Rusija otvorila jednu od najvećih novoizgrađenih crkvi na svijetu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rusija otvorila jednu od najvećih novoizgrađenih crkvi na svijetu
Jadni crveni, cijeli zivot opredjeljivanje 8-^Leviathan2 wrote:jos samo da se opredjeli ocel bit dolenc il gorencMaggie19 wrote:;-DLeviathan2 wrote:onda ce postat slovenac :DMaggie19 wrote:Moras se pomitit sa ocem i pocet donosit vazne odluke bez takve medjuovisnosti.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:
Bit ce si dobio od staroga po leđima k"o dijete, pa se prisjecas ;-^^
Da, on me je mlatio genocidom po leđima, smrad četnički. Zbog njega sam Hrvat.
B-)
Ispadne CrvenkoviČ
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Leviathan2 wrote:jos samo da se opredjeli ocel bit dolenc il gorencMaggie19 wrote:;-DLeviathan2 wrote:onda ce postat slovenac :DMaggie19 wrote:Moras se pomitit sa ocem i pocet donosit vazne odluke bez takve medjuovisnosti.crvenkasti wrote:
B-)
Ispadne CrvenkoviČ
Ampak vendar tudi pa ne.
crvenkasti-
2014-04-17
ahMaggie19 wrote:Jadni crveni, cijeli zivot opredjeljivanje 8-^Leviathan2 wrote:jos samo da se opredjeli ocel bit dolenc il gorencMaggie19 wrote:;-DLeviathan2 wrote:onda ce postat slovenac :DMaggie19 wrote:
Moras se pomitit sa ocem i pocet donosit vazne odluke bez takve medjuovisnosti.
B-)
Ispadne CrvenkoviČ
onda bude mogao pljuckat po hrvackim i srpskim hudicima
B-)
Ispadne CrvenkoviČ
Ampak vendar tudi pa ne.
vec si i propricao na slovenscini
Janez CrvenkoviČ
Evo, vec se uzivio ;-DLeviathan2 wrote:ahMaggie19 wrote:Jadni crveni, cijeli zivot opredjeljivanje 8-^Leviathan2 wrote:jos samo da se opredjeli ocel bit dolenc il gorencMaggie19 wrote:;-DLeviathan2 wrote:onda ce postat slovenac :DMaggie19 wrote:
Moras se pomitit sa ocem i pocet donosit vazne odluke bez takve medjuovisnosti.
B-)
Ispadne CrvenkoviČ
Onda će da kuka kako pre je bio Hrvat pa je morao da postane Slovenac.Leviathan2 wrote:onda ce postat slovenac :DMaggie19 wrote:Moras se pomitit sa ocem i pocet donosit vazne odluke bez takve medjuovisnosti.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Bit ce si dobio od staroga po leđima k"o dijete, pa se prisjecas ;-^^crvenkasti wrote:Kad te četnik pogodi iz blagoslovljenog kalaša, manje boli.
B-)
Last edited by dzango on 22/6/2020, 11:21; edited 1 time in total
dobro da ne zna nista o plemenu inace bi propricao i na nasem jezikuMaggie19 wrote:Evo, vec se uzivio ;-DLeviathan2 wrote:ahMaggie19 wrote:Jadni crveni, cijeli zivot opredjeljivanje 8-^Leviathan2 wrote:jos samo da se opredjeli ocel bit dolenc il gorencMaggie19 wrote:
;-D
Ispadne CrvenkoviČ
hahadzango wrote:Onda će da kuka kako pre je bio Hrvat pa je morao da postane Slovenac.Leviathan2 wrote:onda ce postat slovenac :DMaggie19 wrote:Moras se pomitit sa ocem i pocet donosit vazne odluke bez takve medjuovisnosti.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Bit ce si dobio od staroga po leđima k"o dijete, pa se prisjecas ;-^^crvenkasti wrote:Kad te četnik pogodi iz blagoslovljenog kalaša, manje boli.
B-)
Sve zna..mozda i je iz plemena ;-DLeviathan2 wrote:dobro da ne zna nista o plemenu inace bi propricao i na nasem jezikuMaggie19 wrote:Evo, vec se uzivio ;-DLeviathan2 wrote:ahMaggie19 wrote:Jadni crveni, cijeli zivot opredjeljivanje 8-^Leviathan2 wrote:jos samo da se opredjeli ocel bit dolenc il gorencMaggie19 wrote:
;-D
Ispadne CrvenkoviČ
Hektorović wrote:
balkanci opet zagadise temu Sebom i o svojem...
OVO gori je dostojno vječnog Imperija...
Guest- Guest
I ti si Balkanac.
MA nemoj ti meni pripisivat svoje homoseksualne erotske maštarije pederčino jednamichaellcmacha wrote:a što bi ti bio problem, spavanje je spavanje, a njega nek jebe već neki liberalni recepcioner, zaš ne bi i taj rus zaradio neku pinku sa strane...Noor wrote:A ne, ne, ništa prije brakaRingo10 wrote:Evo, idemo tamo, vodim te, samo moras muzu nesto da slazesNoor wrote:Grandiozan hram, što je - je!
Rijetko ugodna harmonija boja i izvana i iznutra
Ovi vitraji i konveksni stakleni svodovi...puno svijetla, umirujuce nijanse...kako to samo dobro izgleda
Idemo zajedno u Rusiju i obidjemo i ovaj hram
Naravno u hotelima spavamo zajedno...sex included, of course
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA šta je tebi ... gdje da odešNoor wrote:pa i to ;)michaellcmacha wrote:a što bi ti bio problem, spavanje je spavanje, a njega nek jebe već neki liberalni recepcioner, zaš ne bi i taj rus zaradio neku pinku sa strane...Noor wrote:A ne, ne, ništa prije brakaRingo10 wrote:Evo, idemo tamo, vodim te, samo moras muzu nesto da slazesNoor wrote:Grandiozan hram, što je - je!
Ovi vitraji i konveksni stakleni svodovi...puno svijetla, umirujuce nijanse...kako to samo dobro izgleda
lako ja odem iz sobe, ako im zatreba, jel :)
Pusti ovu budalu ... to su njegove pederske maštarije
Nećeš ti nigdje iz sobe... u stvari hoćeš ali tek poslije sex seanse sa mnom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ako ti možeš meni reći da sam ustaša, mogu i ja tebi reći da si peder, što u osnovi i jesi... i ne znam zašto se ljutiš... što ima loše u tome što si peder... neki koji razmišljaju poput tebe se ponose svojim pederlukom....Ringo10 wrote:MA nemoj ti meni pripisivat svoje homoseksualne erotske maštarije pederčino jednamichaellcmacha wrote:a što bi ti bio problem, spavanje je spavanje, a njega nek jebe već neki liberalni recepcioner, zaš ne bi i taj rus zaradio neku pinku sa strane...Noor wrote:A ne, ne, ništa prije brakaRingo10 wrote:Evo, idemo tamo, vodim te, samo moras muzu nesto da slazesNoor wrote:Grandiozan hram, što je - je!
2015-08-08
ja bih ipak rekao da je to što ti pišeš, maštarija... a velika vjerojatnost ono što sam ja napisao...Ringo10 wrote:MA šta je tebi ... gdje da odešNoor wrote:pa i to ;)michaellcmacha wrote:a što bi ti bio problem, spavanje je spavanje, a njega nek jebe već neki liberalni recepcioner, zaš ne bi i taj rus zaradio neku pinku sa strane...Noor wrote:A ne, ne, ništa prije brakaRingo10 wrote:
Evo, idemo tamo, vodim te, samo moras muzu nesto da slazes
lako ja odem iz sobe, ako im zatreba, jel :)
Pusti ovu budalu ... to su njegove pederske maštarije
Nećeš ti nigdje iz sobe... u stvari hoćeš ali tek poslije sex seanse sa mnom
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
taj general iza putina? jel on budist ili pravoslavac?
AssadNaPodmornici wrote:taj general iza putina? jel on budist ili pravoslavac?
kršćanin kao i ti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evo googla sam.. lik je iz budističke familije, ali je bio član KP , i naravno kako je u trendu bilo postati pravoslavac postao je i pravoslavac zadnjih par godina :D podsjeća na naše domoljube po tome.. :D
ali za razliku od naših domoljuba, čitam mu ostale karakteristike - - jebeno je sposoban
ali za razliku od naših domoljuba, čitam mu ostale karakteristike - - jebeno je sposoban
AssadNaPodmornici wrote:evo googla sam.. lik je iz budističke familije, ali je bio član KP , i naravno kako je u trendu bilo postati pravoslavac postao je i pravoslavac zadnjih par godina :D podsjeća na naše domoljube po tome.. :D
čovjek kršćanin,kao i ti, ne znam šta ti nije jasno.
da je sposoban ...jest
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jedna od najvećih jahti na svijetu uplovila u Dubrovnik
» Na sarajevski aerodrom sletio Antonov 124, jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Rusija traži da se Aja Sofija vrati Pravoslavnoj crkvi
» Na sarajevski aerodrom sletio Antonov 124, jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» U zadarsku zračnu luku sletio jedan od najvećih vojnih aviona na svijetu
» ‘EKSPLOZIJA NLO INCIDENATA’ U 2020. GODINI: U jednom od najvećih gradova na svijetu sve češći posjeti ‘malih zelenih’? ''
» Rusija traži da se Aja Sofija vrati Pravoslavnoj crkvi
Page 4 of 5