Trump:Kad vidite ove ludjake po ulicama,prokleto je lijepo imati oruzje
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump:Kad vidite ove ludjake po ulicama,prokleto je lijepo imati oruzje
kad crni preuzmu sve tek cemo vidjeti sto je blagtostanje :)
dijagram- Posts : 18859
2015-08-09
mislim da bijeli ne budu dozvolili da crni preuzmu... uvijek ostane ona zadnja opcijadijagram wrote:kad crni preuzmu sve tek cemo vidjeti sto je blagtostanje :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma dobro bi bilo na par mjeseci, da nauce kako se brzo dobije afrika u usa:)michaellcmacha wrote:mislim da bijeli ne budu dozvolili da crni preuzmu... uvijek ostane ona zadnja opcijadijagram wrote:kad crni preuzmu sve tek cemo vidjeti sto je blagtostanje :)
pa sami sasijeku svoje i zatraze povrat na staro
dijagram-
2015-08-09
ovo ne bude moglo ići u nedogled... a ja sam nekako uvjerenja da će se broj crnaca u USA drastično smanjiti, i položaj u mnogome pogoršati... šteta je to za značajan broj angažiranih i sposobnih crnih republikanaca kojima je USA jedina domovina...dijagram wrote:ma dobro bi bilo na par mjeseci, da nauce kako se brzo dobije afrika u usa:)michaellcmacha wrote:mislim da bijeli ne budu dozvolili da crni preuzmu... uvijek ostane ona zadnja opcijadijagram wrote:kad crni preuzmu sve tek cemo vidjeti sto je blagtostanje :)
pa sami sasijeku svoje i zatraze povrat na staro
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trump predstavlja rezultate borbe protiv ISIS-a: "Vidite što smo učinili s Katarom"
» Libertarijanac Luka Popov. Čemu vojni rok ako doma nesmijemo imati oružje??
» Trump: Rusija nam je poslala ogroman avion pun medicinske opreme, jako lijepo!
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
» Libertarijanac Luka Popov. Čemu vojni rok ako doma nesmijemo imati oružje??
» Trump: Rusija nam je poslala ogroman avion pun medicinske opreme, jako lijepo!
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Obuljen rođakinja Mani Gotovac...lijepo..lijepo...ne bi me cudilo da joj i Frljić nešto u srodstvu
Page 2 of 2