Rusija otvorila jednu od najvećih novoizgrađenih crkvi na svijetu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rusija otvorila jednu od najvećih novoizgrađenih crkvi na svijetu
AssadNaPodmornici wrote:evo googla sam.. lik je iz budističke familije, ali je bio član KP , i naravno kako je u trendu bilo postati pravoslavac postao je i pravoslavac zadnjih par godina :D podsjeća na naše domoljube po tome.. :D
ali za razliku od naših domoljuba, čitam mu ostale karakteristike - - jebeno je sposoban
čovjek kršćanin,kao i ti, ne znam šta ti nije jasno.
da je sposoban ...jest
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo googla sam.. lik je iz budističke familije, ali je bio član KP , i naravno kako je u trendu bilo postati pravoslavac postao je i pravoslavac zadnjih par godina :D podsjeća na naše domoljube po tome.. :D
ali za razliku od naših domoljuba, čitam mu ostale karakteristike - - jebeno je sposoban
da je sposoban ...jest
lik je kršćanin na papiru kao i ti i ja .. u dubini duše on je budist, iskreno meni budistička učenja djeluju normalnije od kršćanstva, a ti si ateist , dakle ti još najmanje veze imaš sa nama , ja i taj rus smo vjernici, ti si nevjernik
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo googla sam.. lik je iz budističke familije, ali je bio član KP , i naravno kako je u trendu bilo postati pravoslavac postao je i pravoslavac zadnjih par godina :D podsjeća na naše domoljube po tome.. :D
da je sposoban ...jest
lik je kršćanin na papiru kao i ti i ja .. u dubini duše on je budist, iskreno meni budistička učenja djeluju normalnije od kršćanstva, a ti si ateist , dakle ti još najmanje veze imaš sa nama , ja i taj rus smo vjernici, ti si nevjernik
meni je drago da ste ti i Šojgu na liniji :)
2015-08-06
evo ga lik je izgradio luksunu rezidenciju koja košta kao 100 njegovih godišnjih plaća. aj to je manje bitno bitno je drugo;
ali pogledajte oblik njegove rezidencije . lik je 100% budist
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
budizam kako si i rekao je učenje a ne religija, i to sa kršćanstvom baš i ne bi trebalo uspoređivati...
2015-08-08
AssadNaPodmornici wrote:evo ga lik je izgradio luksunu rezidenciju koja košta kao 100 njegovih godišnjih plaća. aj to je manje bitno bitno je drugo;
Lik je kršćanin a krćanstvo je univerzalna religija preko svih meridijana sa svim stilovima :)
2015-08-06
michaellcmacha wrote:budizam kako si i rekao je učenje a ne religija, i to sa kršćanstvom baš i ne bi trebalo uspoređivati...
Stoji ta tvrdnja, premda se budizam svrstava u religije nominalno.
Slovenski pisac Evald Flisar napisao je sjajnu knjigu o tibetanskom budizmu....davno sam čitao kao i neke zen koane.
2015-08-06
vjera je vjera, vjeruje u viši smisao života, naravno da se religije razlikuju u tim detaljima ali vjeruju u nešto više itd.michaellcmacha wrote:budizam kako si i rekao je učenje a ne religija, i to sa kršćanstvom baš i ne bi trebalo uspoređivati...
samo mi je smješan epi sa uživljenosti u kršćanstvo(točnije pravoslavlje) a lik je više puta naglasio da je ateist. jebote reci da si ateist , nevjernik i adio.
taj Šoigu je budist, odrastao je u baš budističkoj obitelji. naravno navodno je postao član pravoslavne crkve prije koju godinu, kršten. to je reda radi,
Sergej Šojgu je rođen u Čadanu (Tiva) 1955. godine od oca pripadnika tuvanske manjine i majke Ruskinje.
Religija Pravoslavlje
Djeca Julija i Ksenija
.................
Lik je Rus, kršćanin
jebi ga...to što ti imaš problem s pravoslavcima ...nemoš lomiti preko svega
Religija Pravoslavlje
Djeca Julija i Ksenija
.................
Lik je Rus, kršćanin
jebi ga...to što ti imaš problem s pravoslavcima ...nemoš lomiti preko svega
2015-08-06
pokršten je tek prije koju godinu, odgojen u budizmu a vidiš mu i kuću u moskvi, nema oblik europske(zapadne gradnje) nego budističkog hrama.
da ga pitaš da li su mi bliža budistička vjerovanja i molitove, ili kršćanska vjerovanja i rituali/molitve , mislim da bi mu odgovor bio jasan.
da ga pitaš da li su mi bliža budistička vjerovanja i molitove, ili kršćanska vjerovanja i rituali/molitve , mislim da bi mu odgovor bio jasan.
Pa ni pravoslavne crkve i hramovi nemaju zapadni oblik gradnje o čemu ti...
Čovjek prenosi svoju arhitekturu...pogle ovu crkvu sto je gene stavio
jel te to podsjeća na zapadnu arhitekturu?
Čovjek prenosi svoju arhitekturu...pogle ovu crkvu sto je gene stavio
jel te to podsjeća na zapadnu arhitekturu?
2015-08-06
Roditelji su mu vjerojatno bili dosljedni sovjeti, bez posebne nacionalne i vjerske furke. Ipak Rusija je temelj Sovjetskom savezu, njegova majka je Ruskinja, ćaća uvjereni sovjet ...lik je prošao kroz propast SSSr-a i utvrdio se kao Rus, kršćanin, u državnoj službi.
Ima kulturnih i zavičajnih elemenata ali, nitko ne dovodi u pitanje njegov identitet i političku opciju7.
Ima kulturnih i zavičajnih elemenata ali, nitko ne dovodi u pitanje njegov identitet i političku opciju7.
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:pokršten je tek prije koju godinu, odgojen u budizmu a vidiš mu i kuću u moskvi, nema oblik europske(zapadne gradnje) nego budističkog hrama.
Pogledaj IQ u Mongoliji
A osobni vjerski osjećaji... pa evo gle tko je sve kod nas veliki katolik, od keruma, đakića nadalje...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
On je uvjereni ruski patriot ...epikur37 wrote:Roditelji su mu vjerojatno bili dosljedni sovjeti, bez posebne nacionalne i vjerske furke. Ipak Rusija je temelj Sovjetskom savezu, njegova majka je Ruskinja, ćaća uvjereni sovjet ...lik je prošao kroz propast SSSr-a i utvrdio se kao Rus, kršćanin, u državnoj službi.
I to je najvaznije
A ruske oruzane snage je modernizirao i unaprijedio kao malo ko prije njega
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
sojgu je cuvash, republika tuva, otas chuvash a majka ruskinja,AssadNaPodmornici wrote:pokršten je tek prije koju godinu, odgojen u budizmu a vidiš mu i kuću u moskvi, nema oblik europske(zapadne gradnje) nego budističkog hrama.
sam se deklarira kao rus kao i chuvasi ga smatraju svojim , inace republika tuva je samostalno prisla sovjetskom savezu i sto je zanimljivo, rusiju su prihvatili kao svoju domovinu i veci su rusofili od samih rusa a inace su budisti i cak ni u sovjetskom savezu su se mogli izjasnjavati kao budisti bez obzira jesu li bili na nekoj funkciji, imali su posebnu autonomiju i povlastice
oni jos uvijek imaju pravo odvojiti se od rusije kad pozele ali po jednom ispitivanju, 100% njih bi odbilo odvajanje , dugo vremena su bili jedna od najnerazvijenijih republika u rusiji i tek u novije vrijeme se ulaze dosta u taj kraj ,
medjutim jebe ih geografija, planine i neprohodnost, momentalno imaju bum turizma plus velike dotacije iz budzeta (zahvaljujuci Shojgu)
inace su dosta veliki militaristi i zesci borci u ruskoj armiji, ogroman broj ih sluzi kao oficiri i profi vojnici
u zadnje vrijeme se checeni pokusavaju progurati u neke vojne odjele, tipa specnaz i slicno gdje nema chuvasa,
inace, shojgu je jedan iz igraca za ocuvanje rusije, tu su likovi iz fsb, iz GRU, iz vojske koji su postrojeni eshalonski tako da u slucaju odlaska putina novi precjednik ne moze skrenuti na jeljcinov put
ista ekipa za one koji prate rusku politicku scenu je iza ostavke jeljcina i smjene hrpe generala i slicnijeh kljucnih ljudi na kljucnim mjestima,
u biti je putin bokserka vreca na kojoj se iskaljuju svi a iza njega stoji organizacija jaca od americke duboke drzave
Četnički smrdljivi gadovi!
Vidio bih kako bi vama bilo da ste glupi poput mene.
crvenkasti-
2014-04-17
ajd shuti ustashocrvenkasti wrote:Zašto me zajebavate? To nije lijepo.
Ili oboje ... pa si duplo glup
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:A jesi li glup kao Hrvat ili kao Srbin?crvenkasti wrote:Zašto me zajebavate? To nije lijepo.
Ili oboje ... pa si duplo glup
Kao Hrvat i nisam toliko, ali kao Srbin, užas.
crvenkasti-
2014-04-17
epikur37 wrote:Roditelji su mu vjerojatno bili dosljedni sovjeti, bez posebne nacionalne i vjerske furke. Ipak Rusija je temelj Sovjetskom savezu, njegova majka je Ruskinja, ćaća uvjereni sovjet ...lik je prošao kroz propast SSSr-a i utvrdio se kao Rus, kršćanin, u državnoj službi.
Foto: SRNA
Foto: SRNA
2018-04-10
2018-04-10
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jedna od najvećih jahti na svijetu uplovila u Dubrovnik
» Na sarajevski aerodrom sletio Antonov 124, jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Rusija traži da se Aja Sofija vrati Pravoslavnoj crkvi
» Na sarajevski aerodrom sletio Antonov 124, jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Rusija traži da se Aja Sofija vrati Pravoslavnoj crkvi
Page 5 of 5