Gužve na granicama: Turisti satima čekaju na ulazak u Hrvatsku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Gužve na granicama: Turisti satima čekaju na ulazak u Hrvatsku
jbte,dugo ti je trebalo mimas skoro 40 godinaRayMabus wrote:Ja san se sad lipo okupa prvi put , more odlično a nigdi pasa , nas par domači , a gušta. Sad dvi pivce manit i jebe mi se za cili svit.
i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
to još malo dok ne porješavaovdje šta ima i ne ode za stalno u otadžbinu, a onda će se kupati u Sokobanji... možda tamo ode i češće se okupati, da nadoknadi propušteno...Leviathan2 wrote:i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sta ces, picka od covjeka. :DLeviathan2 wrote:i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ma nema se sto nadoknaditi. Cijeli zivot, svake godine ljeti, prvenstveno kad sam bio klinac smo non stop visili na moru. Meni je plaza 5 minuta hoda od kuce. Tako da sam se kao i vecina mog drustva zasitio mora. Veci gust mi je sada sa drustvom otici u neku ladovinu, pod drvecem, zapalit rostilj i otvoriti gajbu nego se brckati u moru.michaellcmacha wrote:to još malo dok ne porješavaovdje šta ima i ne ode za stalno u otadžbinu, a onda će se kupati u Sokobanji... možda tamo ode i češće se okupati, da nadoknadi propušteno...Leviathan2 wrote:i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
2019-09-06
Pirate wrote:Ma nema se sto nadoknaditi. Cijeli zivot, svake godine ljeti, prvenstveno kad sam bio klinac smo non stop visili na moru. Meni je plaza 5 minuta hoda od kuce. Tako da sam se kao i vecina mog drustva zasitio mora. Veci gust mi je sada sa drustvom otici u neku ladovinu, pod drvecem, zapalit rostilj i otvoriti gajbu nego se brckati u moru.michaellcmacha wrote:to još malo dok ne porješavaovdje šta ima i ne ode za stalno u otadžbinu, a onda će se kupati u Sokobanji... možda tamo ode i češće se okupati, da nadoknadi propušteno...Leviathan2 wrote:i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
Gorko, slano, valovito, duboko, ne moš disat.
A najgore mi je kad mi uđe u oči i nos. Život mi se zgadi.
crvenkasti-
2014-04-17
Nemozes se ni posrati bez da ti se govno popne uz kicmu.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Ma nema se sto nadoknaditi. Cijeli zivot, svake godine ljeti, prvenstveno kad sam bio klinac smo non stop visili na moru. Meni je plaza 5 minuta hoda od kuce. Tako da sam se kao i vecina mog drustva zasitio mora. Veci gust mi je sada sa drustvom otici u neku ladovinu, pod drvecem, zapalit rostilj i otvoriti gajbu nego se brckati u moru.michaellcmacha wrote:to još malo dok ne porješavaovdje šta ima i ne ode za stalno u otadžbinu, a onda će se kupati u Sokobanji... možda tamo ode i češće se okupati, da nadoknadi propušteno...Leviathan2 wrote:i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
2019-09-06
bzvzePirate wrote:Ma nema se sto nadoknaditi. Cijeli zivot, svake godine ljeti, prvenstveno kad sam bio klinac smo non stop visili na moru. Meni je plaza 5 minuta hoda od kuce. Tako da sam se kao i vecina mog drustva zasitio mora. Veci gust mi je sada sa drustvom otici u neku ladovinu, pod drvecem, zapalit rostilj i otvoriti gajbu nego se brckati u moru.michaellcmacha wrote:to još malo dok ne porješavaovdje šta ima i ne ode za stalno u otadžbinu, a onda će se kupati u Sokobanji... možda tamo ode i češće se okupati, da nadoknadi propušteno...Leviathan2 wrote:i teb je dugo trebalo :DPirate wrote:Ja se kupam unazad mjesec dana ali tek je jucer prvi put more pravo ugrijalo. Sva sreca u uvali kod moje kampanje od turista bila samo jedna familija i mi. Neka tako i ostane.
umjesto sto ste visili mogli ste se i okupat koji put :D
joj ne spominji,Pirate wrote:Nemozes se ni posrati bez da ti se govno popne uz kicmu.crvenkasti wrote:Pirate wrote:Ma nema se sto nadoknaditi. Cijeli zivot, svake godine ljeti, prvenstveno kad sam bio klinac smo non stop visili na moru. Meni je plaza 5 minuta hoda od kuce. Tako da sam se kao i vecina mog drustva zasitio mora. Veci gust mi je sada sa drustvom otici u neku ladovinu, pod drvecem, zapalit rostilj i otvoriti gajbu nego se brckati u moru.michaellcmacha wrote:to još malo dok ne porješavaovdje šta ima i ne ode za stalno u otadžbinu, a onda će se kupati u Sokobanji... možda tamo ode i češće se okupati, da nadoknadi propušteno...Leviathan2 wrote:
i teb je dugo trebalo :D
jedared davno bijah u cateskim toplicama u sloveniji, skocim u bazen, izronim a ono na par centi od nosa pliva govno
fuuj, od tad ni pod razno u bazene
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» Ako ste građanin BiH i želite ući u Hrvatsku, uskoro vas čekaju nova pravila!
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
» Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
» NAJNAKRCANIJE MJESTO U RH: IMA 3500 STANOVNIKA, A VIŠE PRIVATNIH TURISTIČKIH LEŽAJEVA NEGO DUBROVNIK Prizori kolona kako satima čekaju potresni su...
» Ako ste građanin BiH i želite ući u Hrvatsku, uskoro vas čekaju nova pravila!
» Turisti iz Srbije idu u Hrvatsku vise nego sto zeli Dacic
» Turisti se vraćaju na hrvatsku obalu, sve se više hotela otvara
Page 2 of 2