Seattle: policija napustila centar grada, proglašena autonomna narodna republika, Trump prijeti intervencijom
Page 8 of 31
Page 8 of 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Re: Seattle: policija napustila centar grada, proglašena autonomna narodna republika, Trump prijeti intervencijom
[size=34]Seattle Mayor: CHAZ Is ‘More Like A Block Party’ Than An ‘Armed Takeover’[/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Seattle: policija napustila centar grada, proglašena autonomna narodna republika, Trump prijeti intervencijom
jastreb wrote:Podržavaju li desnohrvati samostalnost američkih država koje stenju pod vašinktonskom čizmom?Ringo10 wrote:Gledam kako se neki Crncuga tu proglasio carem a bijelci mu peru i ljube noge ... ukljucujuci bijele policajce
Zelim Americi jos mnogo ovakvih zona i da Amerika ode u tri pizde materine ... bolesna tvorevina ...
Kad bi to djubre nestalo sa lica zemlje svijet bi odahnuo.
heh dobar...
mogu ja ispred forumske desnice.
Dakle mi podržavamo slabljenej američke hegemonije i vraćanje ove zemlje u njene prirodne gabarite, a to je samo jedna od svjetskih sila....
a ne manijak koji ide svijetom i pali gdje stigne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
michaellcmacha wrote:ovaj ringeraja i pizzon dijele prvo mjesto po glupoći... to je neviđeno koliko su njih dvojica glupi... svetozar i onaj jehudi su pak djelitelji prvog mjesta u laganju, s tim da je svele za pol pinokijevog nosa u prednosti... šojka i sokol turbo ispijaneri...
Guest- Guest
Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
Molim lijepo, umjrena demokršćanska desnica...
za mišljenje radikalne pravaške netko drugi ali to je manjina.
mi smo matica
2015-08-06
ti si kurac na biciklu, kad gnječ i jebenica krenu riješavati hercegbosance ti ćeš im biti među prvima na listi za odstrijel, oni će ionako tražiti samo vas sa domovnicama bez vodenog žiga i jahtom na vezu... gnječ je obećo da neće nas domaće idealiste koji smo nasamareni...epikur37 wrote:jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
mi smo matica
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti si kurac na biciklu, kad gnječ i jebenica krenu riješavati hercegbosance ti ćeš im biti među prvima na listi za odstrijel, oni će ionako tražiti samo vas sa domovnicama bez vodenog žiga i jahtom na vezu... gnječ je obećo da neće nas domaće idealiste koji smo nasamareni...epikur37 wrote:jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
mi smo matica
thay will sleep with the fishes :) Betonski blok i neka se druže. Ilija će se pobrinuti za to.
No navikli smo na izjave ljubavi s ljieva ali i od vas s desna :)
2015-08-06
točno. jel moreš napisati ča un jest?jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
2014-04-16
epikur37 wrote:jastreb wrote:Podržavaju li desnohrvati samostalnost američkih država koje stenju pod vašinktonskom čizmom?Ringo10 wrote:Gledam kako se neki Crncuga tu proglasio carem a bijelci mu peru i ljube noge ... ukljucujuci bijele policajce
Zelim Americi jos mnogo ovakvih zona i da Amerika ode u tri pizde materine ... bolesna tvorevina ...
heh dobar...
Dakle mi podržavamo slabljenej američke hegemonije i vraćanje ove zemlje u njene prirodne gabarite, a to je samo jedna od svjetskih sila....
Kako se čini ta epizoda je definitivno pri kraju...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:jastreb wrote:Podržavaju li desnohrvati samostalnost američkih država koje stenju pod vašinktonskom čizmom?Ringo10 wrote:Gledam kako se neki Crncuga tu proglasio carem a bijelci mu peru i ljube noge ... ukljucujuci bijele policajce
heh dobar...
I meni se čini i to svatko normalan pozdravlja
Kako se čini ta epizoda je definitivno pri kraju...
2015-08-06
to zajebi , nisi ti vi... hrvati iz bosne i hercegovine su nešto drugo, tebe ja nikako ne bih međ njih svrstao... a ni ti baš nemaš po čemu se međ njih svrstavati....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ti si kurac na biciklu, kad gnječ i jebenica krenu riješavati hercegbosance ti ćeš im biti među prvima na listi za odstrijel, oni će ionako tražiti samo vas sa domovnicama bez vodenog žiga i jahtom na vezu... gnječ je obećo da neće nas domaće idealiste koji smo nasamareni...epikur37 wrote:jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
mi smo matica
thay will sleep with the fishes :) Betonski blok i neka se druže. Ilija će se pobrinuti za to.
2015-08-08
Ja bih rekao da je Epi nekakav demokršćanin ,koji ipak više naginje lijevom centru.aben wrote:točno. jel moreš napisati ča un jest?jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
da smo u doba između dva rata,on bi bio čak lijevi radićevac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
michaellcmacha wrote:to zajebi , nisi ti vi... hrvati iz bosne i hercegovine su nešto drugo, tebe ja nikako ne bih međ njih svrstao... a ni ti baš nemaš po čemu se međ njih svrstavati....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ti si kurac na biciklu, kad gnječ i jebenica krenu riješavati hercegbosance ti ćeš im biti među prvima na listi za odstrijel, oni će ionako tražiti samo vas sa domovnicama bez vodenog žiga i jahtom na vezu... gnječ je obećo da neće nas domaće idealiste koji smo nasamareni...epikur37 wrote:jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
mi smo matica
hm, ne složin se. kršćanstvo nula, demos nula. ideološki je konervativac, ali realno politički je kvp, oportunist i gazitelj preko leševa.jastreb wrote:Ja bih rekao da je Epi nekakav demokršćanin ,koji ipak više naginje lijevom centru.aben wrote:točno. jel moreš napisati ča un jest?jastreb wrote:Ti nisi nikakva desnica. Napose ne hrvatska.epikur37 wrote:
Ne zezam.
da smo u doba između dva rata,on bi bio čak lijevi radićevac.
2014-04-16
Ringo...Ringo10 wrote:I sta je poanta tog pametovanjaSovak wrote:Unimatrix_Zero wrote:Ringo10 wrote:Gledam kako se neki Crncuga tu proglasio carem a bijelci mu peru i ljube noge ... ukljucujuci bijele policajce
mislis? kad je pao Rim tadasnji svijet nije nesto odahnuo,previranja i ratovi su se samo intenzivirali
A mnogim je Europljanima trebalo preko tisuću godina kako bi ponovo spoznali vodovod i kanalizaciju.
Ako Amerika propadne necemo imati kanalizacije slijedecih 1000 godina ...
pa vec sam ti rekao u slucaju da propadne amerika bo bi to ogroman geo-politicki potres ako ne i veci kao kad se raspao sssr,zaisli americki vojsku koja se povlaci iz EU,Koreje,Bliskog istoka itd sve bi se to uzjebalo i Kini dalo vjetar u jedra.Ron Paul je dobro rekao da amerika treba voditi izolacionisticki politiku a manje se mijesati u strane afere samo kako to izvesti tako naglo kad je vojno industrijski kompleks vec napravio to sto je napravio a eugenisti pustili pipke svagdje,odsjeces jedan pipak,niknu dva
koji je epikic wrote:michaellcmacha wrote:to zajebi , nisi ti vi... hrvati iz bosne i hercegovine su nešto drugo, tebe ja nikako ne bih međ njih svrstao... a ni ti baš nemaš po čemu se međ njih svrstavati....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ti si kurac na biciklu, kad gnječ i jebenica krenu riješavati hercegbosance ti ćeš im biti među prvima na listi za odstrijel, oni će ionako tražiti samo vas sa domovnicama bez vodenog žiga i jahtom na vezu... gnječ je obećo da neće nas domaće idealiste koji smo nasamareni...epikur37 wrote:
mi smo matica
2015-08-08
2018-04-10
dzango wrote:Sa verom u Boga za kralja i Čikago.kaya wrote:Sao čikagodzango wrote:Meksikancima idu Teksas i Kalifonija. Nama da daju Čikago.
za Švarcenegera
kaya wrote:Ne intervenirati, vojsku staviti samo na granicu sao black da ne mogu napustiti free black zonu i ući u ameriku. I pustiti ih 6 mjeseci. Kad doplaze do granice za 6 mjeseci s rupom od metka u nozi po komad kruha vratiti ga natrag s kundakom.
e to ćeš malo teže dočekati, ja bio i zvao na bliske susrete ujkana i anifašističke ringo vrste na stadionu croatie i od svega bilo 0 bodovaSovak wrote:Ringo10 wrote:Nemam 35. NAbijem te na mojih 25.Sovak wrote:Ringo10 wrote:Glup ti tata koji te izdrkaoSovak wrote:
Glupi čovječe,
poanta je da je našim predcima trebalo tisuću godina za spoznati ono što je Rimljanima bilo najobičnije - vodovod i kanalizaciju bez kojih bi ti danas osim što si glup k'o kurac bio i sav posran.
Ukoliko Amerika propadne (hoće malo morgen, ali vi budale se i dalje veselite) tko zna što bi naši potomci ''ponovo otkrili" za
za neko određeno vrijeme.
Tak mi i treba kad pokušavam napisano objasniti nekomu čiji je IQ čitavih 35.
Vidimo se u Melbournu.
podrska braci u sietlu
i nedajte da vam opet nametnu cizmu iz bjele kuce
zbacite okove i budite free i nedajte da vam koljenom stanu opet za vrat
tako se dolazi do slobode, prvo jedna kuca onda cjelo selo tj blok a poslije toga grad pa pokrajinu
samo nebo je granica
zivijo floyd
nek vam poklic bude
i can breath free
i nedajte da vam opet nametnu cizmu iz bjele kuce
zbacite okove i budite free i nedajte da vam koljenom stanu opet za vrat
tako se dolazi do slobode, prvo jedna kuca onda cjelo selo tj blok a poslije toga grad pa pokrajinu
samo nebo je granica
zivijo floyd
nek vam poklic bude
i can breath free
» HAOS U BERLINU Demonstranti preplavili centar grada
» Kolinda završila posjet Zagrebu. Na kraju je razgledala centar grada
» Rat Turaka i Armenaca na ulicama francuskog grada , policija nemoćna
» Pariz: Antifa i vehabije zavladali dijelovima grada, policija u potpunom rasulu
» HAOS U BERLINU Demonstranti preplavili centar grada
» Kolinda završila posjet Zagrebu. Na kraju je razgledala centar grada
» Rat Turaka i Armenaca na ulicama francuskog grada , policija nemoćna
» Pariz: Antifa i vehabije zavladali dijelovima grada, policija u potpunom rasulu
Page 8 of 31