Greska je sto smo u koaliciji sa Radnickom frontom
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Greska je sto smo u koaliciji sa Radnickom frontom
Obr'o Špigl bostan od ovih iz RF
Proleter
'Gle ovog ŠPIGLA .Prepoznao se u otimačima narodne imovine.Nitko zakonu nije nedostižan pa ni ti smrdljivi bogatunu'.
Anka partizanka
'Tko je uz kapitaliste ne'k se goni u tpm'
TITO
'Ne trebamo sa salonskim i lažnim ljevičarima,trčite beri i plenkiju pod haljinu za fotelje'
CHE
'Nismo ni trebali u koaliciju sa Bandićevim žetončićima u gradskoj skupštini'
Drugarica Latinka
'Nije samo jedan NJONJO onaj hdzovski NONJE su i Tomašević i ova ŠPIGLA'
ZA FRONT
'Na barikade'
Proleter
'Gle ovog ŠPIGLA .Prepoznao se u otimačima narodne imovine.Nitko zakonu nije nedostižan pa ni ti smrdljivi bogatunu'.
Anka partizanka
TITO
'Ne trebamo sa salonskim i lažnim ljevičarima,trčite beri i plenkiju pod haljinu za fotelje'
CHE
Drugarica Latinka
ZA FRONT
'Na barikade'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Katarina Peović je sve; žena, majka i kraljica, a najvažnije od svega, emančipiranavuksadinare wrote:Obr'o Špigl bostan od ovih iz RF
Proleter
Anka partizanka
TITO
CHE
Drugarica Latinka
ZA FRONT
'Na barikade'
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
dijagram-
2015-08-09
Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
Ja fašista, ona antifašista Tko preživi, pričat će
2015-08-09
tako nekako...kladim se da bi peovicka prije dala pipice nabrijanom desnicaru nego recimo beri,tomasevicu,debi i slicnima...prenjonjavi su oni za nju..ona s epali na one koji kazu macon cu te u glavu..u tome ima vatre i žaramelkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
2015-09-08
Mogao bi baš glasat za Radničku frontu, iz čistog inata, da vadi mast u Saboru isluženim, propalim političarima
Ajmo, progresivni porez na imovinu
Ja ću pljačkat sirotinju, ona nek pljačka bogate, zajedno smo dream team
Ajmo, progresivni porez na imovinu
Ja ću pljačkat sirotinju, ona nek pljačka bogate, zajedno smo dream team
2015-08-09
Ljevicarke sigurno nisu bolje majke od desnicarki.melkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
Ostalo moze ostati kako kazes.
Znalo je biti zanimljivo do neke granice, a onda
dijagram-
2015-08-09
Pa pogledaj recimo, Kayu i Maggie, samo nešto glumataju po forumu, dižu niske strasti a onda ostavljaju na cjediluvuksadinare wrote:tako nekako...kladim se da bi peovicka prije dala pipice nabrijanom desnicaru nego recimo beri,tomasevicu,debi i slicnima...prenjonjavi su oni za nju..ona s epali na one koji kazu macon cu te u glavu..u tome ima vatre i žaramelkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
2015-08-09
znam jednu radikalnu ljevicarku koja se pali na desnicare....ne zanimaju je njonjavi salonski ljevicari za krevet....ili salonski desnicari...samo akcija reakcijamelkior wrote:Pa pogledaj recimo, Kayu i Maggie, samo nešto glumataju po forumu, dižu niske strasti a onda ostavljaju na cjediluvuksadinare wrote:tako nekako...kladim se da bi peovicka prije dala pipice nabrijanom desnicaru nego recimo beri,tomasevicu,debi i slicnima...prenjonjavi su oni za nju..ona s epali na one koji kazu macon cu te u glavu..u tome ima vatre i žaramelkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
2015-09-08
U stvari, jesu. A i bolje se jebu.dijagram wrote:Ljevicarke sigurno nisu bolje majke od desnicarki.melkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
2015-08-09
Za takve tvrdnje valja imati dooobar uzorak, znam sto govorimmelkior wrote:U stvari, jesu. A i bolje se jebu.dijagram wrote:Ljevicarke sigurno nisu bolje majke od desnicarki.melkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
dijagram-
2015-08-09
vuksadinare wrote:znam jednu radikalnu ljevicarku koja se pali na desnicare....ne zanimaju je njonjavi salonski ljevicari za krevet....ili salonski desnicari...samo akcija reakcijamelkior wrote:Pa pogledaj recimo, Kayu i Maggie, samo nešto glumataju po forumu, dižu niske strasti a onda ostavljaju na cjediluvuksadinare wrote:tako nekako...kladim se da bi peovicka prije dala pipice nabrijanom desnicaru nego recimo beri,tomasevicu,debi i slicnima...prenjonjavi su oni za nju..ona s epali na one koji kazu macon cu te u glavu..u tome ima vatre i žaramelkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
Ako hoćeš ženu za život, nađi rockericu, punkericu, metalku. Ne neku koja je mladost provela lakirajući nokte i po cajkaškim klubovima. Glume finu damu, a prvom prilikom će ti zabit nož u leđa. Fufe
2015-08-09
Radije cijenim curu koja će ti izravno opalit šamarčinu nego plakat na ramenu, a onda zajebat prvom prilikom i otići s drugim i sve objavit na društvenim mrežama. Glumice.dijagram wrote:Za takve tvrdnje valja imati dooobar uzorak, znam sto govorimmelkior wrote:U stvari, jesu. A i bolje se jebu.dijagram wrote:Ljevicarke sigurno nisu bolje majke od desnicarki.melkior wrote:Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbedijagram wrote:Mogao tu melki,...nikad se ne zna, mozda plane ljubav:)
2015-08-09
negdje sam davno citao da je jedna bosnjakinja kada su srbi okupirali sarajevsku grbavicu bila silovana od strane ceda...onda su je protjerali u bosnjacki dio sarajeva..ali njoj se to ocito jako svidjelo pa je tajno prelazila na srpsku stranu kod ovih sto su je silovali da se jebe opet sa njima..no otkrili su je nakon nekog vremena i da izbjegne lincovanje morala je pobjeci negdje vani gdje zivi pod drugim imenom i prezimenom..bila je to poznata stvar u sarajevu mozda se ringo sjeca
2015-09-08
Ako sam ja sociopat, ne znači da mora biti i ona. Valjda muški ako je normalan traži ženu koja je bolja od njega, a ne jednaka njemu ili još i gora. Pa tko bi se normalan zaljubio u kretenušu koja je ista kao i ja?
2015-08-09
Najveća vrijednost žene je baš u tome što razmišlja srcem.
2015-08-09
Zaribala Katarina ljevičarskog papka Špigela, valjda mu je najveći domet političkog aktivizma da crta srčeka, slini na ljubavne komedije i nariče nad pravima pedera u Kongu
Trebalo bi ga i tuć da mu se izbije taj feminizam iz glave
Trebalo bi ga i tuć da mu se izbije taj feminizam iz glave
2015-08-09
Nesto od mojih iskustava.melkior wrote:Radije cijenim curu koja će ti izravno opalit šamarčinu nego plakat na ramenu, a onda zajebat prvom prilikom i otići s drugim i sve objavit na društvenim mrežama. Glumice.dijagram wrote:Za takve tvrdnje valja imati dooobar uzorak, znam sto govorimmelkior wrote:U stvari, jesu. A i bolje se jebu.dijagram wrote:Ljevicarke sigurno nisu bolje majke od desnicarki.melkior wrote:
Najviše strasti ima među onim partnerima koji su ideološki na suprotnim stranama. To što sam ja desničar ne znači da ne cijenim empatične ljevičarke koje se bore za slabije. Pa takve su ti po defaultu bolje matere i žene nego one desničarke. Osim toga, ova nije pozerica nego prava autentična borbašica, ta se jebe ko štuka, govori što misli, a ne ko ona Marijana Petir što glumata seljanku a ne zna kako izgleda vrt, jebala bi se al´ da joj ne uđe. Ova kad ide, ide do kraja Rock´n roll bejbe
Partizanke tipa ove peovic,ili nalik na nju.
Doma prljave, neuredne, loču alkohol smrde na cigare.
Djeca im zapustena, muzevi im zapusteni, one same pomalo zapustene iako o sebi najvise brinu.
Glupe ko kiki, to je tek prica za sebe.
Lijene, sklone tek filozofiranju i streberskim ponavljanjem djecjih fraza i "modernih" budalastina.
Nepodnosljive, histericne, labilne.
Najvise par mjeseci i noga:)
dijagram-
2015-08-09
cak mislim da je dio ove price smjesten u jedan film...bosanske neovisne filmske koprodukcije...gdje ova kad padne noc prelazi srpsko-bosnjacke linije nocu posto su bile vrlo blizu...dolazi u kucu u kojoj su je cekala dva srpska vojnika koji su je silovali...tusiraju se skidaju se goli i slijedi jebacina...no zenska je otkrivena od vojnika armije bh-a odmah pri prelasku da bi se opravdala rekla je da je pobjegla sa grbavice jer su joj prijetili ubojstvom...ali to je bilo sumnjivo jednom obavjestajcu armije bh-a kad je bila na ispitivanju posto joj se neki podaci nisu podudarali pa je poceo to istrazivati i otkrio je razlog koji je...ali ova je nasnjofavsi da joj ne vjeruju kao ni ukucani te ju je poceo tuci njezin brat opet pobjegla preko linija na grbavicu te je preko srbije otisla van i promjenila identitetvuksadinare wrote:negdje sam davno citao da je jedna bosnjakinja kada su srbi okupirali sarajevsku grbavicu bila silovana od strane ceda...onda su je protjerali u bosnjacki dio sarajeva..ali njoj se to ocito jako svidjelo pa je tajno prelazila na srpsku stranu kod ovih sto su je silovali da se jebe opet sa njima..no otkrili su je nakon nekog vremena i da izbjegne lincovanje morala je pobjeci negdje vani gdje zivi pod drugim imenom i prezimenom..bila je to poznata stvar u sarajevu mozda se ringo sjeca
2015-09-08
Pa ova je sveučilišna profesorica a ne neka zamusana. Bilo bi fora vidjeti chick fight između nje i Marije Selak Raspudić. Ako ćemo otvoreno, najveća dama u politici je Dalija Orešković. Ta ima i stila i mozga i žicu. I sve tri, da se razumijemo, izgradile su svoju karijeru izvan politike i ne ovise o politici kao trutovi koji nigdje nikada nisu radili, a prvo radno mjesto u životu im je bilo omladinski sekretar partije. A i treba priznati da su poduzetnici u Hrvatskoj žešće smeće.dijagram wrote:Nesto od mojih iskustava.melkior wrote:Radije cijenim curu koja će ti izravno opalit šamarčinu nego plakat na ramenu, a onda zajebat prvom prilikom i otići s drugim i sve objavit na društvenim mrežama. Glumice.dijagram wrote:Za takve tvrdnje valja imati dooobar uzorak, znam sto govorimmelkior wrote:U stvari, jesu. A i bolje se jebu.dijagram wrote:
Ljevicarke sigurno nisu bolje majke od desnicarki.
Djeca im zapustena, muzevi im zapusteni, one same pomalo zapustene iako o sebi najvise brinu.
Lijene, sklone tek filozofiranju i streberskim ponavljanjem djecjih fraza i "modernih" budalastina.
2015-08-09
Nista to ne znaci, i ova je bila psiholog-pedagog.melkior wrote:Pa ova je sveučilišna profesorica a ne neka zamusana. Bilo bi fora vidjeti chick fight između nje i Marije Selak Raspudić. Ako ćemo otvoreno, najveća dama u politici je Dalija Orešković. Ta ima i stila i mozga i žicu. I sve tri, da se razumijemo, izgradile su svoju karijeru izvan politike i ne ovise o politici kao trutovi koji nigdje nikada nisu radili, a prvo radno mjesto u životu im je bilo omladinski sekretar partije. A i treba priznati da su poduzetnici u Hrvatskoj žešće smeće.dijagram wrote:Nesto od mojih iskustava.melkior wrote:Radije cijenim curu koja će ti izravno opalit šamarčinu nego plakat na ramenu, a onda zajebat prvom prilikom i otići s drugim i sve objavit na društvenim mrežama. Glumice.dijagram wrote:Za takve tvrdnje valja imati dooobar uzorak, znam sto govorimmelkior wrote:
U stvari, jesu. A i bolje se jebu.
A vidio sam i brloge profesorica.
Kod jedne je posudje stajalo na posdu u nekim posudama.
Ona to namace i pere jednom tjedno, nemas di stat, po podu se kiseli posudje u posudama s nesto vode
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik zainteresovan za saradnju sa Nacionalnim frontom Marin Le Pen
» Ljevica i AfD : Priznanje Kosova bila je velika greška
» Aco Petrović: Silazak sa postolja 1995. bila je velika greška
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška
» Tito rekao Joski: Najveca greska mi je sto sam
» Ljevica i AfD : Priznanje Kosova bila je velika greška
» Aco Petrović: Silazak sa postolja 1995. bila je velika greška
» Bandić priznao da je podrška HDZ-u bila greška