U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
Znas ono u srednjem vijeku..sve su lijepe zene vjestice-tako i ti..pljuckanje po svim drugima da se prava istina ne dozna..da si pedofilcina u biti ti..zato su te zene i odjerale da zastite svoju djecu,od tebea..veber wrote:ti si pedofilčina.Legendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:
staviš sliku s interneta.
jebač kao ti bi trebao imati koju fotku.
doista mislis da bi vama forumskim drkadzijama stavio sliku svoje cure..ili onoga sto heftacim??..ajd ajd...malo se previse vi ono kaljuzate u egu..
imaš 60 i neku.
radiš za prosječnu plaću balkanca u njemačkoj.
niti imaš curu niti imaš neki život.
tebi je krajnji domet auto od 18 000€
da ti nema matere i sesrete, tanko bi srao.
već sam ti prije napisao. sebe lažeš. ne nas.
imam 100 i neku..pamerti laku noc..nisi ti bash onako pametan..
imam pravu svapsku placu,8satno radno vrijeme,subota i nedjelja slobodna,za onoliko za sto ti moras raditi i svetkom i petkom,po 12 sati dnevno..
redovno curu imam,ti nemas..sa zivotom sam vrlo zadovoljan...ti si onaj koji grinta vjecito.jer si pust i usamljen,molis svakog da ti dojde,nameces se ljudima na rucak nedjeljni..
upravo sam toliko,u biti 17000 tisca platio u keshu polovinu auta....nadalje polako..
mater i sestra imaju svoje zivote...tebi tada osigurava sve sto moras platiti,jerbo ti zaradis malo..
vas jebem u mozag,ali daleko da bi takav jado kao ti to mogao pojmiti..sebe zabavljam..
tebe j pravio Bosanac 1/1..tati je isto netko podmjestio kukavicje joojce..
Guest- Guest
Re: U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
čuj ga forumski drkadžije pored tebeaLegendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
doista mislis da bi vama forumskim drkadzijama stavio sliku svoje cure..ili onoga sto heftacim??..ajd ajd...malo se previse vi ono kaljuzate u egu..
ajd i ti si se nasao prepoznat u opisu.. ..nego,reci nam,tko josh ima veliku kitu u gaćova..ti to jajo dobro izgleda znas..tre wrote:čuj ga forumski drkadžije pored tebeaLegendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:
staviš sliku s interneta.
Guest- Guest
daj nam pojasniLegendovich wrote:Znas ono u srednjem vijeku..sve su lijepe zene vjestice-tako i ti..pljuckanje po svim drugima da se prava istina ne dozna..da si pedofilcina u biti ti..zato su te zene i odjerale da zastite svoju djecu,od tebea..veber wrote:ti si pedofilčina.Legendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:
pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..
imaš 60 i neku.
radiš za prosječnu plaću balkanca u njemačkoj.
niti imaš curu niti imaš neki život.
tebi je krajnji domet auto od 18 000€
da ti nema matere i sesrete, tanko bi srao.
već sam ti prije napisao. sebe lažeš. ne nas.
imam 100 i neku..pamerti laku noc..nisi ti bash onako pametan..
imam pravu svapsku placu,8satno radno vrijeme,subota i nedjelja slobodna,za onoliko za sto ti moras raditi i svetkom i petkom,po 12 sati dnevno..
redovno curu imam,ti nemas..sa zivotom sam vrlo zadovoljan...ti si onaj koji grinta vjecito.jer si pust i usamljen,molis svakog da ti dojde,nameces se ljudima na rucak nedjeljni..
upravo sam toliko,u biti 17000 tisca platio u keshu polovinu auta....nadalje polako..
mater i sestra imaju svoje zivote...tebi tada osigurava sve sto moras platiti,jerbo ti zaradis malo..
vas jebem u mozag,ali daleko da bi takav jado kao ti to mogao pojmiti..sebe zabavljam..
tebe j pravio Bosanac 1/1..tati je isto netko podmjestio kukavicje joojce..
lažeš konstantno, ali kod tebe je to patologija.
ti si objavio tromjesčnu plaću, sav ponosan
jebote 2 soma eura u njemačkoj ako nemaš plaćen stan i gablec.
na stan, ako nissi kod mame daš 600, za auto 300.
klepe te s davanjima.
neka je aproksimativno pola ti je otišlo.
da se hraniš u lidlu trebaš cenera. znači slijedećih 300
došao si na 1300 bez benzina.
lažeš sebe. ne nas.
ti u njemačkoj živiš malo bolje.
2014-12-30
nisam UOPCE objavio placu..time se uglavnom ti puhash..pa te Levi usutkao kad je pokazao svoj ispis od place..
kakogod,pravila u svabiji znas do koje sume mozes imati,odnosno postotka place,kredite dici,matematika je jednostavna,pa ti pomnozi i padni u depresiju,kad izracunas
kakogod,pravila u svabiji znas do koje sume mozes imati,odnosno postotka place,kredite dici,matematika je jednostavna,pa ti pomnozi i padni u depresiju,kad izracunas
Guest- Guest
jebote uz laži i amnezija te jebe.
sav ponosan si stavio parcijalnu isplatnu litu za tromjesječje. plaća ti je onda bila u prosjeku 2000€
kao što sam napisao prije. sebe lažeš. ne mene.
sav ponosan si stavio parcijalnu isplatnu litu za tromjesječje. plaća ti je onda bila u prosjeku 2000€
kao što sam napisao prije. sebe lažeš. ne mene.
2014-12-30
ne sebe ili nekog drugog nego isključivo i jedino tebeaLegendovich wrote:ajd i ti si se nasao prepoznat u opisu.. ..nego,reci nam,tko josh ima veliku kitu u gaćova..ti to jajo dobro izgleda znas..tre wrote:čuj ga forumski drkadžije pored tebeaLegendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:
pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Black Lives Matter
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
» Red Bull fires ‘woke’ executives over Black Lives Matter push
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
» Red Bull fires ‘woke’ executives over Black Lives Matter push
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
Page 13 of 13