Statue of George Washington Toppled and Draped in Burning US Flag in Portland
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: Statue of George Washington Toppled and Draped in Burning US Flag in Portland
ISIL je došao na svoje.
Re: Statue of George Washington Toppled and Draped in Burning US Flag in Portland
aj ne seri...Koji pickinmaterinIsil???
Jemeri vs.Jemera..Kramer vs. Kramera...jel sad jasno Jasna?
Jemeri vs.Jemera..Kramer vs. Kramera...jel sad jasno Jasna?
Guest- Guest
samo čitam...0.29%, al su bogati. Nedaleko od njih je KKK.
Eroo wrote:Statue of George Washington Toppled and Draped in Burning US Flag in Portland
to trpaj im još
sloboda...narod traži pravdu :)
zaigrala mečka kod kuće
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti mislis da su samo islamisti tu u igriEroo wrote:samo čitam...0.29%, al su bogati. Nedaleko od njih je KKK.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
45 miljuna na ulici,puta njihove famiglije-djeca,ženemi..hej,nema posla-nema love-nema papice...ne treba tu bash previse traziti krivce..sustav bio trul iznutra...
Guest- Guest
ma ima posla i papice u izobilju,to je razmazeno i sve nesto naopako nasadjeno ti protestanti,neznaju ni sami sta hoce
u marketima naravno..no sto je sa onih koji su dobili otkaze?sto oni jedu?..Unimatrix_Zero wrote:ma ima posla i papice u izobilju,to je razmazeno i sve nesto naopako nasadjeno ti protestanti,neznaju ni sami sta hoce
Guest- Guest
Legendovich wrote:u marketima naravno..no sto je sa onih koji su dobili otkaze?sto oni jedu?..Unimatrix_Zero wrote:ma ima posla i papice u izobilju,to je razmazeno i sve nesto naopako nasadjeno ti protestanti,neznaju ni sami sta hoce
oni jedu slobodu
za to su se borili
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma kakvi otkazi,to je demokratska propaganda da ocrne Trumpa pred izbore,igre statistika i manipulacije.Americka ekonomija nikad nije bila bolja,dobro bila je kratko u recesiji ali cim se zemlja opet otvorila opet ce bumirati ali jebiga ovi demonokrati uvijek ubacuju klip u tockove to je to,Kineska peta kolona
ma pusti ti toUnimatrix_Zero wrote:ma kakvi otkazi,to je demokratska propaganda da ocrne Trumpa pred izbore,igre statistika i manipulacije.Americka ekonomija nikad nije bila bolja,dobro bila je kratko u recesiji ali cim se zemlja opet otvorila opet ce bumirati ali jebiga ovi demonokrati uvijek ubacuju klip u tockove to je to,Kineska peta kolona
mi citamo analize new york times-a
2014-04-19
Jok. Mislim da je KKK također u igri. U Portlandu ništa novo već skoro 100 g.prckov wrote:ti mislis da su samo islamisti tu u igriEroo wrote:samo čitam...0.29%, al su bogati. Nedaleko od njih je KKK.
FOX nije demoratska propaganda..a 45 miljuna otpustenih se spominje po svim medijima...kako znas da nije istina..mene bash zanima sto je tocno.Unimatrix_Zero wrote:ma kakvi otkazi,to je demokratska propaganda da ocrne Trumpa pred izbore,igre statistika i manipulacije.Americka ekonomija nikad nije bila bolja,dobro bila je kratko u recesiji ali cim se zemlja opet otvorila opet ce bumirati ali jebiga ovi demonokrati uvijek ubacuju klip u tockove to je to,Kineska peta kolona
Guest- Guest
ja mislim da ti ne znas sta je u igriEroo wrote:Jok. Mislim da je KKK također u igri. U Portlandu ništa novo već skoro 100 g.prckov wrote:ti mislis da su samo islamisti tu u igriEroo wrote:samo čitam...0.29%, al su bogati. Nedaleko od njih je KKK.
2014-04-19
Legendovich wrote:FOX nije demoratska propaganda..a 45 miljuna otpustenih se spominje po svim medijima...kako znas da nije istina..mene bash zanima sto je tocno.Unimatrix_Zero wrote:ma kakvi otkazi,to je demokratska propaganda da ocrne Trumpa pred izbore,igre statistika i manipulacije.Americka ekonomija nikad nije bila bolja,dobro bila je kratko u recesiji ali cim se zemlja opet otvorila opet ce bumirati ali jebiga ovi demonokrati uvijek ubacuju klip u tockove to je to,Kineska peta kolona
ma otpusteni kad je bio ovaj virus,sad se opet vratili na poslove garant
prckov wrote:ma pusti ti toUnimatrix_Zero wrote:ma kakvi otkazi,to je demokratska propaganda da ocrne Trumpa pred izbore,igre statistika i manipulacije.Americka ekonomija nikad nije bila bolja,dobro bila je kratko u recesiji ali cim se zemlja opet otvorila opet ce bumirati ali jebiga ovi demonokrati uvijek ubacuju klip u tockove to je to,Kineska peta kolona
mi citamo analize new york times-a
da ne povjerujes kakvi sve mediji su u opticaju,pa Arka,Trece Oko,Astra i Huper tu si se bolje mogao informirati nego u ovim danasnjim medijima,hrpa smeca
U fazi su kulturne revolucije, mi smo zadnju imali 90tih, porušili smo većinu spomenika iz prijašnjeg sustava, izmjenili imena 90% ulica, cijelu državu izmjenili 90% zakona, teritorijalni ustroj.
Ameri su šokirani, nama u istočnoj Europi je to normalno.
BTW ovakva sranja se dešavaju u područjima gdje su demokrati na vlasti, gdje su republikanci ništa od ovoga, inače u USA čitao sam da 40 % glasača republikanske stranke vjeruje u građanski rat
Zapravo već sada je soft građanski rat neka se pobiju
BTW ovakva sranja se dešavaju u područjima gdje su demokrati na vlasti, gdje su republikanci ništa od ovoga, inače u USA čitao sam da 40 % glasača republikanske stranke vjeruje u građanski rat
AssadNaPodmornici wrote:U fazi su kulturne revolucije, mi smo zadnju imali 90tih, porušili smo većinu spomenika iz prijašnjeg sustava, izmjenili imena 90% ulica, cijelu državu izmjenili 90% zakona, teritorijalni ustroj.
sad treba napraviti statuuu generalu liju visine Ajfelovog Tornja
u svabiji rula red i ordnung(isti kuratz)..pa se ljudi NISU SVI VRATILI NA POSAO..u najboljem slucaju 3/4vrtine..TO je reala..barem u mojoj firmi..doli u pogonima pravimo roshade,ljudi da nauce raditi na svakom stroju,kojih ima puuuuno vrsta,tak oda se proces proizvodnje ne prekida,ali ali se izlaz produkcije smanji, i uravnotezi sa potraznjom..dosta ljudi nije na to niti pristalo,jer je jebada u stvari..dijelova ima zilijuna vrsta,cNC strojevi su modularnog sustava,pa rezaci unutarnji se mogu mijenjati-ludilo..ispada da ljude moramo saltati sa stroja na stroj svaka dva sata..lik u smjeni 4 stroja mora znati raditi,bez izmjene unutarnjih reznih modula...imamo roblje iz afrike,arabe i camuge,i to spasava stvar..inace,katastrofa,je nastaviti zaokruzenu produkciju,sa bitno manje ljudi..ludnica..Unimatrix_Zero wrote:Legendovich wrote:FOX nije demoratska propaganda..a 45 miljuna otpustenih se spominje po svim medijima...kako znas da nije istina..mene bash zanima sto je tocno.Unimatrix_Zero wrote:ma kakvi otkazi,to je demokratska propaganda da ocrne Trumpa pred izbore,igre statistika i manipulacije.Americka ekonomija nikad nije bila bolja,dobro bila je kratko u recesiji ali cim se zemlja opet otvorila opet ce bumirati ali jebiga ovi demonokrati uvijek ubacuju klip u tockove to je to,Kineska peta kolona
ma otpusteni kad je bio ovaj virus,sad se opet vratili na poslove garant
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Should Classic Rock Songs Be Toppled Like Confederate Statues?
» "Burning man" literally...
» počeo burning man 2017.
» Portland: Srušen spomenik Thomasu Jeffersonu
» Napad u Brusselu False flag!?!
» "Burning man" literally...
» počeo burning man 2017.
» Portland: Srušen spomenik Thomasu Jeffersonu
» Napad u Brusselu False flag!?!
Page 1 of 3