Liberali traže otkaz "rasističkog, reakcionarnog" Tuckera Carlsona
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Liberali traže otkaz "rasističkog, reakcionarnog" Tuckera Carlsona
... Evo upravo po CNN-u i društvenim mrežama...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Liberali traže otkaz "rasističkog, reakcionarnog" Tuckera Carlsona
jebeno
doslovno
kineski still kulturne revolucije na djelu
kineski still kulturne revolucije na djelu
napadaju ga radi ovoga.
ovo sam posluša još jutros dok sam radio na baušteli,
nisam čuo ništa "rasistički" , lik je doslovno rekao jebenu istinu. nema r od rasizma.
neće tucker carlsona nitko srušiti, ovaj video je objavljen prije 20sati, ima već 1,5milijuna pregleda, uglavnom lajkovi.. tucker caralson je inače najjači novinar u USA, ima najveću publiku, fox news brutalno zarađuje od njega,
inače zadnjih par dana tucker carlson objavljuje po isječke od 15-30minuta od emisije tucker carlson tonight na youtubu(ta emisija traje koliko 45min?)
i doslovno u dan dva skupi milijune pregleda.. udara totalnu kontru
prije bi puštao tek video clipove od par minuta, naravno cilj je bio da ljudi plate preplatu itd.. sada ide većina emisije na youtube besplatno.. teško će ga srušiti, nije to lik koji se povlači.. a fox news je jedini mainstream desni mediji, ali baš zato što je jedini, prati ga pola američke populacije i pojedinačno je najveći u USA.. kada bi fox news skrenuo u lijevo, jednostavno ameri bi tražili novi "fox news" i ovaj bi propao.. tržište tu diktira neke stvari..
however kako tucker carlson kaže, neke stvari se radikalno mijenjau iz dana u dana.. ono što je prije tri dana bilo bolesno(de-fund police, ili lockdowni ili šta već) par dana kasnije postaje "new normal"..USA kao da je u nekoj fazi kulturne revolucije, ali koja je baš ono krenula radikalno..
rezultat ćemo vidjeti na izborima.. ako pobjedi Biden, onda je kultura revolucija pobjedila, i samo je pitanje vremena kada će i tada letiti tucker carlson, biti će zabranjen, ukidat će se sloboda govora, pa sloboda nošenja oružja, pa naravno i ekonomske slobode..
ako pobjedi Trump onda dobro - dobijamo 4godine odaha, i kontra revoluciju
i doslovno u dan dva skupi milijune pregleda.. udara totalnu kontru
prije bi puštao tek video clipove od par minuta, naravno cilj je bio da ljudi plate preplatu itd.. sada ide većina emisije na youtube besplatno.. teško će ga srušiti, nije to lik koji se povlači.. a fox news je jedini mainstream desni mediji, ali baš zato što je jedini, prati ga pola američke populacije i pojedinačno je najveći u USA.. kada bi fox news skrenuo u lijevo, jednostavno ameri bi tražili novi "fox news" i ovaj bi propao.. tržište tu diktira neke stvari..
however kako tucker carlson kaže, neke stvari se radikalno mijenjau iz dana u dana.. ono što je prije tri dana bilo bolesno(de-fund police, ili lockdowni ili šta već) par dana kasnije postaje "new normal"..USA kao da je u nekoj fazi kulturne revolucije, ali koja je baš ono krenula radikalno..
rezultat ćemo vidjeti na izborima.. ako pobjedi Biden, onda je kultura revolucija pobjedila, i samo je pitanje vremena kada će i tada letiti tucker carlson, biti će zabranjen, ukidat će se sloboda govora, pa sloboda nošenja oružja, pa naravno i ekonomske slobode..
ako pobjedi Trump onda dobro - dobijamo 4godine odaha, i kontra revoluciju
svaka akcija radja reakciju,bumerang efekt,ako demokrate pocnu de found police provoditi u djelo reakcija ce biti otvaranje drugih fondova ili nesto slicno,uglavnom ne dobro po demokrate
imas listu americkih stateova,red states and blue states,neke su na granici,tren crvene tren plave,crvene oznacavaju republikansku vecinu a plave demokratsku,uglavnom ta borba ulazi u novu fazu,evo nesto od Laure Ingraham
imas listu americkih stateova,red states and blue states,neke su na granici,tren crvene tren plave,crvene oznacavaju republikansku vecinu a plave demokratsku,uglavnom ta borba ulazi u novu fazu,evo nesto od Laure Ingraham
AssadNaPodmornici wrote:
napadaju ga radi ovoga.
nisam čuo ništa "rasistički" , lik je doslovno rekao jebenu istinu. nema r od rasizma.
neće tucker carlsona nitko srušiti, ovaj video je objavljen prije 20sati, ima već 1,5milijuna pregleda, uglavnom lajkovi.. tucker caralson je inače najjači novinar u USA, ima najveću publiku, fox news brutalno zarađuje od njega,
Guest- Guest
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
bez policije bi bio kao u onoj filmu "Purge" ako si gledao
Mahh..nisam nish gledao u zadnje vrijeme....cura odma kvoca,jer"uvijek zabijem glavu u te monitore.." ..a u pon poceo raditi..ti?
Guest- Guest
gledao sam da,nije los film,mi poceli raditi ima vec 3-4 tjedna,pazi ovo
to jamerika, jes vidio kak po briselu policija bjezi pred crnjamaAssadNaPodmornici wrote:jebeno
il u britaniji
jbte, koliko god zalosno izgledalo dobro se covjek nasmije koje su im face murjaci
bjelca sguzvaju samo tako a pred crnjama bjeze ko kokosi
imas britance poslije 3 minuta kad nastaje bjezanija
inace kanal je ruski a rusi nebi bili rusi kad nebi trolali zapadnu liberalnu demokraciju
https://youtu.be/Y3iCJt9fbmE?t=188
hehehehehe dobar...sutra skinem zanimljivu verziju DAYZija ,survival horror igre..nesh je na akciji budzasto...ako imas Plejku ili Xbox,preporucio bih toplo...puno brutalnija grafika i nova opasnost u igri MEDO..
https://dayz.com/
Guest- Guest
Policiju u britaniji mosh sašamarati bez jebemti..uz to sto je mlaka policija,uopce ne nošaju oruzje..ne znam jel nose elektroshockere ili peper spray
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:Unimatrix_Zero wrote:gledao sam da,nije los film,mi poceli raditi ima vec 3-4 tjedna,pazi ovo
bogle britse kak bjeze pred crnjama
jebiga,tu treba zvati air strike ili bjezi u shumu nema trece
AssadNaPodmornici wrote:
napadaju ga radi ovoga.
Upravo zbog ovog komentara, krenuli su u široku kampanju, pritišću i oglašivače.
[url=https://servimg.com/view/19978339/901][url=https://servimg.com/view/19978339/902][/url][/url]
2018-04-10
2018-04-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Htjedoše ubiti Tuckera Carlsona?
» Trump poslao Boltona u Mongoliju, poveo Tuckera Carlsona u Sjevernu Koreju
» liberali traže zabranu south parka
» Švedski liberali traže legalizaciju nekrofilije i incesta
» Europski liberali traže isključenje mađarske iz Europskog vijeća
» Trump poslao Boltona u Mongoliju, poveo Tuckera Carlsona u Sjevernu Koreju