Milojko Pantić se zbog kapetana Dragana javno odrekao Crvene Zvezde
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Milojko Pantić se zbog kapetana Dragana javno odrekao Crvene Zvezde
Mene nije, dobar je lik, legenda.marcellus wrote:Iznenadio me.
Dobro nije za ove kojima je ceca majka a suljo tata.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A mitrović kulturni ataše.kaya wrote:Mene nije, dobar je lik, legenda.marcellus wrote:Iznenadio me.
2015-08-15
odličan :)kaya wrote:Mene nije, dobar je lik, legenda.marcellus wrote:Iznenadio me.
a interesantno mi je ovo kad je rekao..'ne bi me zacudilo da je ON licno naredio đajicu i terzicu da za pocasnog clana zvezde uclane kapetana dragana'kaya wrote:Mene nije, dobar je lik, legenda.marcellus wrote:Iznenadio me.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:grozim se pomisli na vas....
vi ste obične krpe...
...navala zvezde...ratko mladic-kapetan dragan-željko ražnjatović-arkan
...vezni red zvezde.....vojo šešelj-radovan karađic-mile martic
...odbrambeni red zvezde....dobrica cosic-bora jovic-momiclo krajisnik-milan babic
...na golu...slobodan milosevic
inace svi redom navijaci crvene zvezde
..prtizan je tu nesto siromasniji...ivica dacic,tomo nikolic,veselin sljivancanin,biljana plavsic
...vezni red zvezde.....vojo šešelj-radovan karađic-mile martic
...odbrambeni red zvezde....dobrica cosic-bora jovic-momiclo krajisnik-milan babic
...na golu...slobodan milosevic
inace svi redom navijaci crvene zvezde
..prtizan je tu nesto siromasniji...ivica dacic,tomo nikolic,veselin sljivancanin,biljana plavsic
2015-09-08
pogledam njegov YT kanal povremeno , bizarre anal prvorodjenogdzango wrote:Pijandura i Čedina podguzijača. Skoro su ga hapsili kada je pijan vozio pteko Brankovog mosta u suprotnom smeru. Mada je i takav bolji od onih u zvezdinoj upravi.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
kaya wrote:Mene nije, dobar je lik, legenda.marcellus wrote:Iznenadio me.
a ono znam za njega al nikad nisam pratio nogomet, samo reprezentaciju i to je to
inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
Ja bi da im šešelj bude predsjednik a njegov sin premijer, ova jadnik ministar vanjskih poslova .marcellus wrote:inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
2015-08-15
Milojko je otisao malo u out a takodje i oni iz Zvezde...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ozbiljan klub nekada veci i od Barselone pre rata, spao na Balkansku
sprdnju sa tim simbolima 90-ih...
sprdnju sa tim simbolima 90-ih...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ministar vanjskih poslova koji ne smije kročiti na teritorij EU ili će da bude hapšen :))))kaya wrote:Ja bi da im šešelj bude predsjednik a njegov sin premijer, ova jadnik ministar vanjskih poslova .marcellus wrote:inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
Inače Milojko je na piku srbendi jer je na SNP u Rusiji otvoreno navijao za Hrvatsku
Šta ima veze što su Džaja i kapetan Dragan Srbi - pederi ...?
Naginju momcima bez obzita na nacionalnost. To je ta srpska širina i naivnost. Onda ih takvi izjebu.
Otud osećaj moći kapetana Dragana. Zato se kandidovao za srpsku poslaničku elitu.
Jesmo li normalni, ostaje da se vidi.
Naginju momcima bez obzita na nacionalnost. To je ta srpska širina i naivnost. Onda ih takvi izjebu.
Otud osećaj moći kapetana Dragana. Zato se kandidovao za srpsku poslaničku elitu.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
u srpsku dnevnicu (10 evra) da će kapetanče pederče draganče u vaš parlament! pak je on istinski pravi četnika a ne ovi salonski kojih vam je pun parlamentnakaza wrote:Šta ima veze što su Džaja i kapetan Dragan Srbi - pederi ...?
kaya wrote:Ja bi da im šešelj bude predsjednik a njegov sin premijer, ova jadnik ministar vanjskih poslova .marcellus wrote:inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
pa da, ratni zločinac, osuđeni, idealan da predstavlja srbiju. A ume i da igra golf. Jedino ne ume da ratuje. Onaj broj 1 na dresu, to mu je startni broj iz oluje.
Bit će veselomarcellus wrote:inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
https://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:869479-OSTAR-odgovor-Kapetana-Dragana-ZVEZDA-nista-NIJE-IZGUBILA-sto-za-nju-ne-navija-Milojko-PAVELIC
Srbosjek , Jasenovac , povampirene ustaše , Ante Pavelić , srpska nejač
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:kaya wrote:Ja bi da im šešelj bude predsjednik a njegov sin premijer, ova jadnik ministar vanjskih poslova .marcellus wrote:inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
pa da, ratni zločinac, osuđeni, idealan da predstavlja srbiju. A ume i da igra golf. Jedino ne ume da ratuje. Onaj broj 1 na dresu, to mu je startni broj iz oluje.
2015-08-15
kako si ono rekao, od nula do granice za 6 sekundimarcellus wrote:kaya wrote:Ja bi da im šešelj bude predsjednik a njegov sin premijer, ova jadnik ministar vanjskih poslova .marcellus wrote:inače red je da vasiljković uđe u parlament. Mislim, sad imaju samo ove salonske četnike, nije to to.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2189189
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Košarkaši Crvene Zvezde zbog napete situacije u Crnoj Gori nisu otputovali u Podgoricu
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Milojko Pantic o vezama Sulje sa Veljom Nevoljom i navijacima kriminalcima
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Milojko Pantić : Crna Gora pobediti mora a Amfilohije je ratnohuškački vladika
» Milojko Pantić:Gotovi smo!
» Milojko Pantic o vezama Sulje sa Veljom Nevoljom i navijacima kriminalcima
» Milojko Pantić:'Braća Sinković u Top pet olimpijskih pobjednika svih vremena' L
» Milojko Pantić : Crna Gora pobediti mora a Amfilohije je ratnohuškački vladika
Page 2 of 3