U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
Page 12 of 13
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Re: U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
Zašto sam pročitao protiv kanibalizma?
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
crvenkasti-
2014-04-17
Re: U Zagrebu održan Black Lives Matter prosvjed protiv policije, rasizma i kapitalizma
nemoj psovaticrvenkasti wrote:pass matter
imam grižnju savjesti da mene slijediš
inače, nije loš ovaj forum samo što je tipičnoza te anonimne forume -pun osobnih uvreda
šteta
ima lijepih ideja, zanimljivih vijesti itd
samo nema ženidbenih ponuda
šteta
brak je zadnje utočište svih hulja, treba živjeti nesputano i u neodgovornoj jeba*ini, biti progresivan i odbaciti sve sustave vrijednosti i vratiti se u doba dok su ljudi bili na granama!Sora wrote:nemoj psovaticrvenkasti wrote:pass matter
inače, nije loš ovaj forum samo što je tipičnoza te anonimne forume -pun osobnih uvreda
šteta
šteta
slažem se djelomičnotre wrote:brak je zadnje utočište svih hulja, treba živjeti nesputano i u neodgovornoj jeba*ini, biti progresivan i odbaciti sve sustave vrijednosti i vratiti se u doba dok su ljudi bili na granama!Sora wrote:nemoj psovaticrvenkasti wrote:pass matter
šteta
šteta
osim što odgovornost mora biti
i povjerenje
jednostavno je to ključno za uspješan odnos
ostalo je nebitno
Pa,ako nisi siguran da si spreman zrtvovati svoju slobodu i ponasanje,za brak,bolje da niti ne pokusavas..u biti cesti su pokusaji i sve cesci,iz razloga okoline,da "selo ne prica krivo",pa se onda odjedared izrode hrpe sirocadi,napustene djece,sa jednim roditeljom i druge katastrofe...tre wrote:brak je zadnje utočište svih hulja, treba živjeti nesputano i u neodgovornoj jeba*ini, biti progresivan i odbaciti sve sustave vrijednosti i vratiti se u doba dok su ljudi bili na granama!Sora wrote:nemoj psovaticrvenkasti wrote:pass matter
šteta
šteta
mozda su ovi nikad ozenjeni,i odgovorniji prema drugima,jer su svjesni svojih ogranicenja..
opet vrijednosti su relativan i diskutabilam pojam..ja svakako ne negiram vrijednost obitelji,dapace,ali sam u danasnje vrijeme i prilican realist u pogledu toga..
Guest- Guest
E sad ko misli da sam gore ozbiljno mislio neka digne 2 prsta
sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
Guest- Guest
staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
jebač kao ti bi trebao imati koju fotku.
2014-12-30
pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
Guest- Guest
jebote pravila i kic.Legendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
pravila su da se krše.
jedina fotka koju si stavio je sestin ajfon u njemačkom podstanarskom stanu od 600€
2014-12-30
Moraju Hrvati da prate civilizacijska postignuca svojih USA i ostalih Zapadnih gospodara
Dakle obavezno naci neke crncuge a moze I Arape, pa im prati i ljubili noge ... I famfati im kurcine dakako
Nije to Hrvatima tesko, sve za pripadnost zapadnoj uljudbi
A i istrenirani da famfaju kroz 900 godina
Dakle obavezno naci neke crncuge a moze I Arape, pa im prati i ljubili noge ... I famfati im kurcine dakako
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
doso cirkus u grad
druze zaboravio si drugarice iz AFZ-a sa zenskih studijaRingo10 wrote:Moraju Hrvati da prate civilizacijska postignuca svojih USA i ostalih Zapadnih gospodara
pozdravlja te antifa - revolt
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Legendovich wrote:
ajmo ponovno..ufffffff...mante svadju...uzivajte..
Guest- Guest
ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
doista mislis da bi vama forumskim drkadzijama stavio sliku svoje cure..ili onoga sto heftacim??..ajd ajd...malo se previse vi ono kaljuzate u egu..
Guest- Guest
evo stavicu jaLegendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
doista mislis da bi vama forumskim drkadzijama stavio sliku svoje cure..ili onoga sto heftacim??..ajd ajd...malo se previse vi ono kaljuzate u egu..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ti si pedofilčina.Legendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:staviš sliku s interneta.Legendovich wrote:sarkazam je oke,naravno..no oznacio sam tocno na sto sam se referirao..kakogod...hajde se ti zeni pored ovoga..
imaš 60 i neku.
radiš za prosječnu plaću balkanca u njemačkoj.
niti imaš curu niti imaš neki život.
tebi je krajnji domet auto od 18 000€
da ti nema matere i sesrete, tanko bi srao.
već sam ti prije napisao. sebe lažeš. ne nas.
2014-12-30
Kako bi im s guštom bacio suzavac i uletio s interventnom...Unimatrix_Zero wrote:doso cirkus u grad
Brain32-
2014-04-15
Znas ono u srednjem vijeku..sve su lijepe zene vjestice-tako i ti..pljuckanje po svim drugima da se prava istina ne dozna..da si pedofilcina u biti ti..zato su te zene i odjerale da zastite svoju djecu,od tebea..veber wrote:ti si pedofilčina.Legendovich wrote:vuksadinare wrote:ma mojme...kad si onomad stavljo jednom slike rujke(hm) koju si pokupio ili platio tesko zarađenim novcem na bausteli pa se tu hvalisao 'e't moje rujke' i slikao je vise golu nego obucenu...tad nisi mislio na pravilaLegendovich wrote:pa imam,no pristojno je to ne stavljati na forum..pravila..pitaj Kica..veber wrote:
staviš sliku s interneta.
imaš 60 i neku.
radiš za prosječnu plaću balkanca u njemačkoj.
niti imaš curu niti imaš neki život.
tebi je krajnji domet auto od 18 000€
da ti nema matere i sesrete, tanko bi srao.
već sam ti prije napisao. sebe lažeš. ne nas.
imam 100 i neku..pamerti laku noc..nisi ti bash onako pametan..
imam pravu svapsku placu,8satno radno vrijeme,subota i nedjelja slobodna,za onoliko za sto ti moras raditi i svetkom i petkom,po 12 sati dnevno..
redovno curu imam,ti nemas..sa zivotom sam vrlo zadovoljan...ti si onaj koji grinta vjecito.jer si pust i usamljen,molis svakog da ti dojde,nameces se ljudima na rucak nedjeljni..
upravo sam toliko,u biti 17000 tisca platio u keshu polovinu auta....nadalje polako..
mater i sestra imaju svoje zivote...tebi tada osigurava sve sto moras platiti,jerbo ti zaradis malo..
vas jebem u mozag,ali daleko da bi takav jado kao ti to mogao pojmiti..sebe zabavljam..
tebe j pravio Bosanac 1/1..tati je isto netko podmjestio kukavicje joojce..
Guest- Guest
Page 12 of 13 • 1, 2, 3 ... , 11, 12, 13
Similar topics
» Black Lives Matter
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
» Red Bull fires ‘woke’ executives over Black Lives Matter push
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
» Why hasn’t my boyfriend made a Black Lives Matter post?
» Pokret black lives matter nominiran za nobelovu nagradu za mir
» Red Bull fires ‘woke’ executives over Black Lives Matter push
» Klub iz Championshipa najavio kako neće klečati za Black Lives Matter pokret
Page 12 of 13