ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

navijaci dinama

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

navijaci dinama  - Page 2 Empty Re: navijaci dinama

Post by vuksadinare 12/6/2020, 12:53

inace traje rat između hrvtskih i srpskih navijackih skupina ali malo toga izlazi u medijima uglavnom izađe nesto poput ovog...a to sto vecina ne zna da traje naijacki rat u pogranicnom djelu hrvatske i srbije i da se desavaju svakodnevne šore..premlacivanja...sacekuse..to medije ne interesira..tu i tamo neko prenese uglavnom neki ne bas previse poznati medij...

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 12:55

RayMabus wrote:Šta.će ih tko minjat ? Doć će policija i piši prijavu. Šta imam s vakvima raspravljat.
itekako mozes nesto promjenit ako imas retoriku,stav vise nego sto bi promjenila policija...dapace takvi vise cijene cak i neprjatelja sa stavom i gardom nego licmjere koji bi nesto mjenjali a da vatru ne okuse
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/6/2020, 12:55

sami sebe krkani sramote

2018-06-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 12:57

vuksadinare wrote:inace traje rat između hrvtskih i srpskih navijackih skupina ali malo toga izlazi u medijima uglavnom izađe nesto poput ovog...a to sto vecina ne zna da traje naijacki rat u pogranicnom djelu hrvatske i srbije i da se desavaju svakodnevne šore..premlacivanja...sacekuse..to medije ne interesira..tu i tamo neko prenese uglavnom neki ne bas previse poznati medij...
Srbi su navijačka skupina ? Djeca su isto navijačka skupina ?

Aj moj čovik ovoj dvojici šta su držala transparent ide prijava za poticanje mržnje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 12:57

AssadNaPodmornici wrote:sami sebe krkani sramote
koliko sam upoznat radi se o odmetnutoj frakciji bbb-a ne odmetnutoj nego ekstremnijoj koja zeli ekstremnija rjesenja i akcije...uglavnom...likovi koji imaju niz incidenata iza sebe i oguglali su na policiju jedna vise manje prijava,kazna nista njima ne znaci
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 12/6/2020, 12:58

vuksadinare wrote:
koliko sam upoznat radi se o odmetnutoj frakciji bbb-a ne odmetnutoj nego ekstremnijoj koja zeli ekstremnija rjesenja i akcije...uglavnom...likovi koji imaju niz incidenata iza sebe i oguglali su na policiju jedna vise manje prijava,kazna nista njima ne znaci
eto objasnite.

ja da sam kojim slučajem bio tu navijač i da sam vidio da netko nosi pedofilske i silovateljske transparente, udaljio bi se od pedofila, nebih htio da me netko snima sa pedofilskim porukama.

ali očito ekipi to nije problem
AssadNaPodmornici
AssadNaPodmornici

2018-06-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti 12/6/2020, 13:00

Žene i djeca se manje opiru i lakše ih je.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 13:01

AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
eto objasnite.

ja da sam kojim slučajem bio tu navijač i da sam vidio da netko nosi pedofilske i silovateljske transparente, udaljio bi se od pedofila, nebih htio da me netko snima sa pedofilskim porukama.

inace ta ekipa bbb-a iz kustosije uredovno su u šorkama....dio ih je sad bio u vukovaru u obracunu sa nekom tamosnjom i pridruzeni im grobarima iz srbije frakcijom...tu su jos grupe iz dubrave,sesveta,spanskog...ali toga imas i u torcidi,armadi,delijama,grobarima...vrlo dobro oreganizirani i realno nisu šupci za izbjegavanje fizickih obracuna i skrivanja iza maski..sto su i ovim pokazali...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 13:02

vuksadinare wrote:
Nema veze. Dobit će oni svi par prijava radi poticanja mržnje itd.

navijaci dinama  - Page 2 Sp-dinamo1
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 13:03

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:

i?..jedna manje vise prijava za njih...dva mjeseca eventualno bukse..par tisuca kuna kazne koju ce platiti udruga i amen...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 13:05

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:

i?..jedna manje vise prijava za njih...dva mjeseca eventualno bukse..par tisuca kuna kazne koju ce platiti udruga i amen...
Pa točno. Najbolje da neće dobiti prijavu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 13:08

ja znam nekoliko takbvih likova iz sesveta i dubrave...ne,nemojte mislit da su to klosarija koja nista ne radi i licno..od ovih par koje ja znam svi rade...imaju veze a jedna lik je u braku...od tih jedan je cak i poduzetnik ima svoj ducan...ovo im dođe kao neki isusni ventil..adrenalin...brijacina...srbi,liberali,komunjare,pederi im idu cisto na kurac..i takvi bolje da im se ne nađu u blizini....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 12/6/2020, 13:10

vuksadinare wrote:ja znam nekoliko takbvih likova iz sesveta i dubrave...ne,nemojte mislit da su to klosarija koja nista ne radi i licno..od ovih par koje ja znam svi rade...imaju veze a jedna lik je u braku...od tih jedan je cak i poduzetnik ima svoj ducan...ovo im dođe kao neki isusni ventil..adrenalin...brijacina...srbi,liberali,komunjare,pederi im idu cisto na kurac..i takvi bolje da im se ne nađu u blizini....
Ma koga boli kurac tko su i šta su oni. Dobit će prijavu i točka. Slika je dokaz na sudu. Slučaj završen.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 13:11

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:ja znam nekoliko takbvih likova iz sesveta i dubrave...ne,nemojte mislit da su to klosarija koja nista ne radi i licno..od ovih par koje ja znam svi rade...imaju veze a jedna lik je u braku...od tih jedan je cak i poduzetnik ima svoj ducan...ovo im dođe kao neki isusni ventil..adrenalin...brijacina...srbi,liberali,komunjare,pederi im idu cisto na kurac..i takvi bolje da im se ne nađu u blizini....
Ma koga boli kurac tko su i šta su oni. Dobit će prijavu i točka. Slika je dokaz na sudu. Slučaj završen.
i opet kazem..i?..past ce u nesvijest..moliti..pa nije im ovo prva prijava...jos jedna i bok..idemo na pivu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 13:14

evo ona ekipa iz torcide sto je napala one kraj knina..i poslije toga su opet sranja radili..i opet uhiceni i opet sranja...to su likovi koji imaju briju sistem moze me samo metak zaustaviti..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 13:18

oni znaju tko su im vjecni neprijatelji,protivnici i meta i tu je kraj price...tako da svatko zgrazanje tipa 'njh treba ovo ono' njih ne tangira osim ako zbog toga i sam im ne postanes meta...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/6/2020, 14:02

inace vidim na zidu zaplijenjene salove i druge rekvizite zvezde i partizana...sto znaci da sam bio u pravu da su ovi bili u nedavnim šorama u vukovaru i pogranicnim mjestima uz srbiju...ovo mi vise djeluje kao slavlje i provokcija cigana i grobara da su 'zene i deca'...bice jos najsra u tim međunabvijackim sorama u vukovaru,pacetinu,dalju..kod šida...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 12/6/2020, 20:25

vuksadinare wrote:decki samo uzvracaju kad drugi nitko nece  Basketball
Ovo nisu dečki nego bolesnici. Bolesnici najgore vrste.

Nije nimalo smiješno,niti duhovito.

Morbidno i gnjusno do krajnje granice.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 12/6/2020, 20:27

vuksadinare wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
vuksadinare wrote:
eto objasnite.

inace ta ekipa bbb-a iz kustosije uredovno su u šorkama....dio ih je sad bio u vukovaru u obracunu sa nekom tamosnjom i pridruzeni im grobarima iz srbije frakcijom...tu su jos grupe iz dubrave,sesveta,spanskog...ali toga imas i u torcidi,armadi,delijama,grobarima...vrlo dobro oreganizirani i realno nisu šupci za izbjegavanje fizickih obracuna i skrivanja iza maski..sto su i ovim pokazali...
Ma to su idioti i kreteni sa dna kace.

I tu svaka priča završava.

Proglašavati iz za "naše dobre dečke" je ludo i neprihvatljivo.

Ako su nekome ovi kreteni dobri,taj je još gori od njih.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 14/6/2020, 12:05

šta reć, IQ primata..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare 14/6/2020, 16:37

B.B.B ...se oglasili kad se trebaju uhititi navijaci iz hrvatske policija odmah reagira a kad navijaci zvezde i partizana demoliraju hrvatski kafic u vukovaru prije pola godine ni do danas ne mogu naci pocinitelje ili ne zele...naravno da ne zele moji naivceki..sve u svezi Srba u hr moraju pitat i traziti dozvolu od pupija..koji stisne skoro u 100% slucajeva rampu. Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics