Ludojko!Pljuje Zvezdu i Srbiju u Zagrebu
Page 1 of 1
Ludojko!Pljuje Zvezdu i Srbiju u Zagrebu
http://www.vecernji.hr/sport/srbi-zbog-intervjua-u-vecernjem-zestoko-izvrijedali-slavnog-novinara-1410035
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ludojko!Pljuje Zvezdu i Srbiju u Zagrebu
"Slavnog novinara"... Buahahahahahahaaha...
zvezdas od glave do pete....Stanojko wrote:"Slavnog novinara"... Buahahahahahahaaha...
2015-09-08
uostalom za ove danasnje komentatore manje vise i je legenda...
2015-09-08
Stanojko wrote:"Slavnog novinara"... Buahahahahahahaaha...
pa gle čak sam i ja čuo za njega, a nogomet pratim koliko i golf i kriket... ok gledam utakmice hr reprezentacije, ali to je uglavnom to
Pa slavan je, realno svi za njega znaju. A za ove vaše druge samo srbi.
Drugo i bolje da nije više čovjek zvezdaš, to je klub cece s kineskom guzicom koja izgleda kao da ima jastuk na guzici i sulje, koji realno danas ima slavu nekog kluba iz treće lige, ono inker zaprešić, jarun iz zagreba i tako..
Drugo i bolje da nije više čovjek zvezdaš, to je klub cece s kineskom guzicom koja izgleda kao da ima jastuk na guzici i sulje, koji realno danas ima slavu nekog kluba iz treće lige, ono inker zaprešić, jarun iz zagreba i tako..
Last edited by kaya on 15/6/2020, 16:30; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro doduše slavna je i plastičnjača ceca i ona dara opajdara...
...jbg ne lezi ni grobaru stanojku elem je zvezdas elem je izdajica srpstva elem je rekao da su i grobari suljini podrepasi..kaya wrote:Pa slavan je, realno svi za njega znaju. A za ove vaše druge samo srbi.
Drugo i bolje da nije više čovjek zvezdaš, to je klub cece s kineskom guzicom koja izgleda kao da ima jastuk na guzici i sulje, koji realno danas ima slavu nekog kluba iz treće lige, ono inker zaprešić, jarun iz zagrebas i tako..
2015-09-08
Je, al je i dalje seljančura iz žitorađa bez škole.marcellus wrote:dobro doduše slavna je i plastičnjača ceca i ona dara opajdara...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čuo sam i ja za Keruma, Kolindu...marcellus wrote:Stanojko wrote:"Slavnog novinara"... Buahahahahahahaaha...
pa gle čak sam i ja čuo za njega, a nogomet pratim koliko i golf i kriket... ok gledam utakmice hr reprezentacije, ali to je uglavnom to
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Similar topics
» SAD JE JASNO ZAŠTO PLJUJE SRBE
» Zašto Grabar Kitarović pljuje po Tuđmanu?
» Dino Rađa ponovo pljuje na sve što je hrvatsko
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
» Zašto Grabar Kitarović pljuje po Tuđmanu?
» Dino Rađa ponovo pljuje na sve što je hrvatsko
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Kakva laz Marije Buric Pejcinovic na optuzbe MOST-a da je radila za Srbiju:Nisam radila za Srbiju
Page 1 of 1