UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
desni brk se vise primjeti ,lijevi i nekako...
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
i kako takvoj osobi skrenuti paznju na to da se ne uvrijedi ...mislim nemogu reci prilikom kupovine ,dobar dan danas smo malo brkati ,nema smisla
EstebanEnrique-
2014-04-16
trenutno ih čupam pincetom, i to me užasno smara :D
prije sam uklanjala sa trakicama voska, al to mi je agresivno dozlaboga, a i imam malo osjetljiviju kožu i jednostavno joj ne volim to radit...
ako ih ima malo, naročito ako nisu pretamne i debele, mogu se posvijetlit.. tako radi moja svjetlija sestrična
razmišljam o nekom dugoročnijem rješenju/uklanjanju, jer će me stvarno izludit to čupkanje svaki drugi dan obrva i brkova :D
prije sam uklanjala sa trakicama voska, al to mi je agresivno dozlaboga, a i imam malo osjetljiviju kožu i jednostavno joj ne volim to radit...
ako ih ima malo, naročito ako nisu pretamne i debele, mogu se posvijetlit.. tako radi moja svjetlija sestrična
razmišljam o nekom dugoročnijem rješenju/uklanjanju, jer će me stvarno izludit to čupkanje svaki drugi dan obrva i brkova :D
wolverine wrote:dobar dan danas smo malo brkati
ahahaha, kul
ok ...znaci moze se ...praticu situaciju ...biti ljubazan...trazim uvjek vrecicu viska ...kad se nagne pola sise joj ispadne ...pogledat dali skida ...ako ne ...pusticu ja brkove i otici par puta u trgovinu ...valjda ce shvatiti
EstebanEnrique-
2014-04-16
jao ! ! Mozda prati trend cura i pušta bradu. :D
2014-04-15
o joj, kakvi planovi
ma gle, to ti puno cura ima taj problem, samo većina se i bori s istim.. tako da je to normalno, samo što malo nije normalno pustit ih, odnosno nije lijepo ali ako su sise iz bajke..
ma gle, to ti puno cura ima taj problem, samo većina se i bori s istim.. tako da je to normalno, samo što malo nije normalno pustit ih, odnosno nije lijepo ali ako su sise iz bajke..
Last edited by modra on 12/5/2014, 13:20; edited 1 time in total
mozda ...ali zgodna je bas buci oko 70-80 kilograma ,primjetio sam je ...samo me brkovi muce ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
a da, postoji i krema depilacijska baš za lice, samo meni nemoguće nać ju.. baš sam mami tražila nedavno.. jedino u ljekarni još nisam
kad smo kod toga, GDJEEEEEEE???
kad smo kod toga, GDJEEEEEEE???
a ima i neki preparatić plastični s površinom kao šmirgl papir... nikad više.. ne pitajte
modra-
2014-04-17
Wurst znaci i svejedno...mali namjerno igra dvosmisleno...
Guest- Guest
Nisam mislila da ovako jedna alergija može iscrpit čovjeka.. :D
2014-04-15
Meni to izbjeljivanje nije jasno. Bijele dlake ( u biti nakon tog procesa su žute) su i dalje vidljive dlake. Umjeto da izgledaš ko Gandalf, zar ih nije jednostavnije počupat (doma pincetom ili depilacijskom kremom, u kozmetičarke voskom, šećerom ili onim koncem, čak i laserska na tom malom području ne bi toliko puno koštala).
Inače, ima tih krema u svim drogerijama.
Inače, ima tih krema u svim drogerijama.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ni ja ne kužim izbjeljivanje...to eventualno prolazi kod jako slabih brčića...al i onda se vidi...
Guest- Guest
Mislim da u prijevodu znaci Djevojka (s) Kobasa(icom)... jer Conchita mi se cini da onako iz sapunica, kao neka djevocica, djevojka... Google izbacuje da znaci Maca
Bome je fina i lijepa kao zensko ta Conchita.
Bome je fina i lijepa kao zensko ta Conchita.
Guest- Guest
Kako je dosadno ovo pisat. Zovu loše vrijem pa ću to sad iskoristit da se zatvorim u kuću i što prije dovršim. Nadam se da me mentor neće puno vraćat.
2014-04-14
Cini mi se da je ovo meni upuceno :Dmedication wrote:Ma fascinantno je kako se ljudi uopće uzbuđuju oko stvari koje su za njihov život irelevantne. Valjda je to lakše nego zagrebat u vlastiti život i priznat sranja koja sami radimo sebi i drugima.
Guest- Guest
Hahaha, nene, potpuno ne.
Zapravo je, ali kao slaganje na "Ali fascinantno je kako se ljudi uzbuduju vise oko transvestita/homoseksualaca/bIseksualaca i ostalih opcenito koji su malo drugaciji, a pedofiliju posteno zanemaruju..."
ne mogu citirat ni na ovom forumu, valjda sam neto podsvjesno ugasila da me podsjeća na stari forum :D
Zapravo je, ali kao slaganje na "Ali fascinantno je kako se ljudi uzbuduju vise oko transvestita/homoseksualaca/bIseksualaca i ostalih opcenito koji su malo drugaciji, a pedofiliju posteno zanemaruju..."
ne mogu citirat ni na ovom forumu, valjda sam neto podsvjesno ugasila da me podsjeća na stari forum :D
2014-04-14
mjehur mi opet poludio, a zaboravila uvin čaj.. trpi
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)