Seattle: policija napustila centar grada, proglašena autonomna narodna republika, Trump prijeti intervencijom
Page 25 of 31
Page 25 of 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Re: Seattle: policija napustila centar grada, proglašena autonomna narodna republika, Trump prijeti intervencijom
prckov wrote:dug clanak ima i video klipova unutraAssadNaPodmornici wrote:ne kllikam na ta sranja :D ali naslov je sve.. možeš copy paste text, jer sam na mobitelu, a učim statistiku na drugom laptopu pa da ne isključujem lekcije
uglavnom ako nisi s njima onda si dio problema koji svjesno ili nesvjesno podrzava rasizam, seksizam, homofobiju i sl
a tisina je podrzavanje
nema neutralnosti ili drugacijeg misljenja
jednoumlje je jedino prihvatljivo
I will help by:
1) Not underestimating the ability of people to achieve success without dependency on governmental preferences based on identitarian grievances.
2) Not infantilizing people by cowing to their emotional urgency apart from their actual situations.
3) Having the same expectations of all people regarding honesty, character, and civility.
4) Having compassion and empathy towards people, while retaining my reason and willingness to offer differing perspectives, regardless of the discomfort that might cause them.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Seattle: policija napustila centar grada, proglašena autonomna narodna republika, Trump prijeti intervencijom
Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..dzango wrote:Najbolje svi protiv svih i udri. Da Njujork i LA budu novi Liban i Kabul.AssadNaPodmornici wrote:Pa najbolje da se dolje pobiju, evo neki po komentarima u americi i zazivaju građanski rat
Republikanci protiv antife, demokrata, liberala i Socijalista i rokaj
Država se ideološki raspala nema više "ujedinjenja", ili "healing"
i sada jedan pijani crnjo se išta tući sa policijom, uzeo im elektrošoker i dobio metak.. pa u svakoj državi svijeta bi te panduri porokali nitko nebi trepnuo , nema veze koja ti je boja očiju..
prvo tko se normalan ide tući sa pandurima, da budem iskren kao klinac jesam bježao od njih 2 puta kada smo radili sranja.. ali ako te ovi uhvate i okruže, koja se budala ide tući, evo vam osobna, dobar dan izvolite .. a ne iden se ja mlatiti, i onda im pokušati ukrasti elektrošoker, pa neredi.
država im se raspada ideološki gore nego yuga 1941 ili 1990
Jer od policije i nac. Garde ocigledno nema nista
A onaj crnjo je bio smece i olos...a sad samo sto ga ne proglase za sveca
Ali nije on ni razlog za ovo sve ...
Ma tu bagru treba ispendrecit i dovesti u red
E jebem ga, nije mi jasno da drzava tamo ovo tolerira
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
da se vratimo na onu.."Nece Jemer Jemera lottati..."
Kakogod,lijepo je vidjeti da Bijelci u Jemerici imaju josh prave krvi..lijepo je bilo vidjeti kako razbijaju one leftardske štetocine u gradu..
Kakogod,lijepo je vidjeti da Bijelci u Jemerici imaju josh prave krvi..lijepo je bilo vidjeti kako razbijaju one leftardske štetocine u gradu..
Guest- Guest
liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvarRingo10 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..dzango wrote:Najbolje svi protiv svih i udri. Da Njujork i LA budu novi Liban i Kabul.AssadNaPodmornici wrote:Pa najbolje da se dolje pobiju, evo neki po komentarima u americi i zazivaju građanski rat
i sada jedan pijani crnjo se išta tući sa policijom, uzeo im elektrošoker i dobio metak.. pa u svakoj državi svijeta bi te panduri porokali nitko nebi trepnuo , nema veze koja ti je boja očiju..
prvo tko se normalan ide tući sa pandurima, da budem iskren kao klinac jesam bježao od njih 2 puta kada smo radili sranja.. ali ako te ovi uhvate i okruže, koja se budala ide tući, evo vam osobna, dobar dan izvolite .. a ne iden se ja mlatiti, i onda im pokušati ukrasti elektrošoker, pa neredi.
Guest- Guest
tolerira jer gotovo sve državne institucije u USA države ljevičari.... evo čitam federalna centralna banka otpustila ekonomista koji je kritizirao de-fund police. pazi. znači da i FED drže ljevičari. drže vojsku , FBI/CIA to već znamo, ministarstva, sve .
sa druge strane drže i velik dio privatnog sektora, velike korporacije su inflitrirane sa njima, a drže sve velike medije osim fox news,a i majnih medija.
nemozes nista. jedino izgleda da ne drže panduriju zato je i ruše. najbolje da se porokaju, ili da se krenu odvajati. pazi mentalitet prosjeđnog bijelca srednjeg zapada i bijelca u new yorku je puno različitiji nego razlika prosječnog srbina i hrvata u yugi 1990. interesi, ideje, način na koji bi se trebala upravljati država, sve - totalno su na drugoj strani. ne dijele nikake vrijednosti zajedničke.
prije su ljudi govorili da je republikanska stranka i demokratska da su isti kurac. bili su. ali nisu više.
republikanska i demokratska stranka su totalno suprotni u svemu . baš svemu.
recimo HDZ i SDP s u isti kurac. stavi Zorana Milanovića na čelo HDZa a Plenkija na čelo SDPa i nećeš primjetiti razliku.
demokrati i republikanci su bili takvi prije 20godina, sada su totalno druga stvar. republikanci su krenuli u zdravu normalnu desnicu, a demokrati nisu više niti lijevi centar nego skreću u najgoru boljševičku lenjinističku kvasinu, što bi tebi trebalo biti OK pa ti nije OK
više demokrati imaju veze danas sa lenjinizmom nego republikancima i USA ustavom
sa druge strane drže i velik dio privatnog sektora, velike korporacije su inflitrirane sa njima, a drže sve velike medije osim fox news,a i majnih medija.
nemozes nista. jedino izgleda da ne drže panduriju zato je i ruše. najbolje da se porokaju, ili da se krenu odvajati. pazi mentalitet prosjeđnog bijelca srednjeg zapada i bijelca u new yorku je puno različitiji nego razlika prosječnog srbina i hrvata u yugi 1990. interesi, ideje, način na koji bi se trebala upravljati država, sve - totalno su na drugoj strani. ne dijele nikake vrijednosti zajedničke.
prije su ljudi govorili da je republikanska stranka i demokratska da su isti kurac. bili su. ali nisu više.
republikanska i demokratska stranka su totalno suprotni u svemu . baš svemu.
recimo HDZ i SDP s u isti kurac. stavi Zorana Milanovića na čelo HDZa a Plenkija na čelo SDPa i nećeš primjetiti razliku.
demokrati i republikanci su bili takvi prije 20godina, sada su totalno druga stvar. republikanci su krenuli u zdravu normalnu desnicu, a demokrati nisu više niti lijevi centar nego skreću u najgoru boljševičku lenjinističku kvasinu, što bi tebi trebalo biti OK pa ti nije OK
više demokrati imaju veze danas sa lenjinizmom nego republikancima i USA ustavom
evo ih idu u kanadske manje gradove da preobrazuju bijelo stanovnistvoRingo10 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..dzango wrote:Najbolje svi protiv svih i udri. Da Njujork i LA budu novi Liban i Kabul.AssadNaPodmornici wrote:Pa najbolje da se dolje pobiju, evo neki po komentarima u americi i zazivaju građanski rat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u kapitalističku irsku, gdje se moš jebat do mile volje ali vrtić za unuka ne buš dobila... ili ako ti je sin ko naš domagoj, onda si tu bez brige...Sora wrote:tre wrote:tek sad postao fašizam? pa zašto ste se vi komunjare onda do sada bunili protiv kapitalizma??Sora wrote:dole kapitalizam koji je postao fašizam ... uskličnik puta 3
zato što je nepravda bila manja i nasilje podnošljivo
ali više nije
nema se što izgubiti više ..
juuuuriiiššš
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvarRingo10 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..dzango wrote:Najbolje svi protiv svih i udri. Da Njujork i LA budu novi Liban i Kabul.AssadNaPodmornici wrote:Pa najbolje da se dolje pobiju, evo neki po komentarima u americi i zazivaju građanski rat
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvarRingo10 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..dzango wrote:Najbolje svi protiv svih i udri. Da Njujork i LA budu novi Liban i Kabul.AssadNaPodmornici wrote:Pa najbolje da se dolje pobiju, evo neki po komentarima u americi i zazivaju građanski rat
ma sve će bit fino i pošteno, svak će svakog poštivati
Srbin i Kosovar će zajedno u kolo, Pakistanci i Indijci će igrat vaterpolo u Indu, Kinezi će napustit Tibet i platit za uništavanje 6000 hramova i milijun ljudi- itd
meni je drago da se želje pojedinaca ovdje obistinjuju i da će konašno taj zlotvor skončati i nama sitnijoj i krupnijoj boraniji dati prostora za naše aktivnosti... ove koje si gore naveo... nož, žica, mesari i tako to...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvarRingo10 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:
podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..
Srbin i Kosovar će zajedno u kolo, Pakistanci i Indijci će igrat vaterpolo u Indu, Kinezi će napustit Tibet i platit za uništavanje 6000 hramova i milijun ljudi- itd
2015-08-08
kic wrote:
Srbin i Kosovar će zajedno u kolo
A mi, ništa? Gledati njih i plakati?
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:meni je drago da se želje pojedinaca ovdje obistinjuju i da će konašno taj zlotvor skončati i nama sitnijoj i krupnijoj boraniji dati prostora za naše aktivnosti... ove koje si gore naveo... nož, žica, mesari i tako to...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvarRingo10 wrote:Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustitiAssadNaPodmornici wrote:
podjelili su se ideološki gore nego mi u yugi 1941... četnici, ustaše, domobrani, antifašisti, partizani, komunisti, saveznici švaba talijana, saveznici rusa, saveznici britanaca... tako i amerikanci... ideološki su prdnuli totalno, mediji i fakulteti posijali marksiste , ovi stvorili ovu bolesnu kulturu.. pazi evo index piše o "ostavštini georga floyda", ok reakcija pandura je pretjerana, ali liku kočije na pogrebu, a sa druge strane lik je prijetio pištoljem crnoj trudnici dok je njegova ekipa pljačkala ju.. velike štete što je takvoga ucmekalo..
jer jebiga, Ameri su krivi za svaki sukob i netrpeljivost na svakom kutku zemljine kugle
ono, prije su ljudi i narodi u povijesti samo pričali vulgarne viceve jedni o drugima i razmjenjivali svoje kulinarske recepte i to je bilo to
koja nerealnost u glavama ljudi haha
Last edited by kic on Sun 14 Jun - 12:41; edited 1 time in total
crvenkasti wrote:kic wrote:
imamo mi Hrvati svoje pjesme
jesam ti rekao da se ne brineš!
kic wrote:crvenkasti wrote:kic wrote:
Kako ćemo sami?
crvenkasti-
2014-04-17
tako nekako, ameri su krivi i za mongolski genocid od sjeverne kine do trogira i nazad du južne kine... sve su to amerikanci skrivili i sad ima da plate, a nama svima će biti raj nebeski kad njih ne bude...kic wrote:michaellcmacha wrote:meni je drago da se želje pojedinaca ovdje obistinjuju i da će konašno taj zlotvor skončati i nama sitnijoj i krupnijoj boraniji dati prostora za naše aktivnosti... ove koje si gore naveo... nož, žica, mesari i tako to...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:
liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvar
jer jebiga, Ameri su krivi za svaki sukob i netrpeljivost na svakom kutku zemljine kugle
ono, prije su ljudi i narodi u povijesti samo pričali vulgarne viceve jedni o drugima i razmjenjivali svoje kulinarske recepte i to je bilo to
koja nerealnost u glavama ljudi haha
2015-08-08
Nisu zelje ko zelje,nego projekcije...KAKO se prostrlo tako se i spavalo..jel..Zelja mi je da nitko ne serifuje svijetom..a svatko nek prine o sebi,ako nije sposoban,nek nauci..michaellcmacha wrote:meni je drago da se želje pojedinaca ovdje obistinjuju i da će konašno taj zlotvor skončati i nama sitnijoj i krupnijoj boraniji dati prostora za naše aktivnosti... ove koje si gore naveo... nož, žica, mesari i tako to...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvarRingo10 wrote:
Ja ne mogu da vjerujem da ce drzava i vojska to dopustiti
Poanta jest,a ono sto si nece da vide,jest,da je u radu sVE...i bogatstvo drzave,i sretan i zadovaoljan narod i jaka i cvrsta vojska koja ce ju braniti...
dakle,posten radi kao isVE drugo POŠTENO u drzavi,.i nece trebati 70 godina,nego ce ici prilicno brzo..
Guest- Guest
tebi predviđam da će te rusi jebat u šupak, ne momentalno ali sva četvorica... a ti im objasni zašto si jebo njihovu rujku...Legendovich wrote:Nisu zelje ko zelje,nego projekcije...KAKO se prostrlo tako se i spavalo..jel..Zelja mi je da nitko ne serifuje svijetom..a svatko nek prine o sebi,ako nije sposoban,nek nauci..michaellcmacha wrote:meni je drago da se želje pojedinaca ovdje obistinjuju i da će konašno taj zlotvor skončati i nama sitnijoj i krupnijoj boraniji dati prostora za naše aktivnosti... ove koje si gore naveo... nož, žica, mesari i tako to...kic wrote:michaellcmacha wrote:ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...Legendovich wrote:
liberalna ljevica samo ceka da Trump donese takvu "fasisticku" odluku..ovo je organizirano,jasna stvar
Poanta jest,a ono sto si nece da vide,jest,da je u radu sVE...i bogatstvo drzave,i sretan i zadovaoljan narod i jaka i cvrsta vojska koja ce ju braniti...
dakle,posten radi kao isVE drugo POŠTENO u drzavi,.i nece trebati 70 godina,nego ce ici prilicno brzo..
2015-08-08
kao i u Korona slucaju,tako niti sada se nisam jednom narugao jemerima i pozelio im propast,no da im treba mali reset i poljubac sa stvarnoscu prije svega,treba im..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:kic wrote:crvenkasti wrote:kic wrote:
Kako ćemo sami?
grow up
budeš vidio... a ako si tu kod nas, onda sve ovisi, možda i ne stigneš vidjeti...crvenkasti wrote:kic wrote:crvenkasti wrote:kic wrote:
Kako ćemo sami?
2015-08-08
evo koji tebe strahovi muce...dalek oje ta ekipa od balkansko-osmanskih navada...a u ovih podosta godina sam upoznao cijelu ekipu,i vidi cuda..niti su silovatelji,niti bitange,nego ljudi koji se ponasaju plemenito..michaellcmacha wrote:tebi predviđam da će te rusi jebat u šupak, ne momentalno ali sva četvorica... a ti im objasni zašto si jebo njihovu rujku...Legendovich wrote:Nisu zelje ko zelje,nego projekcije...KAKO se prostrlo tako se i spavalo..jel..Zelja mi je da nitko ne serifuje svijetom..a svatko nek prine o sebi,ako nije sposoban,nek nauci..michaellcmacha wrote:meni je drago da se želje pojedinaca ovdje obistinjuju i da će konašno taj zlotvor skončati i nama sitnijoj i krupnijoj boraniji dati prostora za naše aktivnosti... ove koje si gore naveo... nož, žica, mesari i tako to...kic wrote:michaellcmacha wrote:
ma tko ih jebe nek propadnu, ako Bog da da do konca godine tamo bukne veliki građanski rat i USA izgori u vlastitoj buktinji i zgasne u vlastitom pepelu... koji će nam kurac svjetski policajac... nek se sad kad njih ne bude uzjebu i erdogan, i arapi, i iran, i draga nam rusija, a može i kina malo počet stepat uokolo po glavi, nije da ne znaju, i naravno jebeš dernek bez afričkih nigera ako tko zna da kolje bolje od ustaša onda su to oni iz somalije, ugande, nigerije, malija i tako to...
dobro,po vama su Rusi srbi,pa ne cudi takav stav..
Guest- Guest
Page 25 of 31 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31
Similar topics
» Makedonija: Proglašena albanska republika “Ilirida”
» HAOS U BERLINU Demonstranti preplavili centar grada
» Kolinda završila posjet Zagrebu. Na kraju je razgledala centar grada
» Rat Turaka i Armenaca na ulicama francuskog grada , policija nemoćna
» Pariz: Antifa i vehabije zavladali dijelovima grada, policija u potpunom rasulu
» HAOS U BERLINU Demonstranti preplavili centar grada
» Kolinda završila posjet Zagrebu. Na kraju je razgledala centar grada
» Rat Turaka i Armenaca na ulicama francuskog grada , policija nemoćna
» Pariz: Antifa i vehabije zavladali dijelovima grada, policija u potpunom rasulu
Page 25 of 31