ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Plenky vs Bero na RTL u 20:00

Page 13 of 23 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Next

Go down

Plenky vs Bero na RTL u 20:00 - Page 13 Empty Re: Plenky vs Bero na RTL u 20:00

Post by Guest 30/6/2020, 08:01

vuksadinare wrote:
metilda wrote:
vuksadinare wrote:
metilda wrote:
vuksadinare wrote:no nije bero kriv...krivi su oni koji su ga krivo savjetovali i koji su znali koji je njegov domet u politici...zasto?...pa sa takvima je najlakse manipulirati,vuci konce iz sjene...berin najveci domet je prepucavanje sa bandicem...a i tu je stekao...ja da sam u sdp-u nakon ove debate bi se dobro zamislio tko je na celu stranke...velim nije bero los momak ali definitivno u politici se nalazi ko slon u staklarni...

nema veze kako je bero izgledao i kakvu je političku sposobnost pokazao.. sdp će pobijediti mada je svejedno tko će pobijediti u ekonomskom smislu  jer su i jedni i drugi katastrofalni.. no što hoću reći - ovo je glasovanje protiv a ne za.. uvijek je tako.. gledala sam jedno sučeljavanje marasa i šukera pred izbore 2011 .. maras je izbacio toliku količinu populističkih floskula i cijeli ekonomski program mu je bilo pljuvanje po šukerovoj politici. šuker je bio nadmoćan u raspravi ..  na kraju je maras bio ministar poduzetništva i obrta.. tako će i bero biti premijer sljedeće 4 godine :facepalm
nema pobjednika..razlika ce biti mozda u mandatu,dva vise za nekog..odlucivat ce treca opcija najvjerojatnije škorina..ili ce biti novi izbori odnosno velika koalicija...ali kako sam bio ovih dana na jednom predizbornom druzenju hdz-a ne bas da sam htio ali su imali druzenje kod bocalista pa se naslo gro ljudi tamo koji su tu bili zbog bocanja,kartanja i slicno...u nekim razgovorima sa kandidatima hdz-a u mojoj izbornoj jedinici...vecina ih je sklona koaliranju sa škorom cisto radi ocuvanja mozebitno dobijenog ili dobijenih mandata jer novi izbori nude novu neizvjesnost hoce li na ponovljenim izborima dobiti mandat...a kako mi veli jedan hdzovac gotovo 90% hdzovaca na taj nacin razmislja narocito onih koji su se kandidirali za sabor...bolje vrabac u ruci nego golub na grani

nema apsolutnog pobjednika, svakako, ali sdp će biti relativni pobjednik i dobit će mogućnost formiranja vlade.. odmah u startu će dobiti mandate manjinaca a onda će se aktivirati spavači sa škorinim mandatima i sdp će formirati vladu.. sigurno je da hdz-u ne odgovaraju ponovljeni izbori jer će na njima dobiti još manje.. ne odgovaraju ni sdp-u ako ne uspije formirati vladu pa će kupovati mandate .. uglavnom predviđam sdp-ovu vladu, častim ako su mi prognoze pogrešne :D
ma nema sanse...sdp moze dobit manjince(ne sve) i mozda pkoji mandat neke lijeve opcije ali nedovoljno...škorini nose 15 do 20 mandata plus manjinci iz albanske,romske i bosnjacke manjine..restart ne zeli sa škorom i mostom i tu je kraj price...

voljela bih da si u pravu :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 08:05

vili40 wrote:jutro,ne mogu doručkovati od onoga jučer...samo kava No
jučer se definitivno vidjelo,za one koji dosad nisu,da smo skroz u banani
tocno...sa razlikom kako god...da s evidi d aje plenki daleko iskusniji politicar i smireniji..ali me frapiralo totalno nepoznavanje npr.međunarodne politike od strane bere...zamisli sa dnpr.susret merkel i bere...ili ne znam putina i bere...sto c emu netko morat pisati salabahtere da ih bero cita pred ovima...veliki minus..drugo plenki je takav kakav je..porofesionalni politicar i jednostavno ga je tesko dobiti ko nije istog kalibra kao on...i tu je kraj price...moze mu s epredbaciti stosta ali ne i neznanje i snalazenje u politici..dokaz sto je on dosao sa papirom,dva i sve je iz glave govorio..ovaj je dosao sa arhivom papira i jednostavno nije pomoglo..jos s eu svemu tome pogubio...dokaz da beri politika jednostavno nije fah...i kako sma rekao ozd aje njegov krajnji domet u politici lokalnog karaktera...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 08:09

ozda bero ovakav odgovara raznim mutikasama u vlastitoj stranci koji ga mogu motati radi vlastitih interesa...ali definitivno promaaj za sdp...jer sa njim ovo je maximum...maximuma...a bero ako ima dovoljno bar mrvicu mudrosti mora shvatiti d aje visoka politika za njega nedostizna...mozda bi mu vise pasala neka aktivisticka uloga...ono kad je neki prosvjed...pa nosi transparent ili natpis...sve drugo je promasaj za njega...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 08:14

jos u korist bere je islo to sto je suceljavanje na rtl-u bilo i sto ga je voditeljica u nekimtrenucima cupala da ne zavrsi na podu koja se i sama pogubila..i opet to nije iskoristio...sto ce biti ako bude suceljavanja na htvu...tu ce ga tek plenki patosirati...tesko mogu berini savjetnici mu pomoci...jedino mogu pomoci da ga drogiraju da smanje tu jebenu nervozu kod njega...ali tesko...to je urođeno...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2020, 08:17

vuksadinare wrote:jos u korist bere je islo to sto je suceljavanje na rtl-u bilo i sto ga je voditeljica u nekimtrenucima cupala da ne zavrsi na podu koja se i sama pogubila..i opet to nije iskoristio...sto ce biti ako bude suceljavanja na htvu...tu ce ga tek plenki patosirati...tesko mogu berini savjetnici mu pomoci...jedino mogu pomoci da ga drogiraju da smanje tu jebenu nervozu kod njega...ali tesko...to je urođeno...

neupitno je da je nesposoban, ali nesposoban je i milanović pa nam je sad predsjednik.. sve ide u korist pobjede sdp-a, cijela medijska mašinerija je uključena u to a onda će i apis pripomoći svojom obradom podataka u onoj kvoti +/- 4%
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 08:24

metilda wrote:
vuksadinare wrote:jos u korist bere je islo to sto je suceljavanje na rtl-u bilo i sto ga je voditeljica u nekimtrenucima cupala da ne zavrsi na podu koja se i sama pogubila..i opet to nije iskoristio...sto ce biti ako bude suceljavanja na htvu...tu ce ga tek plenki patosirati...tesko mogu berini savjetnici mu pomoci...jedino mogu pomoci da ga drogiraju da smanje tu jebenu nervozu kod njega...ali tesko...to je urođeno...

neupitno je da je nesposoban, ali nesposoban je i milanović pa nam je sad predsjednik.. sve ide u korist pobjede sdp-a, cijela medijska mašinerija je uključena u to a onda će i apis pripomoći svojom obradom podataka u onoj kvoti +/- 4%
sto se tice milanovica...nesposoban je..ali je kao i plenki profi politicar...i to ga vadi..zna se snaci pred tv kamerama i suceljavanju i slicno...to je ono sto nedostajke kronicno beri i to moras u sebi imati...nikakvi streberstvo u politici ne prolazi vec sposobnost da nametnes inicijativu u pravom trenutku...a osjetis kad treba dati gas kad treba spustiti...a to sve bero nema niti ce imati..zato je njegov domet aktivizam,nekakva udrugasenje...a plenki i zoki su profici politicari...evo usporedio bi dijelom škoru i beru...nije ni škoro profi politicar ali škoro ima iskustvo u biznisu i javnom prostoru za razliku od bere...škkoro je bio slicno kao i bero na predsjednickom suceljavanju i zbog toga izgubio u produzecima..ali škoro je je puno toga popravio bas zbog nekog iskustva a bero ne moze jer je jednostavno takav..problem je sto jos toga nije svjestan..pa jos vise srlja iz greske u gresku...zato skoro bas zbog tog iskustva u javnom prostoru nesto lakse s emoze prilagoditi u politici..i nauciti
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 08:28

mislim da u ovom trenutku najbolji šef za sdp bi bio profili politicara kao sto je joško klisovic ili davorko vidovic...josko klisovic jer kuzi dosta međunarodnu politiku i tu bi mogao dobro parirati plenkiju...a vidovic ima iskustvo...plus sto su oba smirena politicara...ali jbg to je problem sdp-a koga biraju da im šefuje..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 30/6/2020, 09:05

vuksadinare wrote:mislim da u ovom trenutku najbolji šef za sdp bi bio profili politicara kao sto je joško klisovic ili davorko vidovic...josko klisovic jer kuzi dosta međunarodnu politiku i tu bi mogao dobro parirati plenkiju...a vidovic ima iskustvo...plus sto su oba smirena politicara...ali jbg to je problem sdp-a koga biraju da im šefuje..

ma BERO je najzgodniji
ja sam za njega da bude glavni lik
pa porast će nam turizam, jebote
em zgodni premjer em precednik
ideeeš
kad navale turistice, vidjet ćeš oporavka bdp

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/6/2020, 09:10

Sora wrote:
vuksadinare wrote:mislim da u ovom trenutku najbolji šef za sdp bi bio profili politicara kao sto je joško klisovic ili davorko vidovic...josko klisovic jer kuzi dosta međunarodnu politiku i tu bi mogao dobro parirati plenkiju...a vidovic ima iskustvo...plus sto su oba smirena politicara...ali jbg to je problem sdp-a koga biraju da im šefuje..

ma BERO je najzgodniji
ideeeš
jesi ti svjesna da pricas gluposti?..ta nije ovo izbor za miss... Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/6/2020, 11:22

koliko je bernardić loš vidi se po anketi koju je peđa grbin napravio na svom fejs profilu, od 3100 sdpovaca čak 17% ili 520 njih je dalo glas plenkoviću... po komentarima je pak 100% za Beru... stvarno je dobra ta demokracija kad možeš tajno zaokružit što iskreno misliš a javno i dalje pisati panegirike mladom neiskusnom papirku

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by kic 30/6/2020, 11:24

vuksadinare wrote:
Sora wrote:

ma BERO je najzgodniji
ideeeš

pa u pravu je, većina žena ali i muških bira po nekom dojmu i izgledu te nastupu

biraju performera
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by marcellus 30/6/2020, 11:36

michaellcmacha wrote:koliko je bernardić loš vidi se po anketi koju je peđa grbin napravio na svom fejs profilu, od 3100 sdpovaca čak 17% ili 520 njih je dalo glas plenkoviću... po komentarima je pak 100% za Beru... stvarno je dobra ta demokracija kad možeš tajno zaokružit što iskreno misliš a javno i dalje pisati panegirike mladom neiskusnom papirku

jebo to kad Kenwood Kenon ispadne uvjerljiviji od tebe... ipak, radije bi da izbore dobije SDP pa da se HDZ resetira

Plenky vs Bero na RTL u 20:00 - Page 13 1472536379_l
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 30/6/2020, 11:37

kic wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:

ma BERO je najzgodniji
ideeeš

pa u pravu je, većina žena ali i muških bira po nekom dojmu i izgledu te nastupu

biraju performera

znanstvena istraživanja su pokazala da žene većinski uvijek biraju onog kandidata koji je zgodniji, neovisno o političkim preferencijama

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by abraham 30/6/2020, 11:51

Bilo kako bilo u Glas Istre , anketa tko je bio bolji, Bernardic vodi.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by marcellus 30/6/2020, 11:54

abraham wrote:Bilo kako bilo u Glas Istre , anketa tko je bio bolji, Bernardic vodi.

je, i u riječkom novom listu isto. Ali ne za puno. Jebeš to kad ni u Rijeci ne misle da je Bernardić satrao Plenkija. Doduše Bernardić je bio puno bolji nego što sam od njega očekivao, ali to je zato jer nisam baš puno očekivao. A Plenki je bio Plenki, bahat i muljao.

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 30/6/2020, 11:54

uglavnom, dupla kurčina

marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Maggie19 30/6/2020, 11:59

kic wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:

ma BERO je najzgodniji
ideeeš

biraju performera
To je Milanovic, ali ne i Bero.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by abraham 30/6/2020, 12:00

Ima li koji link da se moze pogledati??

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Maggie19 30/6/2020, 12:01

marcellus wrote:
kic wrote:
vuksadinare wrote:
Sora wrote:

ma BERO je najzgodniji
ideeeš

biraju performera

znanstvena istraživanja su pokazala da žene većinski uvijek biraju onog kandidata koji je zgodniji, neovisno o političkim preferencijama
Omg..koliko je zena za Trumpa glasalo.
A, Keruma, Josipovica..;-D

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Maggie19 30/6/2020, 12:02

abraham wrote:Ima li koji link da se moze pogledati??
Potrazi na YT.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by melkior 30/6/2020, 12:10

Kenwood Kenon je nesumnjivo najdominantniji političar u RH, ali takav je bio i Sanader, bez premca. I može li se i treba li se vlast i vođenje države u 21. stoljeću temeljiti na dominaciji i sposobnosti jednog čovjeka, a ne na uspješnom timu? Ovo nije vrijeme Louisa XVI. koji je mogao za sebe reći, "Država, to sam ja." Tko god smatra da je Kenwood Kenon= država, bez obzira koliko dominantan, obrazovan, kompetentan i sposoban bio, u teškoj je zabludi. I kad smo već kod Plenkovića, on nije samo toliko iznad Bernardića kao šefa oporbe, on je iznad svih i u HDZ-u, a prepustiti vlast na ovim parlamentarnim izborima sljedeće 4 godine ne samo Plenkoviću već prije svega, HDZ-u je ravno samoubojstvu. Hrvatskoj treba ne kontinuitet (iako poštujem kompetencije i sposobnosti ministra Marića, definitivno najboljeg Plenkovićevog ministra), svi drugi ministri nisu se dokazali za vrijeme ove vlasti. čak i Vili Beroš, bez obzira na uvjetno rečeno, pozitivne i dobre rezultate s borbom protiv corone, tek se treba dokazati sa reformom zdravstva i nikad većim dugovima u zdravstvu. Da, svaka čast Plenkoviću i Mariću koji su uspjeli ishoditi zajam Svjetske banke od 200 milijuna dolara za saniranje posljedica potresa u Zagrebu. Problem je što će se svaka sljedeća vlast, počevši praktički odmah čim preuzme kormilo zemlje, morati ići zaduživati vani, a ako propadne turistička sezona, najebali smo. Hrvatskoj treba odmah promjena paradigme i promjena ekonomske politike. To HDZ s Plenkovićem ili bez njega nije u stanju realizirati. Totalna ovisnost države o turizmu nam dolazi glave, a jedino rješenje politički mainstream vidi isključivo u privlačenju novca iz EU fondova i vanjskom zaduživanju. Može Kenwood Kenon sto puta izdominirati Bernardića u sučeljavanju i duelima, ali to ga ne čini državnikom.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 23 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 23  Next

Back to top

- Similar topics