Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
http://www.vecernji.hr/showbiz/nasa-bivsa-voditeljica-oplela-po-skorinim-glasacima-nakon-sto-se-susrela-s-jednim-1410231
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
koja 'naša'?..gdje zivi,gdje placa porez...nek se bavi vucicem,vulinom...da bar naleti na mene..ide vritanjak..
2015-09-08
Re: Ha,Ha..kad ovakve napadaju Škoru!U istom košu napdača fufe,hdzoovci,ljevičari,srpski radikali,propali glumci i slična bulumenta
ahahahaha...ero i pišekica u talu...ahahahhaa jedan u ljubljani ova druga u beogradu...ahahahhaa
2015-09-08
jebote srpska fufa i polovnjaca dosla vrebat ovdje penzice i druge koji imaju kakav amblem domovinskog pokreta..ti mater petokolonasku...da sam ovaj penzic tuzio bi ej za nezakonito slikanje..bez odobrenja
2015-09-08
užas... morala je ući u mesnicu da ga uslika
ovakva žrtva se može jedino usporediti s žrtvom ilije čovrovića kada je ušao u operu
evo cekam da se javi i druga polovnjaca pokosica..nesto je nema..ali kad se javi prva slijedi niz drugih kako je vec tradicija
2015-09-08
škoro precjednik :D
ups ne, premijer..
zds
ups ne, premijer..
zds
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne zajebaji, Bero će bit premijer.epikur37 wrote:škoro precjednik :D
ups ne, premijer..
zds
SF SN
Mirko Čkornjo je izgubljenik u prostorno-vremenskom političkom kontinuumu, kao uostalom i velika većina hrvatskih ekstremni desanki koje ga podržavaju, a u nedostatku nekog glavatijeg poglavničkog kandidata. Pa njemu je jedan politički polumrtvac (zombi-Zoki) držeći jednu ruku iza leđa oteo predsjedničku lentu ko rahitičnoj bebi zvečku 'nuff said o toj cajki-pevaljki
Baš me zanima u što bi mene ubrojio?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u neubrojive ..kaya wrote:Baš me zanima u što bi mene ubrojio?!
ha ha malo zezam
škoro pičkousti nije za premjera ni u lošem vodvilju
U prekobrojnekaya wrote:Baš me zanima u što bi mene ubrojio?!
uglavnom zavladala je opca histerija,strah sto li vec..cudi me da je kuraba uopce i dosla u zagreb a trese je veliki strah od ujki..dok je apsolutno sigurna kod suljinih 'dobrica'...vjerujem da i revnosno glasa za njega...to ne mozemo doznati jer ama nikad ne prica o njima..a i sto bi?...u strahu su velike oci...mogli bi je šutnuti nazad...a to ne nikako..da je ujke i škoristi kolju ne daj boze takvu djevicu mozebitno i siluju
2015-09-08
a koje su to karakteristike ekstremnog desnicaraOh_Femder wrote:Mirko Čkornjo je izgubljenik u prostorno-vremenskom političkom kontinuumu, kao uostalom i velika većina hrvatskih ekstremni desanki koje ga podržavaju, a u nedostatku nekog glavatijeg poglavničkog kandidata. Pa njemu je jedan politički polumrtvac (zombi-Zoki) držeći jednu ruku iza leđa oteo predsjedničku lentu ko rahitičnoj bebi zvečku 'nuff said o toj cajki-pevaljki
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ne zeli titrat jajca ljevicarima i liberalimaprckov wrote:a koje su to karakteristike ekstremnog desnicaraOh_Femder wrote:Mirko Čkornjo je izgubljenik u prostorno-vremenskom političkom kontinuumu, kao uostalom i velika većina hrvatskih ekstremni desanki koje ga podržavaju, a u nedostatku nekog glavatijeg poglavničkog kandidata. Pa njemu je jedan politički polumrtvac (zombi-Zoki) držeći jednu ruku iza leđa oteo predsjedničku lentu ko rahitičnoj bebi zvečku 'nuff said o toj cajki-pevaljki
2015-09-08
..ne zeli ljubit noge nigama,srbima,'doturima i inzinjerima',ne zeli robovat 'multi kulti' politici
2015-09-08
kaya wrote:Baš me zanima u što bi mene ubrojio?!
U haltere.
Guest- Guest
Ja bih voleo da te ubrojim u svoje recke.kaya wrote:Baš me zanima u što bi mene ubrojio?!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Probaj jednom čitati s razumijevanjem.prckov wrote:a koje su to karakteristike ekstremnog desnicaraOh_Femder wrote:Mirko Čkornjo je izgubljenik u prostorno-vremenskom političkom kontinuumu, kao uostalom i velika većina hrvatskih ekstremni desanki koje ga podržavaju, a u nedostatku nekog glavatijeg poglavničkog kandidata. Pa njemu je jedan politički polumrtvac (zombi-Zoki) držeći jednu ruku iza leđa oteo predsjedničku lentu ko rahitičnoj bebi zvečku 'nuff said o toj cajki-pevaljki
ostaje ti isto pitanje mamlazeOh_Femder wrote:Probaj jednom čitati s razumijevanjem.prckov wrote:a koje su to karakteristike ekstremnog desnicaraOh_Femder wrote:Mirko Čkornjo je izgubljenik u prostorno-vremenskom političkom kontinuumu, kao uostalom i velika većina hrvatskih ekstremni desanki koje ga podržavaju, a u nedostatku nekog glavatijeg poglavničkog kandidata. Pa njemu je jedan politički polumrtvac (zombi-Zoki) držeći jednu ruku iza leđa oteo predsjedničku lentu ko rahitičnoj bebi zvečku 'nuff said o toj cajki-pevaljki
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Glumci ljevicari,neoliberali i jugovici napustaju hrvatsko drustvo dramskih umjetnika zbog vodstva koji vode prohrvatsku politiku
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Nikšički srpski radikali : Milo ide u Zagreb jer mu trebaju recepti etničkog čišćenja Srba
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Nikšički srpski radikali : Milo ide u Zagreb jer mu trebaju recepti etničkog čišćenja Srba
» Slučajnost: ISIL u istom trenutku u istom području započeo veliku ofanzivu
» Sve je bolje. Tvrtka koja je u Mostovoj kampanji vrtila napade na Škoru par mjeseci prije gurala je – Škoru
Page 1 of 5