kako je jelena veljača položila pravosudni ispit
Page 1 of 1
kako je jelena veljača položila pravosudni ispit
“Frapirana činjenicom da moram odjednom pred samom sobom birati između manijaka koji je u svom osmom gradonačelničkom mandatu toliko osokoljen da si dopušta ispade bijesa i nekontrolu frustracije na nivou kojih se ne bi posramio bio koji socijalno neprihvaćeni zlostavljač, i žene koja je toliko umobolno desno u svojim javnim istupima da je uspjela biti izbačena čak i iz HDZ-a, stranci inače poznatoj po tome da je jedan od ključnih zadataka gospodina Plenkovića, osim spašavanja Hrvatske u svjetskoj ekonomskoj krizi koja nam predstoji, noćno trijebljenje uši iz svih pora stranke.
Taj sukob lokalnog moćnika (ovdje moram dodati da mi je neopisivo žao što se Vojko Obersnel sveo na to, al tko mu je kriv kad se nije znao izboriti s vlastitom privilegijom pa se pretvorio u običnog bijednog histeričnog bullyja) i ostrašćene mlade desničarke koja “ne bi ni u ludilu uvodila kvote kao vid borbe za ravnopravnost spolova” i koja bi se sama, djeluje mi, rado prijavila za ulogu Pavelićeve ljubavnice, i koja, uostalom, i dalje sjedi na svojoj poziciji vijećnice a ne u zatvoru ili ludnici, nakon što je faktički izjavila da bi se trebalo ubijati po Dalmaciji, to je savršena, nažalost, slika hrvatskog političkog establišmenta danas”
meni se čini da joj je prva rečenica malo nedovršena
https://narod.hr/hrvatska/kako-izgleda-kad-veljaca-odreduje-na-koje-zene-se-smije-urlati-a-na-koje-ne-smije
Taj sukob lokalnog moćnika (ovdje moram dodati da mi je neopisivo žao što se Vojko Obersnel sveo na to, al tko mu je kriv kad se nije znao izboriti s vlastitom privilegijom pa se pretvorio u običnog bijednog histeričnog bullyja) i ostrašćene mlade desničarke koja “ne bi ni u ludilu uvodila kvote kao vid borbe za ravnopravnost spolova” i koja bi se sama, djeluje mi, rado prijavila za ulogu Pavelićeve ljubavnice, i koja, uostalom, i dalje sjedi na svojoj poziciji vijećnice a ne u zatvoru ili ludnici, nakon što je faktički izjavila da bi se trebalo ubijati po Dalmaciji, to je savršena, nažalost, slika hrvatskog političkog establišmenta danas”
meni se čini da joj je prva rečenica malo nedovršena
https://narod.hr/hrvatska/kako-izgleda-kad-veljaca-odreduje-na-koje-zene-se-smije-urlati-a-na-koje-ne-smije
Guest- Guest
Re: kako je jelena veljača položila pravosudni ispit
baš hoću napisati da nisam ubrala prvi odjelj...ovaj, rečenicu :)
previše htjela reći, pa kazala ništa
previše htjela reći, pa kazala ništa
piše da si joj ti bio mentor!debotoijusto wrote:sto pise ?
je lse ova zajebava il je stvarno osinuta
2014-04-19
2014-04-16
Similar topics
» Fra Mario Knezović: UŽAS! Prestrašila se Jelena Veljača
» Jelena Veljaca porucila Skori i desnicarima:'Sramite se supcine privilegirane'
» Jelena Veljača : Model braka dugo je bio : Ona pegla dok on gleda vijesti
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Jelena Veljača: Gotovo je, službeno je označen kraj bijelog muškarca na poziciji moći!
» Jelena Veljaca porucila Skori i desnicarima:'Sramite se supcine privilegirane'
» Jelena Veljača : Model braka dugo je bio : Ona pegla dok on gleda vijesti
» 'Hitlerizacija' Skore HDZ-u ne pomaze!Ne,nakon sto je Kolinda od desnicarke postala- Jelena Veljaca
» Jelena Veljača: Gotovo je, službeno je označen kraj bijelog muškarca na poziciji moći!
Page 1 of 1