se snaci za lovu mi mozemo samo dati preporuku'...npr.kad se snimao film 'bitka na neretvi'...bulajic je prethodno morao obilaziti brdo firmi da iskamci lovu na film...a dans?..tzv.redatelji dođu u ministarstvo kulture i samo kaze..'hocu lovu za svoj film'...ili neki drugi projekt...umjesto da traze sami sponzora...vili40 wrote:mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:
nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.
u jugi smo imali daleko više kulture, bogatijih ustanova, ( 4 kapitalna objekta kulture ŠUVAROVA), kulturnih veza S EVROPOM , bogatu prezentaciju u vidu raznih smotri i festivala itd
danas imamo cajke i KUDOVE
2015-09-08
ima nekoliko dobrih filmova..ostalo je žnj kategorija...narocito u zadnjih desetak godina...a o glumcima necu...ili 'glumcima'vili40 wrote:samo nemoj o hrvatskom filmu od samostalnosti,prije je ponešto i bilovuksadinare wrote:oli je bilo do sad hrvatske kulture?...evo primjera...sad da malo podsjetim ove koji placu za jugom...tamo je bio drzavni sekretarijat za kulturu...ili to bi danas bilo ministarstvo....taj sekretarijat je davao nula dinara za snimanje filmova t redateljima ili reziserima...samo su im lijepo porucili..'drugovi izvo'l te se snaci za lovu mi mozemo samo dati preporuku'...npr.kad se snimao film 'bitka na neretvi'...bulajic je prethodno morao obilaziti brdo firmi da iskamci lovu na film...a dans?..tzv.redatelji dođu u ministarstvo kulture i samo kaze..'hocu lovu za svoj film'...ili neki drugi projekt...umjesto da traze sami sponzora...vili40 wrote:mislio sam na to za nešto više sa tim DP-om,sad je to na vrhuncu ali dalje će padati i padati.Onaj zekanović,ufuf...on hoda po turnejama ko tito u najboljim danima,usijale se glave previše i poletjelo previsoko a znaš što poslije toga ide.I plenki će ispaliti pokoji rafal u balon.A hasan kao ministar hrvatske kulture može značiti da u hrvatskoj kulture više ni nema.Sramota.vuksadinare wrote:kakav uteg...dok je bio ministar kulture to je bio jedini put kad je ministarstvo kulture bilo u financijskom plusu...a paraziti proracuna su bili uklonjeni od blagajne gdje su i previse zavlacili ruku nego sto je to bilo zasluzenovili40 wrote:
nije li "mali" imao od koga učiti?No ovaj vam je hasan stvarno jedan od težih utega.
2015-09-08
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik objavio propagandni video: "Pozivam Republiku Srpsku da se okupi i brani"
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» dečko koji je snimao i negdje objavio video je u komi nakon debelih batina
» Iran objavio propagandni video gdje ubijaju Trumpa, Netanyahua, Pompea i razaraju američki Kapitol
» Najluđi video spot za predsjedničke izbore 2018. u Rusiji (VIDEO)
Page 2 of 9