Vučići: Stižemo plate Hrvata za 7 godina
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Vučići: Stižemo plate Hrvata za 7 godina
Ne bavim se turizmom. Pitaj Yodu , on je u Splitu pa će bolje znat jel ima gužve u trajektnoj luci.michaellcmacha wrote:aj ti malo škicni jel idu turisti preko na brač... da ja isto krenem dolje pa da odemo na cugu...RayMabus wrote:Ne znam.al znam samo da ne uzimaš moje pisanje po internetu ozbiljno jer ja sam namjerno iskrivim dosta toga da vidim reakcije.סמאל wrote:Sjećaš li se ti uopće što smo pisali na starom forumu ?RayMabus wrote:Da , bitka protiv emanicipacije je izgubljena. Sad će kaos i muškarci će se ubijat između sebe a to nije moja igra.
Zato spavanje a sačuvaj Bože da radim neko djete pa da budem odgovoran šta se neka duša inkarnirala u emanicipaciju.
Jeza.
Ako ima gužve ima i turista na Braču. Logično.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vidim kada ga je svetac quota, da mi se i miha obratio jer mi je na block listi. ugl , ne znam što da kažem , osim
domoljubi =antifa
domoljubi =antifa
I sam radim isto,ali nije to.Znali smo mi imat rasprave gdje bi ti grčevito zapeo za nešto.RayMabus wrote:Ne znam.al znam samo da ne uzimaš moje pisanje po internetu ozbiljno jer ja sam namjerno iskrivim dosta toga da vidim reakcije.סמאל wrote:Sjećaš li se ti uopće što smo pisali na starom forumu ?RayMabus wrote:Da , bitka protiv emanicipacije je izgubljena. Sad će kaos i muškarci će se ubijat između sebe a to nije moja igra.
Zato spavanje a sačuvaj Bože da radim neko djete pa da budem odgovoran šta se neka duša inkarnirala u emanicipaciju.
Jeza.
Uglavnom,promjene dolaze,više put sam te zvao da pređeš na našu stranu dok još nije kasno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ne zanimaju me nikakve strane. To nije moj rat. U penziji sam.סמאל wrote:I sam radim isto,ali nije to.Znali smo mi imat rasprave gdje bi ti grčevito zapeo za nešto.RayMabus wrote:Ne znam.al znam samo da ne uzimaš moje pisanje po internetu ozbiljno jer ja sam namjerno iskrivim dosta toga da vidim reakcije.סמאל wrote:Sjećaš li se ti uopće što smo pisali na starom forumu ?RayMabus wrote:Da , bitka protiv emanicipacije je izgubljena. Sad će kaos i muškarci će se ubijat između sebe a to nije moja igra.
Jeza.
Uglavnom,promjene dolaze,više put sam te zvao da pređeš na našu stranu dok još nije kasno.
2014-04-11
Niti radi zabave ?RayMabus wrote:Ne zanimaju me nikakve strane. To nije moj rat. U penziji sam.סמאל wrote:I sam radim isto,ali nije to.Znali smo mi imat rasprave gdje bi ti grčevito zapeo za nešto.RayMabus wrote:Ne znam.al znam samo da ne uzimaš moje pisanje po internetu ozbiljno jer ja sam namjerno iskrivim dosta toga da vidim reakcije.סמאל wrote:Sjećaš li se ti uopće što smo pisali na starom forumu ?RayMabus wrote:Da , bitka protiv emanicipacije je izgubljena. Sad će kaos i muškarci će se ubijat između sebe a to nije moja igra.
Jeza.
2015-07-23
Pa pratim al nisam uključen. Pasivni promatrač. Ako nisi stavio ulog brige te na koju će stranu pasti novčić.
2014-04-11
Nas dva bi smo bili dobar tim.RayMabus wrote:Pa pratim al nisam ukljjčen.
2015-07-23
A u čemu to ? Mene ovo ne zanima. Uništili vlastiti natalitet , natrpali se kanibalima i sad će se potuć.סמאל wrote:Nas dva bi smo bili dobar tim.RayMabus wrote:Pa pratim al nisam ukljjčen.
Mogu samo navijat sa strane al mi je svejedno tko će koga namlatit tu.
2014-04-11
Pa evo,uzmi situaciju da si 1945 prešao u partizane iako nisi komunist,nakon rata sigurno bi imao od toga neke koristi.Zar ne bi volio sudjelovat u stvaranju novog vrllog svijeta ?RayMabus wrote:A u čemu to ? Mene ovo ne zanima. Uništili vlastiti natalitet , natrpali se kanibalima i sad će se potuć.סמאל wrote:Nas dva bi smo bili dobar tim.RayMabus wrote:Pa pratim al nisam ukljjčen.
2015-07-23
Ne zanima me. Zadovoljit ću se s time da pasivno promatram sve to sa strane.סמאל wrote:Pa evo,uzmi situaciju da si 1945 prešao u partizane iako nisi komunist,nakon rata sigurno bi imao od toga neke koristi.Zar ne bi volio sudjelovat u stvaranju novog vrllog svijeta ?RayMabus wrote:A u čemu to ? Mene ovo ne zanima. Uništili vlastiti natalitet , natrpali se kanibalima i sad će se potuć.סמאל wrote:Nas dva bi smo bili dobar tim.RayMabus wrote:Pa pratim al nisam ukljjčen.
To nije moj rat.
2014-04-11
Pa mogao bi bar malo meni pripomoć,ono prijateljski.RayMabus wrote:Ne zanima me. Zadovoljit ću se s time da pasivno promatram sve to sa strane.סמאל wrote:Pa evo,uzmi situaciju da si 1945 prešao u partizane iako nisi komunist,nakon rata sigurno bi imao od toga neke koristi.Zar ne bi volio sudjelovat u stvaranju novog vrllog svijeta ?RayMabus wrote:A u čemu to ? Mene ovo ne zanima. Uništili vlastiti natalitet , natrpali se kanibalima i sad će se potuć.סמאל wrote:Nas dva bi smo bili dobar tim.RayMabus wrote:Pa pratim al nisam ukljjčen.
To nije moj rat.
2015-07-23
Pa šta imaš tu znat ? Sad će raspad sistema. Ako se nisi povuka u bunker i da imaš dovoljno love da iz njega ne izlaziš godinama onda si najeba.
Taj kaos me ne zanima. Nije moj rat nit ja šta imam s tim šta emanicipacija ne funkcionira i sad će se kao muški tuč medu sobom itd pa nisam blesav da ratujem za emanicipaciju.
Podrška trpačini.
Taj kaos me ne zanima. Nije moj rat nit ja šta imam s tim šta emanicipacija ne funkcionira i sad će se kao muški tuč medu sobom itd pa nisam blesav da ratujem za emanicipaciju.
Podrška trpačini.
2014-04-11
Dobro,lako je za bunker,nego zašto se tvoji povlače s Marsa,tja,pa nema na Marsu emancipacije.RayMabus wrote:Pa šta imaš tu znat ? Sad će raspad sistema. Ako se nisi povuka u bunker i da imaš dovoljno love da iz njega ne izlaziš godinama onda si najeba.
Podrška trpačini.
2015-07-23
Nije to.Neće ljudi tu doć još desetljeće-dva..Ajde,priznaj,tko ih je potisnuo ?RayMabus wrote:Jer dolaze ljudi.
2015-07-23
Ne moraju doć. Dovoljno da kamere snimaju. Ne žele imati posla s ljudima.סמאל wrote:Nije to.Neće ljudi tu doć još desetljeće-dva..Ajde,priznaj,tko ih je potisnuo ?RayMabus wrote:Jer dolaze ljudi.
2014-04-11
Jesi li siguran da je samo o ljudima riječ ?RayMabus wrote:Ne moraju doć. Dovoljno da kamere snimaju. Ne žele imati posla s ljudima.סמאל wrote:Nije to.Neće ljudi tu doć još desetljeće-dva..Ajde,priznaj,tko ih je potisnuo ?RayMabus wrote:Jer dolaze ljudi.
2015-07-23
Dobro,ako ti tako kažeš ali ja imam još neke informacije.RayMabus wrote:Da. Samo o ljudima.
2015-07-23
Spavaj. Ionako više ništa ne možeš promijeniti.
2014-04-11
Tko ? Možda ti ne možeš,dok s druge dosta toga se odvija onako kako treba da bude.RayMabus wrote:Spavaj. Ionako više ništa ne možeš promijeniti.
2015-07-23
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dobre vijesti: za 5 godina HDZ će otjerati još 1/2 Hrvata
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» VučićI: Sta bre 500 evra, ma 900 bre!
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» ĆIRO BLAŽEVIĆ NAVJEŠTA FIZIČKI SUKOB HRVATA I OVIH KOJI RATUJU PROTIV HRVATA
» KANTON S 0,1 POSTO HRVATA: Žele "svog Hrvata" islamske vjeroispovijesti u Domu naroda i prijete blokadom
» VučićI: Sta bre 500 evra, ma 900 bre!
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
Page 3 of 4