Denkverbot
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
@violator
nadala sam se da ćeš ti shvatiti bolje od drugih tim više što te u nedavnom napadu na mene nisam uvrijedila ni jednom riječju
nadala sam se da ćeš ti shvatiti bolje od drugih tim više što te u nedavnom napadu na mene nisam uvrijedila ni jednom riječju
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:violator wrote:Speare Shaker wrote:
Nemam pojma je li sad bilo nečega ili ne, a to me i ne zanima. Nikada me nisu zanimali privatni odnosi na forumu i ne dopisuje se sa nikim preko pp-a.
Informacije koje sam dobio nisam nikome prosljeđivao jednostavno zato jer mi je cijela ova ekipa krajnje dosadna.
Ništa ne insinuiram iz razloga kojega sam spomenuo ranije.
Prema tome, ne uzrujavaj se što se mene tiče jer nemaš niti najmanjeg razloga za to. :)
A tko se zabavlja na račun mativke, bjelodano je jasno već samo iz jučerašnjih i današnjih upisa, da ne spominjem one ranije.
Informacije koje si dobio nisi mogao dobiti jer ne postoje... Insonuiras nesto cega nema. :) To je valjda jasno i tebi i meni. Mogla bih i ja malo o "pouzdanim izvorima'' i vasim igrarijama takodjer, je l'. :)
To moze bilo tko napisati. Imam pouzdane info od onih koji vise ne pisu ovdje. Ma daaaj, koje gluposti! :D
Slobodno ti prosljedi to sto " imas"!
Ne insinuiram ništa nego si me ti pogrešno shvatila. :)
Nisam govorio o informacijama koji se tiču sadržaja pp-a, jer me to nikada nije zanimalo niti me sad ne zanima.
Riječ je o osobnosti pojedinih forumaša, što tko jest, čime se bavi u životu, sa kakvim bolestima ima problema odnosno kakve dijagnoze ima upisane u medicisnkom kartonu itd.
Ja ih čak nisam ni tražio, počelo je kao sočni trač u 4 oka, a završilo tako kako je završilo. U svakom slučaju su moji izvori krajnje pouzdani, ali to zapravo nije ni bitno.
Ne pada mi na pamet da prosljeđujem ono što znam jer cijelu ovu ekipa smatram krajnje nezanimljivom i dosadnom, posebno kada je u pitanju sposobnost za ono čime se ja ovdje nastojim baviti, a to je sudjelovanje u tematskim raspravama.
Dakle, kada sam ja u pitanju, možeš biti potpuno mirna. :)
Ja sam potpuno mirna. Samo zelim znati za sto me setocno optuzuje? Iznesite to fino do kraja, a ne s nekim poluretardiranim izjavama "znam jaaa".. :)
Ovo se odnosi i na Mativku i na tebe i na tvoju drugaricu.
Jasno?
Tebe osobno se ne optužuje za doslovce ništa. :) Bar ja to ne činim.
Posebno kada je u pitanju pp prepiska koja me uopće niti ne zanima niti me je ikada zanimala.
Ja te ne optužujem niti za sudjelovanje u neukusnim čoporativnim obračunima sa pojedinim forumašima još od starih Kultnih, ali dopusti mi slobodu da ti iznesem stanovite prigovore u tom smislu.
No, to nemoj shvatiti ozbiljno kao što znam da niti nećeš. :)
Dobro, dakle ona recenica " pogledaj se u ogledalo, jadnice", nakon insinuacija o prosljedjivanju info od ljudi koji vise ne pisu bila je... onako. Tek da se nesto kaze.
Guest- Guest
violator wrote:
Dobro, dakle ona recenica " pogledaj se u ogledalo, jadnice", nakon insinuacija o prosljedjivanju info od ljudi koji vise ne pisu bila je... onako. Tek da se nesto kaze.
To pogledaj se u ogledalo je bila moja reakcija na uvredu koju sam dobio od tebe.
Ja, za razliku od nekih drugih ovdje, ne govorim tek tako iz sporta, da nešto kažem.
Ako to do sada nisi shvatila, onda nećeš nikada.
A nije ni važno. Niti najmanje.
Guest- Guest
velin ti, dobi san ispis privatnih poruk php foruma.kic wrote:aben wrote:https://www.google.com/search?q=security+of+private+messages+on+php+bb&rlz=1C1GKLC_enHR853HR853&oq=security+of+private+messages+on+php+bb&aqs=chrome..69i57j33.12046j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8kic wrote:aben wrote:violator wrote:
Salu na stranu, nitko ne moze uci u tudji inbox, ni admini, ni vlasnici foruma.
izdokle ti to?
pa bila je admin tu-
nis čito nego letimično jer se ne razumin u to, ali čini se da i ni toliko teško
ne razumiš se, ali guglaš
ja nikad ovakvo nešt nisam tražio
pitoj noor, jo mislin da je i ona bila u toj priči. riječ je o caffe planet forumu, adminic e su bile "divljakuša", kanađanka sa sexpodforuma na iskonu i ona ploćala domenu i bila vlosnik, ali joj se ne sićun novog nicka, i suicide, tehnička podrška, cura sa socijologije, ali joj se ne morin sititi storoga nicka.
i unda su se nešto pocovale, i neko in je provoli celu bazu privatnih poruk, i poslo meni. tako da, čitanje privatnih poruk ne da je moguće, nego i lako, a link je samo potvrda jer ljudi namo pišu o problijemima takovih enkripcija.
2014-04-16
dobro, možda je reprezentacija malo skewd jer takovin bolesnicima je zgodno siditi i tipkati, i imaju vrimena, ali..bar moroš priznati kako razina kaosa ni ni veća ni manja nego na ostalin forumina općeg tipaSpeare Shaker wrote:aben wrote:
a, jo verujin kako je ov forum dobra reprezentacija stvarnosti. hrpa socijalistov, nešto anarhistov i slobodaraca, dvo tri duševna bolesnika, muški jeboči i ženske alapače, hrpa nepristojnih, dosta ljutih, puno kreativnih i humorističnih, rječju, ko i u rl
Pa istina je da ima svega i svačega, ali nekako mislim da ovaj forum ipak nije baš toliko reprezentativan i objektivan prikaz stvarnosti u društvu.
Neke kategorije ipak debelo prevladavaju u odnosu na neke druge.
Recimo psihičkih bolesnika sa odgovarajućom dijagnozom i terapijom pa i poviješću boravka u institucijama određenog tipa u relativnom smislu ima više nego u stvarnom životu ovog društva. To je čak prilično lako odrediti i izraziti brojčanim pokazateljima.
I tu ću se zaustaviti. Sudjelovanje nekih drugih kategorija je ionako jako teško procjeniti.
2014-04-16
svašta se iz toga more izroditi- jedun od ishoda more biti i suprotan; šoldi su vrag. a puno šoldov je puno vragov.kic wrote:aben wrote:
finally, a denkverbot!
racism in the candy bar industry
šta kažeš na ovo reketarenje, Apple daje 100m dolara BLM pokretu, i očito big kapital trči fundirati aktivistički pokret koji je prilično agresivan i nasilan, i u osnovi ne poštuje zakone za početak-
pokret entuzijastov je monolitan jer interesi nisu novčani. ka to postanu, mogli bi imati i blac lives matter x, ili matter black lives...
peoples front of judea
2014-04-16
kic wrote:
pofajtat će se međusobno za kolač-
e
a da je hdezenjare bilo puštiti na njih, ne bi od njih ostale ni kosti:)
2014-04-16
aben wrote:velin ti, dobi san ispis privatnih poruk php foruma.kic wrote:aben wrote:https://www.google.com/search?q=security+of+private+messages+on+php+bb&rlz=1C1GKLC_enHR853HR853&oq=security+of+private+messages+on+php+bb&aqs=chrome..69i57j33.12046j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8kic wrote:aben wrote:violator wrote:
Salu na stranu, nitko ne moze uci u tudji inbox, ni admini, ni vlasnici foruma.
izdokle ti to?
pa bila je admin tu-
nis čito nego letimično jer se ne razumin u to, ali čini se da i ni toliko teško
pitoj noor, jo mislin da je i ona bila u toj priči. riječ je o caffe planet forumu, adminic e su bile "divljakuša", kanađanka sa sexpodforuma na iskonu i ona ploćala domenu i bila vlosnik, ali joj se ne sićun novog nicka, i suicide, tehnička podrška, cura sa socijologije, ali joj se ne morin sititi storoga nicka.
i unda su se nešto pocovale, i neko in je provoli celu bazu privatnih poruk, i poslo meni. tako da, čitanje privatnih poruk ne da je moguće, nego i lako, a link je samo potvrda jer ljudi namo pišu o problijemima takovih enkripcija.
ajd dobro, zanimljiva priča, ali samo makes me wanna not use pp :D
sve u svemu, mate puno priča između redaka i malo bi mogla direktnije reći ako joj neš smeta, ovako smo se svi bezveze uzrujali.
aben wrote:kic wrote:
e
ma i te hadezenjare, svi prije ili poslije budu po medijskom blato provučeni i koliko mi se čini redom loše završe, tako da ne znam kad će naučiti da taj klijentilizam ne vodi dugoročno dobru nikome pa ni njima..
Ma, jo ne zun kako bi iko u rl preživi ovako niski boiling point...kic wrote:aben wrote:velin ti, dobi san ispis privatnih poruk php foruma.kic wrote:aben wrote:https://www.google.com/search?q=security+of+private+messages+on+php+bb&rlz=1C1GKLC_enHR853HR853&oq=security+of+private+messages+on+php+bb&aqs=chrome..69i57j33.12046j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8kic wrote:
pa bila je admin tu-
sve u svemu, mate puno priča između redaka i malo bi mogla direktnije reći ako joj neš smeta, ovako smo se svi bezveze uzrujali.
- kome si poslo pp?
- aaa, kravo, banirojte je, off with her head
Đizis:)
2014-04-16
Onomad, bi sun prijatelj is dicun od djavoljeg odvjetnika tuđmanovih. Bi je povezan is kriminalon, užigali su mu auto, uzeli licencu, na sudu zbog prevare...misliš da mu je dicu briga za oto? Niti nojmanje.kic wrote:aben wrote:kic wrote:
e
ma i te hadezenjare, svi prije ili poslije budu po medijskom blato provučeni i koliko mi se čini redom loše završe, tako da ne znam kad će naučiti da taj klijentilizam ne vodi dugoročno dobru nikome pa ni njima..
Dakle, političari će učiniti ono ča i normalni ljudi, žrvovati će se za svoju dicu.
2014-04-16
aben wrote:Ma, jo ne zun kako bi iko u rl preživi ovako niski boiling point...kic wrote:
- kome si poslo pp?
Ti i tvoja obitelj ste ovdje spominjani, ako je to tebi niski boiling point, bravo za tebe jer te nije briga, ja nemam takav prag tolerancije.
Trollanje sa spominjanjem obitelji je meni ružno i tužno i niski udarci su upućeni violator.
I da, za baniranje sam zlonamjernih trollova.
Guest- Guest
kic wrote:aben wrote:kic wrote:
e
darth_vader-
2014-04-17
Di ima domacih kolaca? ;-Pkic wrote:
ja nisam dobila nikakav ispis i nisam bila u toj priči, nemam pojma o tome...čak se ni tih događanja ne sjećamaben wrote:velin ti, dobi san ispis privatnih poruk php foruma.kic wrote:aben wrote:https://www.google.com/search?q=security+of+private+messages+on+php+bb&rlz=1C1GKLC_enHR853HR853&oq=security+of+private+messages+on+php+bb&aqs=chrome..69i57j33.12046j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8kic wrote:aben wrote:
izdokle ti to?
pa bila je admin tu-
istina, ja sam na caffe planet dolazila rijetko
ja kad vas ponudim domaćim slasticama na chatu, mortalka me optuži da sam plagijator, jer da su to kolači iz Lidla
evo, idem raditi štrukle sa sirom i štrudlu s višnjama, sad im je sezona :)
evo, idem raditi štrukle sa sirom i štrudlu s višnjama, sad im je sezona :)
venus wrote:aben wrote:Ma, jo ne zun kako bi iko u rl preživi ovako niski boiling point...kic wrote:
- kome si poslo pp?
Ti i tvoja obitelj ste ovdje spominjani, ako je to tebi niski boiling point, bravo za tebe jer te nije briga, ja nemam takav prag tolerancije.
Trollanje sa spominjanjem obitelji je meni ružno i tužno i niski udarci su upućeni violator.
I da, za baniranje sam zlonamjernih trollova.
naravski da me ni briga.
bi je jedun grafit na zgradi u velebitskoj, kraj ke sun svaki dun hodi u skulu. pinelun je i nekin jednostavnin fontom bilo napisano "kurac". ni bilo konteksta, predmisli, objašnjenja i ničega. otprilike unda mi je bila jasno da nešto grubo reprezentirono ni jednoko nešto grubo.
a unda, puno kasnije, ka sun izabiro svoju ideologiju, ispalo je da je krucijalno čak i štititi ljude poput autora toga grafita.
evo ti excerpt, uz teplu preporuku da prečitoš celo poglavlje, ukupno imo dvi stranice:
[url=https://books.google.hr/books?id=MHU4KkvxSMsC&pg=PA47&lpg=PA47&dq=slanderer+defending&source=bl&ots=-s0POSNyYF&sig=ACfU3U3LQNUquhpTfLg1dw-okVy6OjzC0A&hl=hr&sa=X&ved=2ahUKEwjSrtzK3_7pAhWPp4sKHe4bCy8Q6AEwAHoECAkQAQ#v=onepage&q=slanderer defending&f=true]https://books.google.hr/books?id=MHU4KkvxSMsC&pg=PA47&lpg=PA47&dq=slanderer+defending&source=bl&ots=-s0POSNyYF&sig=ACfU3U3LQNUquhpTfLg1dw-okVy6OjzC0A&hl=hr&sa=X&ved=2ahUKEwjSrtzK3_7pAhWPp4sKHe4bCy8Q6AEwAHoECAkQAQ#v=onepage&q=slanderer%20defending&f=true[/url]
THE SLANDERER AND LIBELER
It is easy to be an advocate of free speech when it applies to the rights of those with whom one is in agreement. But the crucial test concerns controversial speech—statements which we may consider vicious and nasty and which may, in fact, even be vicious and nasty. Now, there is perhaps nothing more repugnant or vicious than libel. We must, therefore, take particular care to defend the free speech rights of libelers, for if they can be protected, the rights of all others—who do not give as much offense—will cer tainly be more secure. But if the rights of free speech of libelers and slanderers are not protected, the rights of others will be less secure.
2014-04-16
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50