Rumunjska proglasila Rusiju neprijateljem prvi put nakon drugog svjetskog rata
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rumunjska proglasila Rusiju neprijateljem prvi put nakon drugog svjetskog rata
naj mi je kad netko krene sa onom..ta i ta drzava imaju toliko i toliko stanovnika..e tu mi je sve jasno.-..
Guest- Guest
Re: Rumunjska proglasila Rusiju neprijateljem prvi put nakon drugog svjetskog rata
MA PUSTI ... A NIJE IM LAKOLegendovich wrote:naj mi je kad netko krene sa onom..ta i ta drzava imaju toliko i toliko stanovnika..e tu mi je sve jasno.-..
Amerika njihova ljubljena u velikim govnima ... treba ih shvatit
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
msm,bilo bi fer da ovi Jamerofili zapiće za Jusu i tamo pomognu bijeloj ekipi,ali nish..sjede i jodlaju..Ringo10 wrote:MA PUSTI ... A NIJE IM LAKOLegendovich wrote:naj mi je kad netko krene sa onom..ta i ta drzava imaju toliko i toliko stanovnika..e tu mi je sve jasno.-..
Guest- Guest
Ringo10 wrote:Pričaš gluposti u svome antiruskom nabojuAssadNaPodmornici wrote:nitko ne želi srušiti ruseLegendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
zašto ste vi odmah uspaljeni da netko želi osvajati rusiju
trump i USA bi trebali biti saveznici sa rusima.
gle stavi se u glavu jebenih ukrainaca i rumunja.
šta žele jebeni ukrainci. prekid rat i vraćanje istočne ukraine gdje se ratuju rusi, - nazad u ukrainu. čak su ukrainci de-facto odustali od krima, žele nazad samo donjeg i luganjsk. rusi sve jedno ne popuštaju i vode rat niskog inteziteta protiv ukraine do današnjeg dana. čemu to?
i zašto Rusija drži okupiran dio Moldavije koja je povjesni Rumunjski teritorij i koji se zbog toga ne može ujediniti sa Rumunjskom ,pa je standard u Moldaviji zbog Rusa kao na Kosovu, a Rumunjska kada se makla od SSSRa je prestigla nas po standardu(sa naglaskom da naš standard ovisi o turizmu a rumunjska ima realnu industriju).
ne žele rumunji i ukrainci napadati moskvu, žele svoj teritorij nazad.
ponovite za mnom.
ako ukraina želi donjeck nazad u ukrainu, a rumunjska želi nazad moldaviju koja joj je oteta nakon WW2, ne znači automatski da te države žele napasti i okupirati Moskvu i St.Petersburg
I to je sve
Čuj Rumunji hoće Moldaviju
Eno im je pa nek se s njima dogovore
Ali bez pridnjestrovlja naravno ... jer to NIJE MOLDAVIJA
I boli ih kurac što ih je neki Staljin prije 75 godina prišio Moldaviji
A ništa Rusi se neće povući iz Rumunjskog teritorija koji se trenutno zove Moldavija, Rusi se neće povući iz Ukraine, a onda vi kmečite jer te zemlje su proglasile Rusiju glavnim neprijateljem. Ne razmjenjuju Ukrainci dok ovo tipkamo granate i metke sa Amerima nego sa Rusima.
Nisu djelovi Rumunjske okupirani od Amera ili Švaba nego od Rusa.
Onda se nemojte pjeniti na Rumunje i Ukraince (i naravno da Poljaci koriste priliku pa i Ameri )
Isto kao što je Američka vojska na silu u Iraku i u Siriji, nitko ih ne želi tamo(aj barem ih Kurdi žele) pa ih lokalno stanovništvo smatra neprijateljima. Rusi koji nisu u Iraku nitko ih ne smatra neprijateljima.
A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
jbt ovi umišljaju da ameri žele zgaziti rusiju, da ih rumunji i ukrainci žele okupirati do moskve.tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
trumpa boli kurac za rusiju, rumunji i ukrainci samo žele dio svog teritorija gdje su ruske trupe i jebe ih se za moskvu gdje su 30% stanovnika muslimani iz srednje azije
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ti sine nešto ne kužiš. Ukrajinci prvi neće dat Rumjnjima da pripoje Moldaviju.AssadNaPodmornici wrote:jbt ovi umišljaju da ameri žele zgaziti rusiju, da ih rumunji i ukrainci žele okupirati do moskve.tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
trumpa boli kurac za rusiju, rumunji i ukrainci samo žele dio svog teritorija gdje su ruske trupe i jebe ih se za moskvu gdje su 30% stanovnika muslimani iz srednje azije
Rumjnjska protiv ukrajinske pravoslavne crkve. Taj prostor se inače zove Besarabija i Ukrajina je sebi pripojila neke dijelove i tu teče rijeka itd i Moldavci nisu čisti Rumjnji nego nekakvi poluslavenski narod genetski.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da su ih htjeli zgaziti napravili bi to kad se sovjetski savez raspao i to bez puno muke jer ovi nisu imali više fendera za vojni proračun pa su i nuklearni silosi došli u pitanje što se tiče održavanja.AssadNaPodmornici wrote:jbt ovi umišljaju da ameri žele zgaziti rusiju, da ih rumunji i ukrainci žele okupirati do moskve.tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
Ovo svršavanje na rusiju i paranoja da ih svi žele osvojiti je ono teška boleština.
kao i paranoja srba o uroti cijelog svijeta protiv srbije.tre wrote:Da su ih htjeli zgaziti napravili bi to kad se sovjetski savez raspao i to bez puno muke jer ovi nisu imali više fendera za vojni proračun pa su i nuklearni silosi došli u pitanje što se tiče održavanja.AssadNaPodmornici wrote:jbt ovi umišljaju da ameri žele zgaziti rusiju, da ih rumunji i ukrainci žele okupirati do moskve.tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
Ovo svršavanje na rusiju i paranoja da ih svi žele osvojiti je ono teška boleština.
najjače nisu rusa vidjeli u životu, vidiš ja sam imao kontakt sa hrpom rusa, zanimljivo niti jedan rus nikada nije tako paranoičan :D
2018-06-14
Ma ljudi normalno žive, neki bolje neki lošije a kad čitaš na netu to ispada da su rusi nadljudi a svi drugi su pičkice koje im zavide i zato ih žele osvojiti, vjerojatno i da im razjebu enormni standard! Tu je samo levi kako kaže radio s rusima a svi ostali su rusiju vidjeli na karti a da bi išli tamo šljakati ne pada im na pamet, bolja je socijala u njemačkoj i australiji nego prosječna plaća u rusiji.AssadNaPodmornici wrote:kao i paranoja srba o uroti cijelog svijeta protiv srbije.tre wrote:Da su ih htjeli zgaziti napravili bi to kad se sovjetski savez raspao i to bez puno muke jer ovi nisu imali više fendera za vojni proračun pa su i nuklearni silosi došli u pitanje što se tiče održavanja.AssadNaPodmornici wrote:jbt ovi umišljaju da ameri žele zgaziti rusiju, da ih rumunji i ukrainci žele okupirati do moskve.tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
najjače nisu rusa vidjeli u životu, vidiš ja sam imao kontakt sa hrpom rusa, zanimljivo niti jedan rus nikada nije tako paranoičan :D
Kako da im pomognu ... da i oni kleče i da famfaju kurčine CrncimaLegendovich wrote:msm,bilo bi fer da ovi Jamerofili zapiće za Jusu i tamo pomognu bijeloj ekipi,ali nish..sjede i jodlaju..Ringo10 wrote:MA PUSTI ... A NIJE IM LAKOLegendovich wrote:naj mi je kad netko krene sa onom..ta i ta drzava imaju toliko i toliko stanovnika..e tu mi je sve jasno.-..
2015-09-24
uffff...vlazni snovi ko i kod vas o drzavi do drine..no sanjati je dopusteno..tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
Guest- Guest
a ne znam...msm,i ja sam kao nedozreo klinac navijao nekriticno za Jamere,.no to nekako umrlo potkraj pooberteta...dobro i kasnije sam vjerovao da su Jemeri gud gajsi,dok nisu pokusali sankcijama kaobajagi Rusiji,ujebati europsku ekonomiju,i skoro uspili..ono,neke kranice ipak covjek treba imati po pitanju obozavanja..Ringo10 wrote:Kako da im pomognu ... da i oni kleče i da famfaju kurčine CrncimaLegendovich wrote:msm,bilo bi fer da ovi Jamerofili zapiće za Jusu i tamo pomognu bijeloj ekipi,ali nish..sjede i jodlaju..Ringo10 wrote:MA PUSTI ... A NIJE IM LAKOLegendovich wrote:naj mi je kad netko krene sa onom..ta i ta drzava imaju toliko i toliko stanovnika..e tu mi je sve jasno.-..
sto bi ovi radili??'..ne znam..navijali za Jemere kako puse afikanerske kurtcine,pa se u ekstazi sami pridruzuju??
Guest- Guest
Ali stvarno, ako Amerika fakat ode u kurac šta će ovi jadovi poput Rumunjske, Poljske i one BAltičke kreature ... pa Gruzija i oni banderovciLegendovich wrote:a ne znam...msm,i ja sam kao nedozreo klinac navijao nekriticno za Jamere,.no to nekako umrlo potkraj pooberteta...dobro i kasnije sam vjerovao da su Jemeri gud gajsi,dok nisu pokusali sankcijama kaobajagi Rusiji,ujebati europsku ekonomiju,i skoro uspili..ono,neke kranice ipak covjek treba imati po pitanju obozavanja..Ringo10 wrote:Kako da im pomognu ... da i oni kleče i da famfaju kurčine CrncimaLegendovich wrote:msm,bilo bi fer da ovi Jamerofili zapiće za Jusu i tamo pomognu bijeloj ekipi,ali nish..sjede i jodlaju..Ringo10 wrote:MA PUSTI ... A NIJE IM LAKOLegendovich wrote:naj mi je kad netko krene sa onom..ta i ta drzava imaju toliko i toliko stanovnika..e tu mi je sve jasno.-..
sto bi ovi radili??'..ne znam..navijali za Jemere kako puse afikanerske kurtcine,pa se u ekstazi sami pridruzuju??
Šta će oni svi tada ... a imaju razloga da se brinu
2015-09-24
Rumunjski nacionalisti mogu da duvaju kurcu. Fino lagano besparica , korona , pravac Dojčland , iseljavanje i adio. Žalite se Ujka Samu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Moldova
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Moldova
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
PA prezivjet ce unutar E Unije,no morat ce bitno spustiti roge po pitanju vanjske politike..vojno,nisu one nish bitnije niti sada,samo platforme za Proxy ratovanje i logisticke baze..u sustini Prve mete koje bi bile pretvorene u pepeo pri hipotetickom sukobu..Ringo10 wrote:Ali stvarno, ako Amerika fakat ode u kurac šta će ovi jadovi poput Rumunjske, Poljske i one BAltičke kreature ... pa Gruzija i oni banderovciLegendovich wrote:a ne znam...msm,i ja sam kao nedozreo klinac navijao nekriticno za Jamere,.no to nekako umrlo potkraj pooberteta...dobro i kasnije sam vjerovao da su Jemeri gud gajsi,dok nisu pokusali sankcijama kaobajagi Rusiji,ujebati europsku ekonomiju,i skoro uspili..ono,neke kranice ipak covjek treba imati po pitanju obozavanja..Ringo10 wrote:Kako da im pomognu ... da i oni kleče i da famfaju kurčine CrncimaLegendovich wrote:msm,bilo bi fer da ovi Jamerofili zapiće za Jusu i tamo pomognu bijeloj ekipi,ali nish..sjede i jodlaju..Ringo10 wrote:
MA PUSTI ... A NIJE IM LAKO
i u ruskim studijama,josh iz doba CCCP-a se razmatra hipoteticki rat u slucaju otkazivanja poslusnosti Poljske,Madjarske,Ceske pa do doli..i tada bi prve gorjele..ono,strateska im je pozicija u svakom smislu jebena..
Guest- Guest
Koji vlažni snovi i čiji? Pa ti maštaš da ameri napadnu ruje a ne ja, ja samo to primjećujem a da sam željan rata bome nisam.Legendovich wrote:uffff...vlazni snovi ko i kod vas o drzavi do drine..no sanjati je dopusteno..tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
gdje ja to mashtam,irudati??...pa to biznacilo kraj za Cijeli svijet,a yab jos malo uzivao na njemu i u zivotu..i sva sreca da su jameri poplaseni bili od CCCP-a u to doba,jerbo da su je potcijenili,opet bi fasovao cijeli svijet..zivo me se hebe za amere,no tu je jos i hrpa drugi kontinenata sa drzavama,a ne zelim zivjeti kao u filmu Road..tre wrote:Koji vlažni snovi i čiji? Pa ti maštaš da ameri napadnu ruje a ne ja, ja samo to primjećujem a da sam željan rata bome nisam.Legendovich wrote:uffff...vlazni snovi ko i kod vas o drzavi do drine..no sanjati je dopusteno..tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
Guest- Guest
Pa pogledaj taj svoj uvodni post gore, nitko ne priča o napadu na rusiju ali si ti od nekud to izvukao i počeo o tome pisati veličajući ruje a pljujući po amerima. Kako rekoh da su ameri htjeli mogli su pregaziti ruje dok je bio jelcin na vlasti no očito im takvo što ni onda nije padalo na pamet a kamoli danas kad je trump na vlasti i kad je rusija daleko jača nego u doba raspada sovjetskog saveza. Ne znam čemu i zašto toliko navijanje za jedne i podcjenjivanje drugih van svake realnostiLegendovich wrote:gdje ja to mashtam,irudati??...pa to biznacilo kraj za Cijeli svijet,a yab jos malo uzivao na njemu i u zivotu..i sva sreca da su jameri poplaseni bili od CCCP-a u to doba,jerbo da su je potcijenili,opet bi fasovao cijeli svijet..zivo me se hebe za amere,no tu je jos i hrpa drugi kontinenata sa drzavama,a ne zelim zivjeti kao u filmu Road..tre wrote:Koji vlažni snovi i čiji? Pa ti maštaš da ameri napadnu ruje a ne ja, ja samo to primjećujem a da sam željan rata bome nisam.Legendovich wrote:uffff...vlazni snovi ko i kod vas o drzavi do drine..no sanjati je dopusteno..tre wrote:A imali su namjeru da ih zgaze?? Ajd neka si ti to nama rekao da i mi znamo.Legendovich wrote:dža skratimo..kad ce te fukojebina napokon srusiti Ruse i pregaziti ih..Jemeri nekako se dodasd nisu usudili,sad imaju more problema doma,dakle KAD?
Ringo10 wrote:Ali stvarno, ako Amerika fakat ode u kurac šta će ovi jadovi poput Rumunjske, Poljske i one BAltičke kreature ... pa Gruzija i oni banderovciLegendovich wrote:a ne znam...msm,i ja sam kao nedozreo klinac navijao nekriticno za Jamere,.no to nekako umrlo potkraj pooberteta...dobro i kasnije sam vjerovao da su Jemeri gud gajsi,dok nisu pokusali sankcijama kaobajagi Rusiji,ujebati europsku ekonomiju,i skoro uspili..ono,neke kranice ipak covjek treba imati po pitanju obozavanja..Ringo10 wrote:Kako da im pomognu ... da i oni kleče i da famfaju kurčine CrncimaLegendovich wrote:msm,bilo bi fer da ovi Jamerofili zapiće za Jusu i tamo pomognu bijeloj ekipi,ali nish..sjede i jodlaju..Ringo10 wrote:
MA PUSTI ... A NIJE IM LAKO
Doći će u Moskvu i reći, baćuška, pogriješili smo :) :D
ali mizerno je gledati do koje mjere se uvlače amerima a da ne govorim kako je strateški i geopolitički posve priglupo...da ne kažem idiotski.
mjah...istočnoeuropska gologuzija
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evo sprema se napad na rusiju, rumunjska i ukrainska vojska se mobilizirala za napad na moskvu,
rusi nisu svjesni toga, ali zato im dobovoljci iz herceg srpske, bosne , republike srpske , srbije i republike srpske kraine dolaze da ih zaštite i prije svega upozore, da su rumunji i ukrainci pred vratima Staljingrada
rusi nisu svjesni toga, ali zato im dobovoljci iz herceg srpske, bosne , republike srpske , srbije i republike srpske kraine dolaze da ih zaštite i prije svega upozore, da su rumunji i ukrainci pred vratima Staljingrada
2018-06-14
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Kraus: Poviješću Domovinskog rata manipulira se kao i onom Drugog svjetskog rata
» Boris Johnson sutra i službeno proglašava Rusiju neprijateljem
» EU proglasila Rusiju sponzorom terorizma
» Srpsko prizivanje trećeg svjetskog rata
» Je li Hrvatima kraj Drugog svjetskog rata Dan pobjede ili dan kapitulacije
» Boris Johnson sutra i službeno proglašava Rusiju neprijateljem
» EU proglasila Rusiju sponzorom terorizma
» Srpsko prizivanje trećeg svjetskog rata
» Je li Hrvatima kraj Drugog svjetskog rata Dan pobjede ili dan kapitulacije
Page 4 of 5