Jelena Veljaca porucila Skori i desnicarima:'Sramite se supcine privilegirane'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jelena Veljaca porucila Skori i desnicarima:'Sramite se supcine privilegirane'
Sam je kriv. Nije njima nitko kriv šta desnicu vežu uz katoličku crkvu.Sovak wrote:Usput ovo pitanje je za Škoru čista navlakuša.
Zna se njegovo stajalište o pobačaju otkad se zna za njega.
Al' uletio je u zamku.
Ak' je majstor bu se znal i izvaditi.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jelena Veljaca porucila Skori i desnicarima:'Sramite se supcine privilegirane'
stričeki u haljinama pričaju o sakramentu braka, di je debo?
šogorica mi je išla na bratstvo i jedinstvo i bulažnjenje o svetosti braka.
srećom se župnik i ja znamo jer sam jednom bio s njom, za svaki slučaj ako krene porod.
šogorica mi je išla na bratstvo i jedinstvo i bulažnjenje o svetosti braka.
srećom se župnik i ja znamo jer sam jednom bio s njom, za svaki slučaj ako krene porod.
2014-12-30
kaya wrote:Nije majstorSovak wrote:Usput ovo pitanje je za Škoru čista navlakuša.
Al' uletio je u zamku.
Onda nikaj. Igral bu jedno ljeto i to je to.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Sam je kriv. Nije njima nitko kriv šta desnicu vežu uz katoličku crkvu.Sovak wrote:Usput ovo pitanje je za Škoru čista navlakuša.
Al' uletio je u zamku.
A i to kaj veliš.
Oko mene u kvartu "desnica" juriša tko bu bliže oltaru.
I tak' pitaju mene - A kaj ti? Zakaj ne ideš na misu?
Velim im - A zakaj bi išel? Nemaju mi kaj pametnoga za reći, a jedno te isto mumlanje mi se ne da slušati. A župnik je k tomu i pohlepni gad.
Vele oni meni - Bumo se pomolili za tebe.
A molite, kaj vam ja morem.
Guest- Guest
Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
2014-04-15
baš je zgodna, pogotovo kada počne o pravima.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
ovi iz manjina samo škart robu primaju.
mada ulošcima možeš i suze brisat.
2014-12-30
Nemam ja pojma o čemu pričaš. Probao bi ja.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
Rđavom kurcu svaka dlaka smeta.veber wrote:baš je zgodna, pogotovo kada počne o pravima.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
pvdje je priča o ulošcima.dzango wrote:Rđavom kurcu svaka dlaka smeta.veber wrote:baš je zgodna, pogotovo kada počne o pravima.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
2014-12-30
probaj brate , rekao bih nekosta te nista,al nes umocit djabe to ti zicerdzango wrote:Nemam ja pojma o čemu pričaš. Probao bi ja.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
2014-04-15
Škoro s ovim neće izgubit ništa,može jedino profitirat.
Za Škoru i onako glasuju zatucana katolčad,pa tak da potencijalne žene koji bi i glasale za Škoru,vjerojatno misle kao on,dok s druge strane mogao bi poentirat kod onih koji zamjere HDZ-u da je previše otišao u ljevo zbog Istanbulske.
Tak da,mislim kako ova zbrkao oko pobačaja više škodi HDZ-u,nego samom Škori.
Za Škoru i onako glasuju zatucana katolčad,pa tak da potencijalne žene koji bi i glasale za Škoru,vjerojatno misle kao on,dok s druge strane mogao bi poentirat kod onih koji zamjere HDZ-u da je previše otišao u ljevo zbog Istanbulske.
Tak da,mislim kako ova zbrkao oko pobačaja više škodi HDZ-u,nego samom Škori.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
prckov wrote:i kad kazu da niste zapadcatabbath wrote:Privilegirani bijeli hetero muškarci koji se rodno identificiraju kao muškarci su zlo
cura je ono bas in
Neshvaćena je van Zagreba i od internetskih portala koji nisu iz Zagreba.
catabbath-
2015-08-22
zamisli jos kad bi svoju privilegiranost smanjila tako da popolovi sve sto ima sa nekom romkinjom iz satoracatabbath wrote:prckov wrote:i kad kazu da niste zapadcatabbath wrote:Privilegirani bijeli hetero muškarci koji se rodno identificiraju kao muškarci su zlo
cura je ono bas in
pa to bi joj bilo extra progresivno
cak vise nego puno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
feber voli bezsise i bezguze cure..po mogucnosti sa izrazenim zdjelicnim kostima..dzango wrote:Rđavom kurcu svaka dlaka smeta.veber wrote:baš je zgodna, pogotovo kada počne o pravima.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
Guest- Guest
evo sa'ce, nemore se odlucit s kojom ce silovanom i maltretiranom podijelit drugo polovicu...#feminism #fakjuprckov wrote:zamisli jos kad bi svoju privilegiranost smanjila tako da popolovi sve sto ima sa nekom romkinjom iz satoracatabbath wrote:prckov wrote:i kad kazu da niste zapadcatabbath wrote:Privilegirani bijeli hetero muškarci koji se rodno identificiraju kao muškarci su zlo
cura je ono bas in
cak vise nego puno
2014-04-15
ma hoce onan_razbojnik wrote:evo sa'ce, nemore se odlucit s kojom ce silovanom i maltretiranom podijelit drugo polovicu...#feminism #fakjuprckov wrote:zamisli jos kad bi svoju privilegiranost smanjila tako da popolovi sve sto ima sa nekom romkinjom iz satoracatabbath wrote:prckov wrote:i kad kazu da niste zapadcatabbath wrote:Privilegirani bijeli hetero muškarci koji se rodno identificiraju kao muškarci su zlo
cura je ono bas in
cak vise nego puno
vidis da je woke
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
znalče, hiti sliku rujke.Legendovich wrote:feber voli bezsise i bezguze cure..po mogucnosti sa izrazenim zdjelicnim kostima..dzango wrote:Rđavom kurcu svaka dlaka smeta.veber wrote:baš je zgodna, pogotovo kada počne o pravima.n_razbojnik wrote:Ako se lozis na iskomplekdirane skeletore..okusaj srecu..i tako jedna od prebjeglih u Bgdzango wrote:Dobro izgleda na fotki. Ja sam na Jeleninoj strani.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» kako je jelena veljača položila pravosudni ispit
» Fra Mario Knezović: UŽAS! Prestrašila se Jelena Veljača
» Jelena Veljača : Model braka dugo je bio : Ona pegla dok on gleda vijesti
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Jelena Veljača: Gotovo je, službeno je označen kraj bijelog muškarca na poziciji moći!
» Fra Mario Knezović: UŽAS! Prestrašila se Jelena Veljača
» Jelena Veljača : Model braka dugo je bio : Ona pegla dok on gleda vijesti
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Jelena Veljača: Gotovo je, službeno je označen kraj bijelog muškarca na poziciji moći!
Page 2 of 2