Denkverbot
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Denkverbot
venus wrote:metilda wrote:Heretican_25cm wrote:
Ima li ovdje neka tema s golim ženama?
ima na podforumu sex a možeš otići i u venusin kafić
Inkvizitorice, kafić čine ljudi koji su u njemu, sa svim svojim emocijama, stanjima, raspoloženjima..
Svrati nekad.. ljekovitim small talk razgovorima i o sexu moguće doprinesemo tvojim koljenima da se oporave od kuruze.
Možda otkriješ bogatstvo života, prihvatiš i zavoliš ljude baš takve kakvi oni jesu.
ostala bi bez prometa ili bi se u kafiću desilo ubojstvo ili vjersko samoubojstvo tj. metilda bi dopalila opasana eksplozivom i detonirala se u kafiću. ja neznam kako ju muž trpi u pičku materinu. vara ga sa šejkerom, bogom, isusom, papom, svecima i sveticama. ja bi joj opalio dva šamara i zatvorio u kokošinjac dok ne snese jaje.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Inače, moja ambicija uopće nije biti "učitelj" ili učitelj, sasvim svejedno, tako da bi ti bolje da ne izlaziš sa takvim pretpostavkama. Bez obzira na niihovu dobru prođu na ovom forumu.
I da, ako se pitaš čemu ovolika aktivnost na forumu (što znaš), a i izvan njega (što ne znaš), odgovor je jednostavan.
To mi je hobi. Jedan od brojnih. Nije čak niti onaj na kojeg trošim najviše vremena.
To je slušanje glazbe i okupacija s audio tehnikom.
Jednostavno sam ovisan o adrenalinu koji u meni kola dok se bavim sa jednim od svojih omiljenih hobija.
Mislim da ti je jednostavno promakla moja analogija s "uciteljem".
.Je li ti hobi s tim natalozenim znanjem posjecivati, recimo, Wolfov topic i malo mu dati po " prsticima"? Malo ga sutnuti cisto da se osjecas bolje tog dana?
Kad nastupas u teatru zajedno s drugaricom i pises o napadima na briznu Mativku, prodje li ti umom da vas dvoje to isto cinite njemu? Je li ono sto njemu cinite - lijepo? Ne, nije. Niste vi ondje da biste razgovarali s njime (na topicu koji je on otvorio i na kojem solira) vec da biste mu se izrugivali.
“Half the harm that is done in this world is due to people who want to feel important. They don't mean to do harm; but the harm does not interest them. Or they do not see it, or they justify it because they are absorbed in the endless struggle to think well of themselves".
Guest- Guest
venus wrote:metilda wrote:Heretican_25cm wrote:
Inkvizitorice, kafić čine ljudi koji su u njemu, sa svim svojim emocijama, stanjima, raspoloženjima..
Svrati nekad.. ljekovitim small talk razgovorima i o sexu moguće doprinesemo tvojim koljenima da se oporave od kuruze.
Možda otkriješ bogatstvo života, prihvatiš i zavoliš ljude baš takve kakvi oni jesu.
a čuj, ja nisam od ćakulanja i chit-chata ni u rl..
ne volim se družiti s ljudima koji premeću banalne stvari.. ali razumijem i njihovu potrebu, samo je ne dijelim
imam krug ljudi s kojima sam potpuno opuštena i to mi je dovoljno..
ako te što zanima o mojim koljenima dođi pa ih pogledaj a tek onda o njima pričaj..
ljekoviti razgovori o seksu? znači li to da ste u životu seksualno frustrirane pa vam trebaju ti ljekoviti razgovori na forumu ... đizs
a čovjeka sam lijepo uputila, očito mu se ne da pisati ozbiljno.. pa sam ga uputila na small talk..
Guest- Guest
violator wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:
Inače, moja ambicija uopće nije biti "učitelj" ili učitelj, sasvim svejedno, tako da bi ti bolje da ne izlaziš sa takvim pretpostavkama. Bez obzira na niihovu dobru prođu na ovom forumu.
I da, ako se pitaš čemu ovolika aktivnost na forumu (što znaš), a i izvan njega (što ne znaš), odgovor je jednostavan.
To mi je hobi. Jedan od brojnih. Nije čak niti onaj na kojeg trošim najviše vremena.
To je slušanje glazbe i okupacija s audio tehnikom.
Jednostavno sam ovisan o adrenalinu koji u meni kola dok se bavim sa jednim od svojih omiljenih hobija.
Mislim da ti je jednostavno promakla moja analogija s "uciteljem".
.Je li ti hobi s tim natalozenim znanjem posjecivati, recimo, Wolfov topic i malo mu dati po " prsticima"? Malo ga sutnuti cisto da se osjecas bolje tog dana?
Kad nastupas u teatru zajedno s drugaricom i pises o napadima na briznu Mativku, prodje li ti umom da vas dvoje to isto cinite njemu? Je li ono sto njemu cinite - lijepo? Ne, nije. Niste vi ondje da biste razgovarali s njime (na topicu koji je on otvorio i na kojem solira) vec da biste mu se izrugivali.
“Half the harm that is done in this world is due to people who want to feel important. They don't mean to do harm; but the harm does not interest them. Or they do not see it, or they justify it because they are absorbed in the endless struggle to think well of themselves".
hajde pročitaj wolfovu temu od početka..
kad smo se ja i speare pojavili? kad se pojavila nick Out i postavila nama zanimljiva pitanja..
nitko nije napadao wolfa ..
a onda je on izjavio da smo mu usmrdili temu..
no možda iz svega toga ispadne i nešto dobro..
Guest- Guest
violator wrote:
Kao prvo, tamo ne pišem zbog njega.
Mogla si primjetiti, da si to htjela, da ja odavno nisam reagirao na neki od njegovih postova, nego sam se uključio tek prije koji dan i to sa jednom posve benignom primjedbom na koju je on krajnje nervozno reagirao i to potpuno bespotrebno.
Kao drugo, ne, ja to ne činim njemu jer inače jako rijetko uopće reagiram na njegove postove, za razliku od ekipe ovdje, uključujući i tebe, koju svaka pojava mativke na temi zna jako iznervirati pa potpuno bespotrebno radi histeriju oko njenih potpuno bezveznih i bespotrebnih primjedbi poput onih tko se s kim dopisuje preko pp.
No, red očito ima psihičkih problema, a ja mu u tome očito ne mogu pomoći, jer mu nisam psihijatar, a na njega sasvim sigurno nemam takav utjecaj da bih ga mogao nagovoriti da potraži adekvantnu stručnu pomoć.
To prepuštam njegovim bližnjima i prijateljima u RL. Ako hoćeš, kad si već toliko zabrinuta zbog mojeg navodno lošeg utjecaja na njega, pokušaj ga kontaktirati i poništiti moje navodno negativno djelovanje sa svojim pozitivnim.
Meni će tako preostati jedino da se maksimalno suzdržim od komunikacije sa njim, osim možda sa načelnim primjedbama kada je očito da su mu promakle jasne kontradikcije sa kojima izlazi na forumu kao što je to bio slučaj sinoć.
Guest- Guest
metilda wrote:
ne volim se družiti s ljudima koji premeću banalne stvari..
"Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people." - Eleanor Roosevelt
Guest- Guest
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
mativka wrote:Spear,
jednostavno ne vrijedi, a i nije vrijedno.
evo stigla i narcisoidna kamikaza.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:violator wrote:
Kao prvo, tamo ne pišem zbog njega.
Mogla si primjetiti, da si to htjela, da ja odavno nisam reagirao na neki od njegovih postova, nego sam se uključio tek prije koji dan i to sa jednom posve benignom primjedbom na koju je on krajnje nervozno reagirao i to potpuno bespotrebno.
Kao drugo, ne, ja to ne činim njemu jer inače jako rijetko uopće reagiram na njegove postove, za razliku od ekipe ovdje, uključujući i tebe, koju svaka pojava mativke na temi zna jako iznervirati pa potpuno bespotrebno radi histeriju oko njenih potpuno bezveznih i bespotrebnih primjedbi poput onih tko se s kim dopisuje preko pp.
No, red očito ima psihičkih problema, a ja mu u tome očito ne mogu pomoći, jer mu nisam psihijatar, a na njega sasvim sigurno nemam takav utjecaj da bih ga mogao nagovoriti da potraži adekvantnu stručnu pomoć.
To prepuštam njegovim bližnjima i prijateljima u RL. Ako hoćeš, kad si već toliko zabrinuta zbog mojeg navodno lošeg utjecaja na njega, pokušaj ga kontaktirati i poništiti moje navodno negativno djelovanje sa svojim pozitivnim.
Meni će tako preostati jedino da se maksimalno suzdržim od komunikacije sa njim, osim možda sa načelnim primjedbama kada je očito da su mu promakle jasne kontradikcije sa kojima izlazi na forumu kao što je to bio slučaj sinoć.
Znas, ja se ne spominjem vasih sutiranja Wolfa ssmo od jucer. :)
Ukratko, vas dvoje stvarno ne biste trebali nastupati kao neke moralne velicine i pozivati ljude na red. Ali znam da hocete, zbog adrenalina, jasno. :)
Guest- Guest
Gnječ wrote:mativka wrote:Spear,
A i frizura joj je postojana. Fascinantno je koliko se pravi bedasta. Kao djecica kad se igraju skrivaca - ako stisnem okice, mozda me i drugi nece vidjeti.
Last edited by violator on 15/6/2020, 16:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
metilda wrote:venus wrote:metilda wrote:Heretican_25cm wrote:
ne volim se družiti s ljudima koji premeću banalne stvari.. ali razumijem i njihovu potrebu, samo je ne dijelim
ako te što zanima o mojim koljenima dođi pa ih pogledaj a tek onda o njima pričaj..
ljekoviti razgovori o seksu? znači li to da ste u životu seksualno frustrirane pa vam trebaju ti ljekoviti razgovori na forumu ... đizs
a čovjeka sam lijepo uputila, očito mu se ne da pisati ozbiljno.. pa sam ga uputila na small talk..
O gospodja redateljka, dobar ti dan... Hoces li o vrtu ili Bogu ili ces iz prikrajka bacati govanca po ljudima? Zbog adrenalina, jasno.
Guest- Guest
violator wrote:metilda wrote:venus wrote:metilda wrote:Heretican_25cm wrote:
O gospodja redateljka, dobar ti dan... Hoces li o vrtu ili Bogu ili ces iz prikrajka bacati govanca po ljudima? Zbog adrenalina, jasno.
eh, ti baš hoćeš da se ja naljutim na tebe, ali to više nije moguće, rekla sam ti
ja nikada nisam počela prva bacati govanca po ljudima, ali kad netko počne bacati po meni nije li logično odgovoriti najprije lijepo pa onda kako se već razgovor razvije .. istina je da najviše volim razgovarati o Bogu ali jasno mi je da ta tema ovdje nije omiljena, posebno kad se radi o Bogu filozofa i kršćana..
ne znam po čemu si zaključila da se volim prikazivati moralnom veličinom, osim ako misliš na moj oštar stav prema pobačaju?
evo baš sam našla neke nove tekstove o tome:
Ginekolog Dubravko Lepušić je u intervjuu za Novosti kategorički zaključio da "život ne počinje začećem" i da "ne postoji nikakav konsenzus u znanosti po tom pitanju."
Dakle, hrvatski znanstvenici ne znaju ili nisu upućeni u novosti na vlastitim znanstvenim poljima, nisu informirani o istraživanjima ili su pod utjecajem ideologije, ali i medija koji bi ih satrali kad bi priznali javnosti ono što je u ostatku svijeta već općepoznata činjenica.
Znanstveni konsenzus
Konsenzus biologa itekako postoji. Među 5.502 biologa s 1.058 američkih institucija, njih 95 posto slaže se s izjavom: "Ljudski život počinje začećem", uključujući i veliku većinu (90%) biologa koji se deklariraju pro-choice.
Pogledajmo sada što kažu znanstveni članci na tu temu, oni s potpunim odsustvom utjecaja bilo kakve ideologije i religije. Zaključak istraživanja koje je provela Maureen Condic, profesorica neurobiologije i anatomije na Sveučilištu Utah za Institut Charlotte Lozzier:
"Zaključak da ljudski život počinje spajanjem sperme i jajne stanice je nesporan, objektivan, zasnovan na univerzalno prihvaćenoj znanstvenoj metodi razlikovanja različitih tipova stanica jednih od drugih i na obilnim znanstvenim dokazima (tisuće neovisnih, recenziranih publikacija). Štoviše, ono je potpuno neovisno o bilo kojem specifičnom etičkom, moralnom, političkom ili vjerskom pogledu na ljudski život ili ljudske embrije. Doista, ova definicija ne rješava izravno središnje etičko pitanje koje okružuje embrij: Koju vrijednost društvo treba staviti na ljudski život u najranijim fazama razvoja? Neutralno ispitivanje dokaza samo potvrđuje početak novog ljudskog života u znanstveno dobro definiranom 'trenutku začeća', zaključak koji nedvosmisleno ukazuje na to da su ljudski embriji od prvog stupnja nadalje zaista živi pojedinci ljudske vrste; tj. ljudska bića."
https://www.liberal.hr/hod-za-zivot-pocetak-zivota-zacece-biologija-znanost-index-faktograf-pro-choice-pro-life-pobacaj-552
Guest- Guest
violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Spear,
A i frizura joj je postojana. Fascinantno je koliko se pravi bedasta. Kao djecica kad se igraju skrivaca - ako stisnem okice, mozda me i drugi nece vidjeti.
to je tipično ponašanje osobe koja ima narcisoidni poremećaj ličnosti.
know someone who expects constant admiration, who thinks they’re better than everyone else, but flies off the handle at the slightest criticism?
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Spear,
know someone who expects constant admiration, who thinks they’re better than everyone else, but flies off the handle at the slightest criticism?
pa zar vi ne prepoznajete i sebe u ovome?
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Spear,
možda bi trebala otić malo kod Boža Petrova tvog kumčeta psihijatra da ti objasni tvoju zabludu u svezi tvoje gornje tvrdnje-pitanja. mi smo ovdje ne bježimo od kritika ma koliko te vaše kritike bile apsurdne i bez pokrića dočim vi na kritike ili pobjegnete ili se branite prijezirom tj. silenzio stampa ili ako vam kritika baš udari po narcisističkom žulju krenete u agresivni overt ili covert napad.
Guest- Guest
ispravnost kritika
a vi na takve kritike bez pokrića odmah čoporativno reagirate, ne možete usamljeni nego vam je potrebna toplina i sigurnost čopora
za bold jedan jer ti ne shvaćaš ni što si napisao a kamoli opravdanost kritika
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:
možda bi trebala otić malo kod Boža Petrova tvog kumčeta psihijatra da ti objasni tvoju zabludu u svezi tvoje gornje tvrdnje-pitanja. mi smo ovdje ne bježimo od kritika ma koliko te vaše kritike bile apsurdne i bez pokrića dočim vi na kritike ili pobjegnete ili se branite prijezirom tj. silenzio stampa ili ako vam kritika baš udari po narcisističkom žulju krenete u agresivni overt ili covert napad.
a vi na takve kritike bez pokrića odmah čoporativno reagirate, ne možete usamljeni nego vam je potrebna toplina i sigurnost čopora
za bold jedan jer ti ne shvaćaš ni što si napisao a kamoli opravdanost kritika
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Spear,
Gnjec, Kic nam trola temu. : D Da mu prepustimo mjesto? Neka njega Metka omata clancima o abortusu.
Salu na stranu, tri su dana bila dovoljna za izreci sto se imalo.
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50