Za Dixie (ne)spremni
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Za Dixie (ne)spremni
Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
Tu ih je trebalo zadrzat i do danas
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
mehhh..pogodi tko se i onda za njih zauzimao?..Beta-uvlakaci i lizaci zenskih gleznjeva medju "muskim" rodom,i ženami naravno..Ringo10 wrote:Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
NITI DO DANAS se nase forumske ZENE nisu ocitovale ciju stranu muskih drze,bijelih ili čamugastih..VRLO zanimljivo..
Guest- Guest
imaš fetiš na ženski gležanj?Legendovich wrote:mehhh..pogodi tko se i onda za njih zauzimao?..Beta-uvlakaci i lizaci zenskih gleznjeva medju "muskim" rodom,i ženami naravno..Ringo10 wrote:Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
NITI DO DANAS se nase forumske ZENE nisu ocitovale ciju stranu muskih drze,bijelih ili čamugastih..VRLO zanimljivo..
2014-12-30
vas par Beta-uvlakaca svakako..prodaste svoj rod za 200 grama usmrdjelog mesa punog gljivica...veber wrote:imaš fetiš na ženski gležanj?Legendovich wrote:mehhh..pogodi tko se i onda za njih zauzimao?..Beta-uvlakaci i lizaci zenskih gleznjeva medju "muskim" rodom,i ženami naravno..Ringo10 wrote:Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
Guest- Guest
pa salama ako ne odstoji dvije godine ne valja.Legendovich wrote:vas par Beta-uvlakaca svakako..prodaste svoj rod za 200 grama usmrdjelog mesa punog gljivica...veber wrote:imaš fetiš na ženski gležanj?Legendovich wrote:mehhh..pogodi tko se i onda za njih zauzimao?..Beta-uvlakaci i lizaci zenskih gleznjeva medju "muskim" rodom,i ženami naravno..Ringo10 wrote:Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
inače ti je jogurt pokvareno mlijeko.
daj malo o rujki, dosadno mi je.
2014-12-30
Ma pravi onaj vash kuratz Grunkol sa kockicama krumpira isa malo odimljenim kobasama ...veber wrote:pa salama ako ne odstoji dvije godine ne valja.Legendovich wrote:vas par Beta-uvlakaca svakako..prodaste svoj rod za 200 grama usmrdjelog mesa punog gljivica...veber wrote:imaš fetiš na ženski gležanj?Legendovich wrote:mehhh..pogodi tko se i onda za njih zauzimao?..Beta-uvlakaci i lizaci zenskih gleznjeva medju "muskim" rodom,i ženami naravno..Ringo10 wrote:Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
inače ti je jogurt pokvareno mlijeko.
daj malo o rujki, dosadno mi je.
tko tebi kuffa? tata?
Guest- Guest
meni nitko ne kuffa.
stari neki put. brat mi je profi kuhar pa i s te strane nema frke.
i daj majketi, objasni kaj je grunkol.
2014-12-30
yebesh mi sve ako znam.-kupijo u kajuflandu staklenci..cudno izgleda..malocas studiro sa curom kako da se pripremi pa potrazili recept..ugrubi prijevod..valjda...kelj..no ovo ima neku ostru teksturu,,,veber wrote:meni nitko ne kuffa.
Guest- Guest
više nije rujka, sada je cura.
i tko kupuje u kauflandu ili aldiju?
zemeš 10dag tirolske, frtalj kuffa i tri šnite trapista. i majonezu. jogurt i to ti je to, ti bi sada kuffao.
i tko kupuje u kauflandu ili aldiju?
zemeš 10dag tirolske, frtalj kuffa i tri šnite trapista. i majonezu. jogurt i to ti je to, ti bi sada kuffao.
2014-12-30
Ne ide im loše ni ovo kada im belci ljube čizme. Brzo su se navikli.Ringo10 wrote:Crnci su bili najbolji, nasolidniji i najmirniji na plantazama pamuka .... tu su bili super
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» “Za dom spremni” i “Za dom spremni” nisu isto .. KOLINDA
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni
» SPREMNI
» Za dom spremni!
» za dom spremni , vol. 2
» Tu smo,no sto,Za dom spremni