Izbori za Sabor 2020.
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Glasam za:
Re: Izbori za Sabor 2020.
Most nije DP. Nije mu prva misao bila uć u vladu nego uopće uć u SaborRayMabus wrote:Nismo ako ovo ostane na osam sedam mandata na kraju čak i šest.סמאל wrote:Uglavnom,popušili ste.RayMabus wrote:Pa nd triba majmune kad je Most u pitanju.סמאל wrote:Kako stoje stvari,neće niti Škoro niti Most dobit ministarske fotelje.
Evo Pupy kmeči jer ništa od koalicije a u Mostu bi podržali u saboru Plenkya samo da ovaj nema moć.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2195766
DP je popušio i Pupovac i SDP i trgovci žetončićima i Bandić i Kerum
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Stupid and unacceptable...kaze ovaj sto skoci s 800 na 10000 u 4 godineepikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
za mene je epi klasični sdpovac i ovajnjegov salto mortale ne znači ništa... ..
msm!? ali dobro, uostalom, kao i uvijek :)
ako nista utjesi vucinu...vazno da su nasi dobili ;)
Čuj, nemoj ti niš' Vučini spočitavati.
Ništa od Trećeg to je valjda sada jasno.
Pomalo, treći je proces a ne iznuđene izjave neupućenih pravaša.
2014-04-15
Jeli ti ga ušao Bulj ?RayMabus wrote:Most nije DP. Nije mu prva misao bila uć u vladu nego uopće uć u SaborRayMabus wrote:Nismo ako ovo ostane na osam sedam mandata na kraju čak i šest.סמאל wrote:Uglavnom,popušili ste.RayMabus wrote:Pa nd triba majmune kad je Most u pitanju.סמאל wrote:Kako stoje stvari,neće niti Škoro niti Most dobit ministarske fotelje.
Evo Pupy kmeči jer ništa od koalicije a u Mostu bi podržali u saboru Plenkya samo da ovaj nema moć.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
epikur37 wrote:Sovak wrote:epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
za mene je epi klasični sdpovac i ovajnjegov salto mortale ne znači ništa... ..
msm!? ali dobro, uostalom, kao i uvijek :)
ako nista utjesi vucinu...vazno da su nasi dobili ;)
Čuj, nemoj ti niš' Vučini spočitavati.
Ništa od Trećeg to je valjda sada jasno.
Pomalo, treći je proces a ne iznuđene izjave neupućenih pravaša.
He, he ... nada je kurva koja ... ae!
Guest- Guest
ne muci mene epi..on je takav kakav je...ali tre je opet stao na iste grablje..a sutra ce opet pas mater pupovcu i prdoljaku..a onda opet dat glas plenkiju...i grobarima u vukovaru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daštatije.סמאל wrote:Jeli ti ga ušao Bulj ?RayMabus wrote:Most nije DP. Nije mu prva misao bila uć u vladu nego uopće uć u SaborRayMabus wrote:Nismo ako ovo ostane na osam sedam mandata na kraju čak i šest.סמאל wrote:Uglavnom,popušili ste.RayMabus wrote:
Pa nd triba majmune kad je Most u pitanju.
2014-04-11
Dobro, rezultati su se ustabilili, možda mandat više ili manje zbog d’Hondta u pojedinoj izbornoj jedinici. To je to + 3 mandata iz dijaspore, gotovo sigurno sva tri HDZ-u.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:
Stupid and unacceptable...kaze ovaj sto skoci s 800 na 10000 u 4 godine
Pravi igrač nikad ne otkriva sve karte
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ne može Pupy ništa. Ako neće DP mi u Saboru ćemo dat ruke Plenkyu tamo di Vučic misli kontrolirat hrvatski narod.vuksadinare wrote:ne muci mene epi..on je takav kakav je...ali tre je opet stao na iste grablje..a sutra ce opet pas mater pupovcu i prdoljaku..a onda opet dat glas plenkiju...i grobarima u vukovaru
2014-04-11
Mozda mu to i podiglo popularnostHektorović wrote:n_razbojnik wrote:
Stupid and unacceptable...kaze ovaj sto skoci s 800 na 10000 u 4 godine
Pravi igrač nikad ne otkriva sve karte
2014-04-15
jasno mi je to... tu škorini griješe... hdz je dobio povjerenje hrvatskih birača da sastavlja vladu i ruža u stvari to svojim negativizmom poriče a na to nema pravo...mobiu$ wrote:michaellcmacha wrote:za mene je epi klasični sdpovac i ovajnjegov salto mortale ne znači ništa... ali nebitno... jebe nam se za njega... bitno je da restartpajserpartizanka koalicija nije uspjela ostvariti političku dominaciju, i bitno je da hdz bez obzira koliko bilo teško pokuša pozvati domovinski pokret i most za stol... to su tri hrvatske stranke koje trebaju bar pokušati dati šansu dogovoru, makar i načelnom, mada bi bilo poželjnije da to bude zajednički politički blok hrvatskog centra i hrvatske desnice... svi troje da malo popuste ali u konačnici da vlast bude hrvatska i na ponos i očekivanje većine hrvata....vuksadinare wrote:epi koliko se ti trudio kod vecine hrvata nikad neces biti pravovjerni hrvat...nemas takav pedigre ...od marxa do fol turbo vjernika plus herceg srpska...pa sad da ti tre,miha,yoda u zargonu drze ljestve
I to bi bilo jako lijepo, ali iza stranaka, infrastruktura, lista...su ti ipak samo ljudi.
Ego je zajebana stvar, svašta se izdijelilo prije kampanje, u kampanji, pa i sada je neke stvari teško progutati, evo Ruža opet napada Andreja na osobnoj razini. Čemu to, pa čovjek je plebiscitarno reizabran, poštuj barem to...
2015-08-08
n_razbojnik wrote:XI opet pojela hdzovsko govno, unatoc dvije solidne iste uz nju...netreba vama Treći
Kradeze je jamac Daytona. Nema trećeg ni u tragovima ikakvih projekcija...
darth_vader-
2014-04-17
to će se s vremenom morati disciplinirati... njegov istup maloprije i floskule o crnom mraku, su na tragu kobile Borićke, a to im ne bude prošlo...Hektorović wrote:Evo ga Tomašević sa si, se puede
2015-08-08
može prika no ako vidim ijednog titoistu tamo jebati ću vam kevu a bome i Hrvatski narod kako smo ti najavili Miha i ja. Vi ste nakupina idiota koja se fura na sotonu i na tome pokušavate izgraditi nekakvu luzesku političku platformu. Bolje da se svi samoubijete ako ne napravite kvalitetan zaokret i otklon od tog komunističkog šljama.red wolf wrote:Sad kad mi preuzmemo SDP, e onda ćeš vidjeti što je SDP.tre wrote:presudilo je to što ste titoistički orjentirani i što nemate pojma o ničemu. Sve vaše se svelo na pederčine, titoiste i kojekakve zvizdarije daleko od stvarnosti koje nemaju veze s vezom. Po meni ste previše glasova i dobili koliko ste zaslužili a zaslužili ste da vas se zatre sa pllitičke scene.red wolf wrote:Dogodilo se isto što i kod predsjedničkih izbora...Presudila su sučeljavanja kandidata dviju najjačih stranaka...Zato su i predizborne ankete fulale, kao i u slučaju predsjedničkih, osim jedne, ona je dva dana prije izbora pokazala da Milanović vodi...
Šteta što nikakve veze nemaju sa originalomHektorović wrote:Evo ga Tomašević sa si, se puede
2014-04-15
Hektorović wrote:
Pamet za PMF ne znači i politička pamet...
Ilitiga pokvarenosti. Znam. Zato politika i je za ljigavce.
darth_vader-
2014-04-17
i wili isto i nisu jedini, jebo ih mile kekin i ostala komi žgadijaSovak wrote:Nego ... Shiting Bull pakira kufere za dijasporu.
Moral bu delati.
Računajte na nas.RayMabus wrote:Ne može Pupy ništa. Ako neće DP mi u Saboru ćemo dat ruke Plenkyu tamo di Vučic misli kontrolirat hrvatski narod.vuksadinare wrote:ne muci mene epi..on je takav kakav je...ali tre je opet stao na iste grablje..a sutra ce opet pas mater pupovcu i prdoljaku..a onda opet dat glas plenkiju...i grobarima u vukovaru
Ni Pupy ni HNS ...nitko neće dobiti kune.
2014-04-11
Pisi kuci propalojasambrend wrote:n_razbojnik wrote:XI opet pojela hdzovsko govno, unatoc dvije solidne iste uz nju...netreba vama Treći
Kradeze je jamac Daytona. Nema trećeg ni u tragovima ikakvih projekcija...
2014-04-15
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Izbori za Sabor 2020.
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Izbori za zastupnike u Hrvatski Sabor
» Srbija: izbori
» IZBORI ZA HRVATSKI SABOR Raguž i Milović glavni aduti MOST-a za 11. izbornu jedinicu
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
Page 47 of 50