I Kina zabila nož u leđa Rusiji
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: I Kina zabila nož u leđa Rusiji
Sve je to u vašim glavama, shvaćaš li to?...Nije te to Isus naučio, zar ne?...hehehehehehehehehehehehehehehehehedanni1 wrote:
Pa i ide...bomba vamo bomba tamo,palež,koljačina,jebeni metež i nesuglasice među saveznicima....
Sve ide kako treba prema sveopćem rasulu i uništenju.
Hahahahahahahahah......
Guest- Guest
Kina je igrač NWO-a, preko jedne od vodećih obitelji koje drmaju svijetom. Ukratko, Kina uskoro kreće na Rusiju. To je još jedno moje proročanstvo, drugo je na podforumu Religija.
Guest- Guest
Pa jes,nekom nož,nekom metak,nekom geler.....svašta može bit u glavama. I bit će.red wolf wrote:Sve je to u vašim glavama, shvaćaš li to?...Nije te to Isus naučio, zar ne?...hehehehehehehehehehehehehehehehehedanni1 wrote:
Pa i ide...bomba vamo bomba tamo,palež,koljačina,jebeni metež i nesuglasice među saveznicima....
Sve ide kako treba prema sveopćem rasulu i uništenju.
Hahahahahahahahah......
danni1-
2014-04-16
Nisam mislio na to.danni1 wrote:
Pa jes,nekom nož,nekom metak,nekom geler.....svašta može bit u glavama. I bit će.
Guest- Guest
Jedno je što ti misliš a drugo je što se događa. Manje opijatai imat ćeš realniju sliku o događajima u svijetu.red wolf wrote:Nisam mislio na to.danni1 wrote:
Pa jes,nekom nož,nekom metak,nekom geler.....svašta može bit u glavama. I bit će.
danni1-
2014-04-16
Sve što je u glavi, i vani je...Shvaćaš?...Pa ne baš...danni1 wrote:
Jedno je što ti misliš a drugo je što se događa. Manje opijatai imat ćeš realniju sliku o događajima u svijetu.
Guest- Guest
Ja shvaćam ali ti ne. Da ti išta shvaćaš nebi laprdao o nekakvom ujedinjenju čovječanstva i sl. glupostima.red wolf wrote:Sve što je u glavi, i vani je...Shvaćaš?...Pa ne baš...danni1 wrote:
Jedno je što ti misliš a drugo je što se događa. Manje opijatai imat ćeš realniju sliku o događajima u svijetu.
danni1-
2014-04-16
Obe su nuklearne sile ....direktni rat je tu malo wjerowatan tj potpuno je isključen.Le Roi Soleil wrote: Ukratko, Kina uskoro kreće na Rusiju.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Meni se čini neizbježan. Ne mora sad KIna i Rusija ali....nekako mi sve to vodi tome. A nisam čak ni siguran da je to loša opcija.RayMabus wrote:Obe su nuklearne sile ....direktni rat je tu malo wjerowatan tj potpuno je isključen.Le Roi Soleil wrote: Ukratko, Kina uskoro kreće na Rusiju.
danni1-
2014-04-16
Ja jedino šta znam za taj dio swijeta je da kineska mornariča raste i da Amerikanči iz godine u godinu swe wiše wojske moraju dole stawljat i da če morat uprawo zbog tih razloga manje bit u morima koja im nisu prioritet npr Mediteran.
Last edited by RayMabus on 27/11/2015, 21:42; edited 1 time in total
2014-04-11
Ne shvaćaš upravo zbog toga jer ne shvaćaš iluziju u kojoj živiš...danni1 wrote:Ja shvaćam ali ti ne. Da ti išta shvaćaš nebi laprdao o nekakvom ujedinjenju čovječanstva i sl. glupostima.red wolf wrote:Sve što je u glavi, i vani je...Shvaćaš?...Pa ne baš...danni1 wrote:
Guest- Guest
Imam podatak da neče biti nuklearnih ratowa na wremenskoj stazi u budučnosti. Otpiši taj sčenarij. Neče ga biti.danni1 wrote:Meni se čini neizbježan. Ne mora sad KIna i Rusija ali....nekako mi sve to vodi tome. A nisam čak ni siguran da je to loša opcija.RayMabus wrote:Obe su nuklearne sile ....direktni rat je tu malo wjerowatan tj potpuno je isključen.Le Roi Soleil wrote: Ukratko, Kina uskoro kreće na Rusiju.
2014-04-11
danni1 wrote:Meni se čini neizbježan. Ne mora sad KIna i Rusija ali....nekako mi sve to vodi tome. A nisam čak ni siguran da je to loša opcija.RayMabus wrote:Obe su nuklearne sile ....direktni rat je tu malo wjerowatan tj potpuno je isključen.Le Roi Soleil wrote: Ukratko, Kina uskoro kreće na Rusiju.
Ne bi volio da Rusija bude ugrožena s juga ali neka područja Sibira Kina smatra davno izgubljenim teritorijem, kada su je naguzile zapadne sile jer je bila umorna od unutarnjih revolucija.
Guest- Guest
Ne živim ja u iluziji nego ti. Daj više ,stvarno,mani se opijata.Što god da trošiš škodi ti.Vidiš da si van realnosti da živiš nekakve sumanute utopije.red wolf wrote:Ne shvaćaš upravo zbog toga jer ne shvaćaš iluziju u kojoj živiš...danni1 wrote:Ja shvaćam ali ti ne. Da ti išta shvaćaš nebi laprdao o nekakvom ujedinjenju čovječanstva i sl. glupostima.red wolf wrote:Sve što je u glavi, i vani je...Shvaćaš?...Pa ne baš...danni1 wrote:
A može bit da neće.Ja samo velim,s obzirom na stanje ovog usranog svijeta,da mi se to i ne čini najgora opcija.RayMabus wrote:Imam podatak da neče biti nuklearnih ratowa na wremenskoj stazi u budučnosti. Otpiši taj sčenarij. Neče ga biti.danni1 wrote:Meni se čini neizbježan. Ne mora sad KIna i Rusija ali....nekako mi sve to vodi tome. A nisam čak ni siguran da je to loša opcija.RayMabus wrote:Obe su nuklearne sile ....direktni rat je tu malo wjerowatan tj potpuno je isključen.Le Roi Soleil wrote: Ukratko, Kina uskoro kreće na Rusiju.
danni1-
2014-04-16
Kinezi se već desetljećima doseljavaju na rubna područja Rusije, vratiti će ono što je ruski car oteo ... jao si ga Bogomdanom.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Kinezi se već desetljećima doseljavaju na rubna područja Rusije, vratiti će ono što je ruski car oteo ... jao si ga Bogomdanom.
Guest- Guest
Jbga...to bi mogao bit zajeban sukob,fanatici su i jedni i drugi i neku ruku.Le Roi Soleil wrote:Kinezi se već desetljećima doseljavaju na rubna područja Rusije, vratiti će ono što je ruski car oteo ... jao si ga Bogomdanom.
A upičku materinu......vidjet ćemo koliko je to dobro.asilovski wrote:
danni1-
2014-04-16
Šta dobro, odliučno pobornici slobodnog tržišta uvoze milijune doktora i inženjeradanni1 wrote:A upičku materinu......vidjet ćemo koliko je to dobro.asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kina okreće leđa Rusiji
» Kina je postigla ogroman uspjeh SAD-u iza leđa. Promjene bi mogle biti tektonske
» ZAOKRET U TEHERANU Što se to događa u Iranu?! Prvo su okrenuli leđa Rusiji, a sada su poslali gotovo nestvarnu poruku Hezbollahu
» Kina obećava Rusiji i Indiji produbljivanje suradnje
» Zašto Kina nije pritekla u pomoć Rusiji?
» Kina je postigla ogroman uspjeh SAD-u iza leđa. Promjene bi mogle biti tektonske
» ZAOKRET U TEHERANU Što se to događa u Iranu?! Prvo su okrenuli leđa Rusiji, a sada su poslali gotovo nestvarnu poruku Hezbollahu
» Kina obećava Rusiji i Indiji produbljivanje suradnje
» Zašto Kina nije pritekla u pomoć Rusiji?
Page 3 of 4