Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
teri su tu pri meni, baš lijepe pripoviedaju, vuhima godi :)jasambrend wrote:Noor wrote:kaj ne?! :)) uši bole od napinjanja da polovim :)jasambrend wrote:Bednjanski komotno može služiti za enkriptiranu vojnu komunikaciju, doslovce naši Navajo indijanci, bokte...
Doduše i dio Prigorja ima izgovor da iščašiš vrat dok poloviš sve...:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
Zdi se mi če razmeš slovenski ne razmeš samo bednjanski i prigorski ...vre i horvacki.Noor wrote:teri su tu pri meni, baš lijepe pripoviedaju, vuhima godi :)jasambrend wrote:Noor wrote:kaj ne?! :)) uši bole od napinjanja da polovim :)jasambrend wrote:Bednjanski komotno može služiti za enkriptiranu vojnu komunikaciju, doslovce naši Navajo indijanci, bokte...
Razlika izmedju cica u ducanima i ovog krampa??? Spol???Inteligencija????Ne, ovaj je mladji i ima drugciju frizuru. Uostalom tko je ova sta je uslikala?? Po cemu je poznata??? Sto je uradila??koje kvalifikacije??? Ne citam Glorija i takove stvari.
2014-04-14
Da pogađam? Prva se u obitelji dosjetila kako se upali vatra. Jesam li pogodio?abraham wrote:Razlika izmedju cica u ducanima i ovog krampa??? Spol???Inteligencija????Ne, ovaj je mladji i ima drugciju frizuru. Uostalom tko je ova sta je uslikala?? Po cemu je poznata??? Sto je uradila??koje kvalifikacije??? Ne citam Glorija i takove stvari.
na majici je njenoj slika IVE LOLE RIBARA
jednog od mnogih koji su dali svoj život za ..kurac od ove ove države
jednog od mnogih koji su dali svoj život za ..kurac od ove ove države
osjećam se ko mladi revolucionar
pokrenula na forumu kajkavski i marksizam
još da mi je marksizam na kajkavskom
ajd, probat ću i to jednom
pokrenula na forumu kajkavski i marksizam
još da mi je marksizam na kajkavskom
ajd, probat ću i to jednom
Dogradonačelnica Osijeka Škori pokazala srednji prst: "Milo moje, evo damski odgovor"
JUČERAŠNJA izjava Miroslava Škore da se silovana žena, ako zatrudni, o abortusu mora dogovoriti s obitelji izazvala je niz reakcija.
Jedna od žešćih je ona zamjenice gradonačelnika Osijeka Žane Gamoš.
Ona je objavila fotografiju na kojoj Škori pokazuje srednji prst, a uz to mu je napisala i kratku poruku.
''Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj!'' poručila je Gamoš Škori.
Pozvala je i druge žene da Škori pokažu srednji prst, a neke su se odazvale u komentarima.
JUČERAŠNJA izjava Miroslava Škore da se silovana žena, ako zatrudni, o abortusu mora dogovoriti s obitelji izazvala je niz reakcija.
Ona je objavila fotografiju na kojoj Škori pokazuje srednji prst, a uz to mu je napisala i kratku poruku.
''Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj!'' poručila je Gamoš Škori.
Pozvala je i druge žene da Škori pokažu srednji prst, a neke su se odazvale u komentarima.
vili40-
2015-08-02
Eroo wrote:Zdi se mi če razmeš slovenski ne razmeš samo bednjanski i prigorski ...vre i horvacki.Noor wrote:teri su tu pri meni, baš lijepe pripoviedaju, vuhima godi :)jasambrend wrote:Noor wrote:kaj ne?! :)) uši bole od napinjanja da polovim :)jasambrend wrote:Bednjanski komotno može služiti za enkriptiranu vojnu komunikaciju, doslovce naši Navajo indijanci, bokte...
slovenski ipak malo manje, ali...ide
vili40 wrote:Dogradonačelnica Osijeka Škori pokazala srednji prst: "Milo moje, evo damski odgovor"
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Glumci ljevicari,neoliberali i jugovici napustaju hrvatsko drustvo dramskih umjetnika zbog vodstva koji vode prohrvatsku politiku
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Nikšički srpski radikali : Milo ide u Zagreb jer mu trebaju recepti etničkog čišćenja Srba
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Nikšički srpski radikali : Milo ide u Zagreb jer mu trebaju recepti etničkog čišćenja Srba
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
Page 5 of 5