Škoro prijeti: ‘Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima’
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Škoro prijeti: ‘Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima’
Naravno da je nasmijana i pozitiva kad je tjurka. Ona nije predvidjena za mozganje vec da ide okolo i podigne prosjek ljepote medju olinjalim starcima.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Re: Škoro prijeti: ‘Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima’
ono,uhvatiz zensku sisu,a ona puna šaka,pa i malo vise.. cvrsta,jedra,ne visi,ima tezinu...pa sto covjek josh moze pozeljeti???
Guest- Guest
idealne zene za zivot..sa ne previse mozdane aktivnosti..ove druge,od njih slaba uzitka..samo seru ko grlice...samodopadne a kurtzu slabo sluze..Pirate wrote:Naravno da je nasmijana i pozitiva kad je tjurka. Ona nije predvidjena za mozganje vec da ide okolo i podigne prosjek ljepote medju olinjalim starcima.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
Guest- Guest
Meni mora biti cuka, volim druzenje uz kvalitetne razgovore i kvalitetno vino. To ako nema mozga onda i nije materijal za vezu vec samo one night stand.Legendovich wrote:idealne zene za zivot..sa ne previse mozdane aktivnosti..ove druge,od njih slaba uzitka..samo seru ko grlice...samodopadne a kurtzu slabo sluze..Pirate wrote:Naravno da je nasmijana i pozitiva kad je tjurka. Ona nije predvidjena za mozganje vec da ide okolo i podigne prosjek ljepote medju olinjalim starcima.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
2019-09-06
Meni mora biti cuka, volim druzenje uz kvalitetne razgovore i kvalitetno vino. To ako nema mozga onda i nije materijal za vezu vec samo one night stand.Legendovich wrote:idealne zene za zivot..sa ne previse mozdane aktivnosti..ove druge,od njih slaba uzitka..samo seru ko grlice...samodopadne a kurtzu slabo sluze..Pirate wrote:Naravno da je nasmijana i pozitiva kad je tjurka. Ona nije predvidjena za mozganje vec da ide okolo i podigne prosjek ljepote medju olinjalim starcima.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
2019-09-06
Ocigledno nisi u stalnoj vezi..ne svodi se sve na druzenje i pijenje vina..Treba raditi,biti vecinu dana odvojen,nabrijan pizdarijama,ekspolozivan,a te onda koje trtljaju,trtljaju samo josh vise,zivcane,skacu za svaku jebenu sitnucu za vrat covjeku,iako nije kriv..Pirate wrote:Meni mora biti cuka, volim druzenje uz kvalitetne razgovore i kvalitetno vino. To ako nema mozga onda i nije materijal za vezu vec samo one night stand.Legendovich wrote:idealne zene za zivot..sa ne previse mozdane aktivnosti..ove druge,od njih slaba uzitka..samo seru ko grlice...samodopadne a kurtzu slabo sluze..Pirate wrote:Naravno da je nasmijana i pozitiva kad je tjurka. Ona nije predvidjena za mozganje vec da ide okolo i podigne prosjek ljepote medju olinjalim starcima.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
zdruge strane,ove normalne cure,ne previse mozdano aktivne,ce u slicnim situacijama,naci si kucnu zabavu..ciscenje,kuhanje,neki kreativni rad,a ja cu to nagraditi sa odvodjenjem negdje u prirodu,piknik,rostilj van grada,i nesto sto ce nas opustiti..seks je cesti nastavak tih aktivnosti...i pomaze...takve cure se priviju na muskarca i sve onda ide na dobro..
ove klepetave neurotične kokoshi...tjeraj to sto dalje..
Guest- Guest
a stalno slike djece objavljuješ.Legendovich wrote:o ne Feberu...zena je ono pravo..gdje god uhvatis cvrsto meso,i ima ga..to dize kuratz u zrak,a ne one anemicne i bezsise cure..ovo gdje god uhvatis je zenka..veber wrote:veliš kada je kriza, da ti da i ona bi bila dobra.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
lajkam cvrste i jake butine,straznjicu,sise kod ženami... ..
kako se pedofil u tebi nosi s tim edipovim kompleksom?
2014-12-30
Bit svega je da vladajuca klika plus sdp uopce ne napada Sincica i Pernar npr. Sincic je na pretproslim izborima za predsjednika osvojio 19% na ponos hrvatskih biraca. Sada odjednom nije problem a odnio je i mjesto u EU parlamentu. Daklem znaju od kuda puse. Deseta "trec opcija" ali prvi put da je ona u fokusu napada sa svih strana i iz svih oruzja. Daklem svi bukvalno svi protiv Skore sta ga dovodi u poziciju Davida sta mu daje vjetar u ledja jer ljudi vole borce koji se bore protiv velikih, tirana, sustava, Robin Hood, Superhik fazone. Bitno pitanje uvodjenje poreza na nekretnine npr nitko ne spominje. Tu bi npr Skoru bilo mozda najlakse rusiti . Ovako rusi se glupim spinovima za koje se pecaju vise lijevi nego desni. Lijevi i onako nece glasti za njega tako da mi se to cini promasenim ali bumo videli.
2014-04-14
dijagram-
2015-08-09
Škoro će popušiti dosta glasova na račun silovanja, baš se sjebao. Dobiti će glasove mujaga i eventualno glupih pravaša koji puše kurac mujagama.
catabbath-
2015-08-22
Baš si našao s kim ćeš razgovarati o ženama. On se u žene kuži kao ja u atomsku fiziku. Stari olinjali prevertit kojemu je pojam seksa drkanje po tipkovnici na opskurnim stranicama s ženama koje nisu našminkali ili jesu ali tako da izgledaju kao da imaju 15 godina.Pirate wrote:Meni mora biti cuka, volim druzenje uz kvalitetne razgovore i kvalitetno vino. To ako nema mozga onda i nije materijal za vezu vec samo one night stand.Legendovich wrote:idealne zene za zivot..sa ne previse mozdane aktivnosti..ove druge,od njih slaba uzitka..samo seru ko grlice...samodopadne a kurtzu slabo sluze..Pirate wrote:Naravno da je nasmijana i pozitiva kad je tjurka. Ona nije predvidjena za mozganje vec da ide okolo i podigne prosjek ljepote medju olinjalim starcima.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Bolesniku ženka se kaže za životinje, doduše često spominješ i takve nastranosti tak da...ne bi me čudilo.Legendovich wrote:o ne Feberu...zena je ono pravo..gdje god uhvatis cvrsto meso,i ima ga..to dize kuratz u zrak,a ne one anemicne i bezsise cure..ovo gdje god uhvatis je zenka..veber wrote:veliš kada je kriza, da ti da i ona bi bila dobra.Legendovich wrote:Pa i nije buckica,samo raskosna u atributima-prava ženami,sto je bitno pozitiva,nikad natmurena nagundjana..kurtza ima vjerovatno u dovoljnim kolicinama,ne kao forumske zenke,koje samo sipaju frustracije i neurozu...yebate,očerupaše me ,ko hrpa ljutih kokoši..ludo ovo zenskinje vodje..
lajkam cvrste i jake butine,straznjicu,sise kod ženami... ..
Bože jadne životinje
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dakle, treba uvesti progresivni porez na imovinu, a sredstva na na taj način prikupljena uložiti u nacionalni svemirski program i lansiranje satelita u orbitu
2015-08-09
Eh, da sam šef SDP-a, molila bi mene Katarina da mi uđe u strankumelkior wrote:Dakle, treba uvesti progresivni porez na imovinu, a sredstva na na taj način prikupljena uložiti u nacionalni svemirski program i lansiranje satelita u orbitu
2015-08-09
catabbath wrote:Škoro će popušiti dosta glasova na račun silovanja, baš se sjebao. Dobiti će glasove mujaga i eventualno glupih pravaša koji puše kurac mujagama.
A tako se sjepao i na izborima za predsjednika. Sve super i onda u finišu usere.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebeš ljevicu i socijaldemokraciju koja se ne zalaže za progresivni porez na imovinu (ušteđevina + nekretnine + dionice + jahte) a istodobno ne obećava ukidanje poreza na dohodak, ili barem drastično smanjivanje oporezivanje rada za preko 50%. Jedina dobra ideja je ukidanje poreza na reinvestiranu dobit, zar taj porez još stvarno postoji?melkior wrote:Eh, da sam šef SDP-a, molila bi mene Katarina da mi uđe u strankumelkior wrote:Dakle, treba uvesti progresivni porez na imovinu, a sredstva na na taj način prikupljena uložiti u nacionalni svemirski program i lansiranje satelita u orbitu
2015-08-09
Jebe mi se za ove izbore. Lešinari plešu posljedni ples. Korona , navala imigranta. Zlatna koka zvana turizam je zaklana.
Car je gol.
Car je gol.
2014-04-11
Taj progresivni porez na imovinu bi jednostavno riješio sve nepravde i pljačku iz pretvorbe i privatizacije, proglašavanje ratnog profiterstva ratnim zločinom je ionako na vrbi svirala.melkior wrote:Jebeš ljevicu i socijaldemokraciju koja se ne zalaže za progresivni porez na imovinu (ušteđevina + nekretnine + dionice + jahte) a istodobno ne obećava ukidanje poreza na dohodak, ili barem drastično smanjivanje oporezivanje rada za preko 50%. Jedina dobra ideja je ukidanje poreza na reinvestiranu dobit, zar taj porez još stvarno postoji?melkior wrote:Eh, da sam šef SDP-a, molila bi mene Katarina da mi uđe u strankumelkior wrote:Dakle, treba uvesti progresivni porez na imovinu, a sredstva na na taj način prikupljena uložiti u nacionalni svemirski program i lansiranje satelita u orbitu
2015-08-09
Pa da. Treba ići na izbore sa jasnom mišlju da se ne može uspostaviti parlamentarna većina i stabilna vlast, odnosno već na jesen s novim prijevremenim parlamentarnim izborima zbog nemogućnosti sastavljanja vlasti.RayMabus wrote:Jebe mi se za ove izbore. Lešinari plešu posljedni ples. Korona , navala imigranta. Zlatna koka zvana turizam je zaklana.
Car je gol.
2015-08-09
Pa zato i idem na izbore i glasat ću za Most.melkior wrote:Pa da. Treba ići na izbore sa jasnom mišlju da se ne može uspostaviti parlamentarna većina i stabilna vlast, odnosno već na jesen s novim prijevremenim parlamentarnim izborima zbog nemogućnosti sastavljanja vlasti.RayMabus wrote:Jebe mi se za ove izbore. Lešinari plešu posljedni ples. Korona , navala imigranta. Zlatna koka zvana turizam je zaklana.
Car je gol.
Najveći pojeb bi im bio taj da moraju ponovit izbore.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Plenki na prstima oko Medveda!?
» Biden uhvacen sa prstima u pekmezu
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Pupovac uhvačen sa prstima u pekmezu?Povjerenstvo pokreće postupak protiv njega
» Njemački Zeleni : Ako dođemo na vlast ukidamo Sjeverni tok 2
» Biden uhvacen sa prstima u pekmezu
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Pupovac uhvačen sa prstima u pekmezu?Povjerenstvo pokreće postupak protiv njega
» Njemački Zeleni : Ako dođemo na vlast ukidamo Sjeverni tok 2
Page 2 of 5