Greska je sto smo u koaliciji sa Radnickom frontom
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Greska je sto smo u koaliciji sa Radnickom frontom
Nista to ne znaci, i ova je bila psiholog-pedagog.melkior wrote:Pa ova je sveučilišna profesorica a ne neka zamusana. Bilo bi fora vidjeti chick fight između nje i Marije Selak Raspudić. Ako ćemo otvoreno, najveća dama u politici je Dalija Orešković. Ta ima i stila i mozga i žicu. I sve tri, da se razumijemo, izgradile su svoju karijeru izvan politike i ne ovise o politici kao trutovi koji nigdje nikada nisu radili, a prvo radno mjesto u životu im je bilo omladinski sekretar partije. A i treba priznati da su poduzetnici u Hrvatskoj žešće smeće.dijagram wrote:Nesto od mojih iskustava.melkior wrote:Radije cijenim curu koja će ti izravno opalit šamarčinu nego plakat na ramenu, a onda zajebat prvom prilikom i otići s drugim i sve objavit na društvenim mrežama. Glumice.dijagram wrote:Za takve tvrdnje valja imati dooobar uzorak, znam sto govorimmelkior wrote:
U stvari, jesu. A i bolje se jebu.
Partizanke tipa ove peovic,ili nalik na nju.
Doma prljave, neuredne, loču alkohol smrde na cigare.
Djeca im zapustena, muzevi im zapusteni, one same pomalo zapustene iako o sebi najvise brinu.
Glupe ko kiki, to je tek prica za sebe.
Lijene, sklone tek filozofiranju i streberskim ponavljanjem djecjih fraza i "modernih" budalastina.
Nepodnosljive, histericne, labilne.
Najvise par mjeseci i noga:)
A vidio sam i brloge profesorica.
Kod jedne je posudje stajalo na posdu u nekim posudama.
Ona to namace i pere jednom tjedno, nemas di stat, po podu se kiseli posudje u posudama s nesto vode
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Pa veća je ljiga Škoro koji je bio omladinac a sad se izdaje za velikog domoljuba i desničara, okružen s isto takvim ljigama iz HDZ-a i HDSSB-a koji su uništili Slavoniju a sad preko Domovinskog pokreta traže šansu na lokalnoj razini za opstanak u dosadašnjim foteljama i sinekurama nego ova punkerica, rockerica i jebačica I uostalom, Škoro NE ZNA PJEVAT. Jebo ga onaj tko mu je dao mikrofon.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Na ono gore, marija je za oreskovicku doktor, sto je i pokazala u zajednickom nastupu koji ocito nisi gledao.
Oreskovicka je kokos, pritupa, cangrizava iskompleksirana i to se vidi iz aviona
Nemate vi mladi jos iskustva, a trebali bi ga vec imati.
Sunce li vam vase.
Oreskovicka je kokos, pritupa, cangrizava iskompleksirana i to se vidi iz aviona
Sunce li vam vase.
dijagram-
2015-08-09
Ako misliš na ono zajedničko sučeljavanje, Dalija je bila bolja. Ne kažem da je ova bila loša, kažem da je Dalija bila preciznija u izričaju jer je po habitusu pravnica, odvjetnica, a ova druga više gleda neku širu sliku.dijagram wrote:Na ono gore, marija je za oreskovicku doktor, sto je i pokazala u zajednickom nastupu koji ocito nisi gledao.
Sunce li vam vase.
2015-08-09
Klasičan sukob između pravnika i filozofa. U odnosu na ove druge, ovi prvi ispadaju kao neki tehnokrati.
2015-08-09
Uh, kako ti to gledas moj melki.melkior wrote:Ako misliš na ono zajedničko sučeljavanje, Dalija je bila bolja. Ne kažem da je ova bila loša, kažem da je Dalija bila preciznija u izričaju jer je po habitusu pravnica, odvjetnica, a ova druga više gleda neku širu sliku.dijagram wrote:Na ono gore, marija je za oreskovicku doktor, sto je i pokazala u zajednickom nastupu koji ocito nisi gledao.
Sunce li vam vase.
Pravnickim ocima:)
Pa sva se uspjenila i raskokodakala, i pokazala silne komplekse.
Eno se i razvela , tko ce s takvom kokoskom.
dijagram-
2015-08-09
Agresivnija je u nastupu jer je to naučila u sudnici, to je klasičan odvjetnički diskurs, ljudima je taj bulterijerski pristup u politici moguće odbojan, a na argumente su već ionako oguglali, više smaraju nego što pomažu. Marija je u suštini smirena i elokventna, ali ju je ova ipak natjerala da se opravdava i da dodatno pojašnjava vlastite misli i izjave. Za Daliju ne znam da se razvela, ali ako je to točno, kao i svakoj odvjetnici, karijera joj je ipak na prvom mjestu.dijagram wrote:Uh, kako ti to gledas moj melki.melkior wrote:Ako misliš na ono zajedničko sučeljavanje, Dalija je bila bolja. Ne kažem da je ova bila loša, kažem da je Dalija bila preciznija u izričaju jer je po habitusu pravnica, odvjetnica, a ova druga više gleda neku širu sliku.dijagram wrote:Na ono gore, marija je za oreskovicku doktor, sto je i pokazala u zajednickom nastupu koji ocito nisi gledao.
Sunce li vam vase.
Pa sva se uspjenila i raskokodakala, i pokazala silne komlekse.
2015-08-09
Lose ti to vidis melki, neces biti moj odvjetnik:)melkior wrote:Agresivnija je u nastupu jer je to naučila u sudnici, to je klasičan odvjetnički diskurs, ljudima je taj bulterijerski pristup u politici moguće odbojan, a na argumente su već ionako oguglali, više smaraju nego što pomažu. Marija je u suštini smirena i elokventna, ali ju je ova ipak natjerala da se opravdava i da dodatno pojašnjava vlastite misli i izjave. Za Daliju ne znam da se razvela, ali ako je to točno, kao i svakoj odvjetnici, karijera joj je ipak na prvom mjestu.dijagram wrote:Uh, kako ti to gledas moj melki.melkior wrote:Ako misliš na ono zajedničko sučeljavanje, Dalija je bila bolja. Ne kažem da je ova bila loša, kažem da je Dalija bila preciznija u izričaju jer je po habitusu pravnica, odvjetnica, a ova druga više gleda neku širu sliku.dijagram wrote:Na ono gore, marija je za oreskovicku doktor, sto je i pokazala u zajednickom nastupu koji ocito nisi gledao.
Sunce li vam vase.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Lose ti to vidis melki, neces biti moj odvjetnik:)melkior wrote:Agresivnija je u nastupu jer je to naučila u sudnici, to je klasičan odvjetnički diskurs, ljudima je taj bulterijerski pristup u politici moguće odbojan, a na argumente su već ionako oguglali, više smaraju nego što pomažu. Marija je u suštini smirena i elokventna, ali ju je ova ipak natjerala da se opravdava i da dodatno pojašnjava vlastite misli i izjave. Za Daliju ne znam da se razvela, ali ako je to točno, kao i svakoj odvjetnici, karijera joj je ipak na prvom mjestu.dijagram wrote:Uh, kako ti to gledas moj melki.melkior wrote:Ako misliš na ono zajedničko sučeljavanje, Dalija je bila bolja. Ne kažem da je ova bila loša, kažem da je Dalija bila preciznija u izričaju jer je po habitusu pravnica, odvjetnica, a ova druga više gleda neku širu sliku.dijagram wrote:Na ono gore, marija je za oreskovicku doktor, sto je i pokazala u zajednickom nastupu koji ocito nisi gledao.
Sunce li vam vase.
2015-08-09
melkior wrote:dijagram wrote:Lose ti to vidis melki, neces biti moj odvjetnik:)melkior wrote:Agresivnija je u nastupu jer je to naučila u sudnici, to je klasičan odvjetnički diskurs, ljudima je taj bulterijerski pristup u politici moguće odbojan, a na argumente su već ionako oguglali, više smaraju nego što pomažu. Marija je u suštini smirena i elokventna, ali ju je ova ipak natjerala da se opravdava i da dodatno pojašnjava vlastite misli i izjave. Za Daliju ne znam da se razvela, ali ako je to točno, kao i svakoj odvjetnici, karijera joj je ipak na prvom mjestu.dijagram wrote:Uh, kako ti to gledas moj melki.melkior wrote:
Ako misliš na ono zajedničko sučeljavanje, Dalija je bila bolja. Ne kažem da je ova bila loša, kažem da je Dalija bila preciznija u izričaju jer je po habitusu pravnica, odvjetnica, a ova druga više gleda neku širu sliku.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:melkior wrote:dijagram wrote:Lose ti to vidis melki, neces biti moj odvjetnik:)melkior wrote:Agresivnija je u nastupu jer je to naučila u sudnici, to je klasičan odvjetnički diskurs, ljudima je taj bulterijerski pristup u politici moguće odbojan, a na argumente su već ionako oguglali, više smaraju nego što pomažu. Marija je u suštini smirena i elokventna, ali ju je ova ipak natjerala da se opravdava i da dodatno pojašnjava vlastite misli i izjave. Za Daliju ne znam da se razvela, ali ako je to točno, kao i svakoj odvjetnici, karijera joj je ipak na prvom mjestu.dijagram wrote:
Uh, kako ti to gledas moj melki.
2015-08-09
Politika je u suštini nasilna, agresivna djelatnost.
2015-08-09
Liječnici, političari, odvjetnici, menageri su u biti nasilnici, jer su im takva i zanimanja. Civilizirani kanibali. Iscrpljujuće i zamara.
2015-08-09
Bolje hladit jaja i meditirat
2015-08-09
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik zainteresovan za saradnju sa Nacionalnim frontom Marin Le Pen
» Ljevica i AfD : Priznanje Kosova bila je velika greška
» Aco Petrović: Silazak sa postolja 1995. bila je velika greška
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška