Portland: Srušen spomenik Thomasu Jeffersonu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Portland: Srušen spomenik Thomasu Jeffersonu
Narod traži slobodu!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
podsjetilo me na rušenje spomenika Sadamu...slično kao u Ukrajini Lenjinu itd.
I mi smo srušili 2000 spomenika isto
Priča mi stari kako su čobani u Zagvozdu srušili spomenik nekom svom partizanu koji je od selendra iz prosijaka i sinova napravio lijep gradić 80 tih. 90tih mu je srušen spomenik, a sada to mjesto ponovo degrsdiralo u selendru
To je tipično za revolucije
Priča mi stari kako su čobani u Zagvozdu srušili spomenik nekom svom partizanu koji je od selendra iz prosijaka i sinova napravio lijep gradić 80 tih. 90tih mu je srušen spomenik, a sada to mjesto ponovo degrsdiralo u selendru
Kod nas u Sinju tako je bilo s Vicom Buljanom po kojem se napravila TV serija koliko je bio lik od zajebancije, a Sinj u Hrvatskoj dugi po redu dobio olimpijski bazen, tvornicu za 3000 radnika...AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
za kontrarevolucije nikad čuo?
ovaj primjer s rušenjem spomenika partizanima je primjer za kontrarevolucije
i dobro si opisao zašto
baš to se događa u kontrarevolucijama, da se vraća unatrag pozitivno postignuto revolucijom
uopće, povijest je puna primjera tih revolucija i kontrarevolucija, od oktobarske revolucije do ove naše hrvatske ..
pa sinj nije imao spomenik vici buljanu...drugo ja zapravo nisam cuo neke kritike na racun vice buljana...dapace mnogi izvlace njegove vickaste dogodovstine..zapravo on i nije bio neki klasican politicar komunjara ali je bio vjest govornik...narocito u humoristicnom stilu...zato je otkantao tita koji mu je zapovjedio da sa svojim bataljunom se prikljuci dalmatinskim brigadama koje su isle na neretvu i sutjesku pa su partizani iz sinja i okolice imali mali broj gubitaka na neretvi i sutjesci..mutava baštarda wrote:Kod nas u Sinju tako je bilo s Vicom Buljanom po kojem se napravila TV serija koliko je bio lik od zajebancije, a Sinj u Hrvatskoj dugi po redu dobio olimpijski bazen, tvornicu za 3000 radnika...AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
imao je trg Vice Buljana, a njegove anegdote su i danas aktualne.vuksadinare wrote:pa sinj nije imao spomenik vici buljanu...drugo ja zapravo nisam cuo neke kritike na racun vice buljana...dapace mnogi izvlace njegove vickaste dogodovstine..zapravo on i nije bio neki klasican politicar komunjara ali je bio vjest govornik...narocito u humoristicnom stilu...zato je otkantao tita koji mu je zapovjedio da sa svojim bataljunom se prikljuci dalmatinskim brigadama koje su isle na neretvu i sutjesku pa su partizani iz sinja i okolice imali mali broj gubitaka na neretvi i sutjesci..mutava baštarda wrote:Kod nas u Sinju tako je bilo s Vicom Buljanom po kojem se napravila TV serija koliko je bio lik od zajebancije, a Sinj u Hrvatskoj dugi po redu dobio olimpijski bazen, tvornicu za 3000 radnika...AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
Meni je najjača kada je postao ministar pa bratu ustaši u Italiju posla pismo da se vrati, da je on sad ministar i da mu neće smit nitko ništa, a brat mu odgovara jebeš zemlju u kojoj si ti ministar.
u hrvatskoj je kontrarevolucija izvršena pod okriljem tzv.domovinskog rata za kojeg i vrapci znaju da nije trebao biti
e da bi se lakše progutale gorke pilule denacionalizacije i ssvih ostlih negativnih promjena kojima je smanjen civilizacijski nivo, ljudska prava, slobode i sve ostalo
ratovi omogućuju uvijek da revolucije ili kontrarevolcije uspjevaju u mjenjanju društva
i to korjenitom
kao što su u nobu učili ljude da nema boga, sad ih uče da ima
sve je to goli shit danas ali zaslađen ...
bogme sve manje
e da bi se lakše progutale gorke pilule denacionalizacije i ssvih ostlih negativnih promjena kojima je smanjen civilizacijski nivo, ljudska prava, slobode i sve ostalo
ratovi omogućuju uvijek da revolucije ili kontrarevolcije uspjevaju u mjenjanju društva
i to korjenitom
bogme sve manje
ince buljani su vecinom bili ustase i domobrani...dobar dio ih je kolonizacijom raseljen u slavoniju oko đakova i belisca...nakon 2 svjetskog rata...on je uzivao tamo ugled...i najvise zaslugom njega je dobar dio cetinjana i sinjana otisao u partizane...da nije ne bi ih bilo puno..bar tamo do '43...mutava baštarda wrote:imao je trg Vice Buljana, a njegove anegdote su i danas aktualne.vuksadinare wrote:pa sinj nije imao spomenik vici buljanu...drugo ja zapravo nisam cuo neke kritike na racun vice buljana...dapace mnogi izvlace njegove vickaste dogodovstine..zapravo on i nije bio neki klasican politicar komunjara ali je bio vjest govornik...narocito u humoristicnom stilu...zato je otkantao tita koji mu je zapovjedio da sa svojim bataljunom se prikljuci dalmatinskim brigadama koje su isle na neretvu i sutjesku pa su partizani iz sinja i okolice imali mali broj gubitaka na neretvi i sutjesci..mutava baštarda wrote:Kod nas u Sinju tako je bilo s Vicom Buljanom po kojem se napravila TV serija koliko je bio lik od zajebancije, a Sinj u Hrvatskoj dugi po redu dobio olimpijski bazen, tvornicu za 3000 radnika...AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
Meni je najjača kada je postao ministar pa bratu ustaši u Italiju posla pismo da se vrati, da je on sad ministar i da mu neće smit nitko ništa, a brat mu odgovara jebeš zemlju u kojoj si ti ministar.
2015-09-08
Zato bi bio u BiH, pa opet dođeš na isto.Sora wrote:u hrvatskoj je kontrarevolucija izvršena pod okriljem tzv.domovinskog rata za kojeg i vrapci znaju da nije trebao biti
Što će reći, i tako i tako bi vas skinili s qrtza.
ovo u americi neće ništa bitno promjeniti
to nije revolucija nego samo pobuna
revolucije moraju imati organizirane snage i jasne ciljeve vezane za rušenje političkog sustava
a ovdje tog nema
iako, očito je netko mora platiti bijes ljudi, spomenik, policija..
đubrad u bijeloj kući može mirno spavati
to nije revolucija nego samo pobuna
revolucije moraju imati organizirane snage i jasne ciljeve vezane za rušenje političkog sustava
a ovdje tog nema
iako, očito je netko mora platiti bijes ljudi, spomenik, policija..
đubrad u bijeloj kući može mirno spavati
koje ti budalastine pricas..kontrarevoluciju je izvrsio u jugi milosevic ruseci legalne vlade vojvodine 1988,crne gore pocetkom 1989 i kosova...Sora wrote:u hrvatskoj je kontrarevolucija izvršena pod okriljem tzv.domovinskog rata za kojeg i vrapci znaju da nije trebao biti
i to korjenitom
bogme sve manje
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
Ti sad porediš rušenje partizanskih spomenika 90-ih u Hrvatskoj i ovo što se događa u SAD.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...i tim potezom milosevic je srusio jugoslaviju..sto du drugi trebali pasti pred njega na koljena...mozda si ti tako sora mislila...drugi srecom nisu
2015-09-08
Sinj je u kraljevini Jugoslaviji oteo hss-u i tako je grad postao jedini kod karađorđevića u kojemu su na vlasti bili komunisti...vuksadinare wrote:ince buljani su vecinom bili ustase i domobrani...dobar dio ih je kolonizacijom raseljen u slavoniju oko đakova i belisca...nakon 2 svjetskog rata...on je uzivao tamo ugled...i najvise zaslugom njega je dobar dio cetinjana i sinjana otisao u partizane...da nije ne bi ih bilo puno..bar tamo do '43...mutava baštarda wrote:imao je trg Vice Buljana, a njegove anegdote su i danas aktualne.vuksadinare wrote:pa sinj nije imao spomenik vici buljanu...drugo ja zapravo nisam cuo neke kritike na racun vice buljana...dapace mnogi izvlace njegove vickaste dogodovstine..zapravo on i nije bio neki klasican politicar komunjara ali je bio vjest govornik...narocito u humoristicnom stilu...zato je otkantao tita koji mu je zapovjedio da sa svojim bataljunom se prikljuci dalmatinskim brigadama koje su isle na neretvu i sutjesku pa su partizani iz sinja i okolice imali mali broj gubitaka na neretvi i sutjesci..mutava baštarda wrote:Kod nas u Sinju tako je bilo s Vicom Buljanom po kojem se napravila TV serija koliko je bio lik od zajebancije, a Sinj u Hrvatskoj dugi po redu dobio olimpijski bazen, tvornicu za 3000 radnika...AssadNaPodmornici wrote:I mi smo srušili 2000 spomenika isto
Eroo wrote:Zato bi bio u BiH, pa opet dođeš na isto.Sora wrote:u hrvatskoj je kontrarevolucija izvršena pod okriljem tzv.domovinskog rata za kojeg i vrapci znaju da nije trebao biti
Što će reći, i tako i tako bi vas skinili s qrtza.
znači priznaješ da rata u hrvatskoj nije trebalo
kao ni u sloveniji
slažemo se tu znači
i zato nije bilo objave rata sa srbijom ?
sve je to bila jedna odvratna predstava u kojoj su krvlju plaćeni najprljaviji planovi đilkoša, kremenka, pizdina neofašističkih a bome i fašističkih, da se u hrvatskoj socijalizam zamjeni kapitalizmom
a o skidanju s kurca, znaš što
takva hercegovačka bijeda kao ti, ili tvoji..nemate kurca
niste vi CHE GEVARA a bome ni TITO
POVIJEST ĆE VAS SKINUT SA SMETLIŠTA KOJE STE NAM DONJELI
Ovako bi trebalo srušiti i sve rimske spomenike jer su napravljeni robovskom radnom snagom...
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srušen još jedan spomenik partizanima u Dalmaciji
» Putin: Mit je srušen
» agrokoru srušen rejting
» Portland: Antifa/BLM napali zgradu u kojoj živi gradonačelnik
» Izraelski dron srušen nad Sirijom
» Putin: Mit je srušen
» agrokoru srušen rejting
» Portland: Antifa/BLM napali zgradu u kojoj živi gradonačelnik
» Izraelski dron srušen nad Sirijom
Page 1 of 5