Plenki na prstima oko Medveda!?
Page 1 of 1
Plenki na prstima oko Medveda!?
http://www.jutarnji.hr/komentari/plenkovic-moze-poklopiti-svakog-ministra-samo-medvedu-ne-moze-nista-zasto-je-premijer-toliko-benevolentan-na-ekstra-skupe-poklone-braniteljima/6619227/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki na prstima oko Medveda!?
..ako plenki podigne obrvu medved ga samo hladno pita di's bio '91....
2015-09-08
..ko i krsticevic...'Plenki znas ka'k zgleda puska'...
2015-09-08
Najgora kletva koja moze sustici cro premijere i predsjednike...'di si bio 91' ...eto ajmo krenut od 2000-re
Racan-on je krenuo u '91 sa onim 'mozda'. .i hrabrost prebacio na Tomca
Mesic-on je '91 vikao ZDS..i jucer se vratio u '91 sa poklicom 'Za koridor spremni'
Sanader-e on se od svih premijera i predsjednika moze pohvalit da se '91 slikao u maskirnoj uniformi
Josipovic-on je '91 bio u ZAMP-u odredjivao cijenu pustanja pjesme 'Moja domovina' i za vrijeme zracnih uzbuna skloniste je potrazio u - pogrebnom poduzecu
Jadranka Kosor-'hrabro' je tjesila izbjeglice na hr 2 u atomskom sklonistu dok su joj vecina kolega i onih starijih po zadatku talambasali po banijskim,slavonskim,dalmatinskim bojistima
Racan-on je krenuo u '91 sa onim 'mozda'. .i hrabrost prebacio na Tomca
Mesic-on je '91 vikao ZDS..i jucer se vratio u '91 sa poklicom 'Za koridor spremni'
Sanader-e on se od svih premijera i predsjednika moze pohvalit da se '91 slikao u maskirnoj uniformi
Josipovic-on je '91 bio u ZAMP-u odredjivao cijenu pustanja pjesme 'Moja domovina' i za vrijeme zracnih uzbuna skloniste je potrazio u - pogrebnom poduzecu
Jadranka Kosor-'hrabro' je tjesila izbjeglice na hr 2 u atomskom sklonistu dok su joj vecina kolega i onih starijih po zadatku talambasali po banijskim,slavonskim,dalmatinskim bojistima
2015-09-08
Zoki Milanovic-'91 hrabro je planinario po Kavkazu
KGK-zavrsavala '91 high school u united state of america
Tihomir Oreskovic-'91...ja bija u Kanada kod mama i tata
Andrej Plenkovic-'91 bio kod mame na pregledu u vojnoj bolnici jna u zg zbog sumnje u da mu se vratila anemija minor na dodatne pretrage naknadno poslan u london..
KGK-zavrsavala '91 high school u united state of america
Tihomir Oreskovic-'91...ja bija u Kanada kod mama i tata
Andrej Plenkovic-'91 bio kod mame na pregledu u vojnoj bolnici jna u zg zbog sumnje u da mu se vratila anemija minor na dodatne pretrage naknadno poslan u london..
2015-09-08
To je Plenki rekao Bunjcu, di si ti bio 91 dok sam ja po briselu i vašingtonu bla blavuksadinare wrote:..ako plenki podigne obrvu medved ga samo hladno pita di's bio '91....
je onda je jos plenki mislio da je sef...danas mu je sef medved,krsticevic,djakic mora biti pssst...jer ako ne oni ga samo pitaju di's bio '91...mutava baštarda wrote:To je Plenki rekao Bunjcu, di si ti bio 91 dok sam ja po briselu i vašingtonu bla blavuksadinare wrote:..ako plenki podigne obrvu medved ga samo hladno pita di's bio '91....
2015-09-08
Živa istina... Plenki je Bunjca pitao gdje je on bio 90tih dok se on borio po Briselu za Hrvatsku. Bunjac mu nije odgovorio da je bio na ratištu s puškom u ruci, mislim i da je bio HOSovac. Bunjac je odšutio, ali i Culej koji nije branio bunjčeve krvave gaće, ali je svoje koje je izvukao koji dan ranije kada je Pernara pitao di je bio 91.vuksadinare wrote:je onda je jos plenki mislio da je sef...danas mu je sef medved,krsticevic,djakic mora biti pssst...jer ako ne oni ga samo pitaju di's bio '91...mutava baštarda wrote:To je Plenki rekao Bunjcu, di si ti bio 91 dok sam ja po briselu i vašingtonu bla blavuksadinare wrote:..ako plenki podigne obrvu medved ga samo hladno pita di's bio '91....
to ga je pitao dok je jos mislio da je sef dakle par dana nakon sjedanja u premijersku fotelju...danas u predratnom stanju pricaju prvo generali ne i polticari...tako i plenki svega se manje cuje sve vise medveda,krsticevica...inace..di's bio 91...mutava baštarda wrote:Živa istina... Plenki je Bunjca pitao gdje je on bio 90tih dok se on borio po Briselu za Hrvatsku. Bunjac mu nije odgovorio da je bio na ratištu s puškom u ruci, mislim i da je bio HOSovac. Bunjac je odšutio, ali i Culej koji nije branio bunjčeve krvave gaće, ali je svoje koje je izvukao koji dan ranije kada je Pernara pitao di je bio 91.vuksadinare wrote:je onda je jos plenki mislio da je sef...danas mu je sef medved,krsticevic,djakic mora biti pssst...jer ako ne oni ga samo pitaju di's bio '91...mutava baštarda wrote:To je Plenki rekao Bunjcu, di si ti bio 91 dok sam ja po briselu i vašingtonu bla blavuksadinare wrote:..ako plenki podigne obrvu medved ga samo hladno pita di's bio '91....
2015-09-08
Napad na vojarne u Sinju, a ja na moru tješim curu iz razreda...
Similar topics
» Plenki pod pritiskom Brisela i Njemačke da smjeni ministra branitelja Medveda.Razlog?Medved uz Kovača je največi zagovornik stopiranja Srbije na putu prema EU
» Škoro prijeti: ‘Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima’
» Biden uhvacen sa prstima u pekmezu
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Pupovac uhvačen sa prstima u pekmezu?Povjerenstvo pokreće postupak protiv njega
» Škoro prijeti: ‘Mogu mahati prstima, ali kad mi dođemo na vlast dobit će po tim prstima’
» Biden uhvacen sa prstima u pekmezu
» I Martina Dalić uhvaćena s prstima u pekmezu
» Pupovac uhvačen sa prstima u pekmezu?Povjerenstvo pokreće postupak protiv njega
Page 1 of 1