BARCLAYS EPL 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 38
Page 28 of 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Re: BARCLAYS EPL 19/20
Bilić ušao u PL iako opet nisu uspjeli dobiti. Imaju više sreće nego pameti.
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Čestitke Biliću na direktnom ulasku PL.
Momčad je preuzeo u trenutku kad je 6-7 glavnih igrača prošlog ljeta napustilo klub,novi igrači su dolazili bez pravog plana jer nije bilo vremena, ako se ne varam 3 ili 4-o igrača su doveli zadnji dan prijelaznog roka. Ove sezone nadređeni mu nisu stavili imperativ ulaska u PL, a ostvario se to i to direktno.
Momčad je preuzeo u trenutku kad je 6-7 glavnih igrača prošlog ljeta napustilo klub,novi igrači su dolazili bez pravog plana jer nije bilo vremena, ako se ne varam 3 ili 4-o igrača su doveli zadnji dan prijelaznog roka. Ove sezone nadređeni mu nisu stavili imperativ ulaska u PL, a ostvario se to i to direktno.
Guest- Guest
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Leicester je bolja ekipa, imaju meč loptu na svom terenu...
Naravno da će pobijedit...
<3
Guest- Guest
bolje nije moglo, kako ce kmecat cmarnajtedovske pedercine
End- Posts : 21177
2015-08-25
dobro uvijek imaju ostalih 10 klubova za koje mogu navijati govna licemjerna
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Leicester je bolja ekipa, imaju meč loptu na svom terenu...
<3
GSKK
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Leicester je bolja ekipa, imaju meč loptu na svom terenu...
<3
Guest- Guest
Misliš na WBA? Meni je drago što se konačno Leeds United vratio Navijao sam i za Nottingham, ali kad su klošari u zadnjih 5 utakmica osvojili 2 bodaBrat Brale wrote:Vraća se najbuđavija ekipa ikada u PL
Mislim da ću gledat svaku tekmu Leedsa.. good old times..scorpion wrote:Misliš na WBA? Meni je drago što se konačno Leeds United vratio Navijao sam i za Nottingham, ali kad su klošari u zadnjih 5 utakmica osvojili 2 bodaBrat Brale wrote:Vraća se najbuđavija ekipa ikada u PL
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Sjećam se vremena kad je poredak Premiershipa bio: 1. Manchester United, 2. Arsenal, 3. Liverpool, a Newcastle i Leeds se bore za 4. mjesto. To je bio pravi Premiership, good old timesstrikan borko wrote:Mislim da ću gledat svaku tekmu Leedsa.. good old times..scorpion wrote:Misliš na WBA? Meni je drago što se konačno Leeds United vratio Navijao sam i za Nottingham, ali kad su klošari u zadnjih 5 utakmica osvojili 2 bodaBrat Brale wrote:Vraća se najbuđavija ekipa ikada u PL
scorpion wrote:Misliš na WBA? Meni je drago što se konačno Leeds United vratio Navijao sam i za Nottingham, ali kad su klošari u zadnjih 5 utakmica osvojili 2 bodaBrat Brale wrote:Vraća se najbuđavija ekipa ikada u PL
da, na WBA. najsmrdljivija i najmesarskija ekipa ikada u EPL.
Leeds, Notingham Forrest, Fulham, QPR i Blackburn Rovers-to su ekipe koje fale EPL-u.
Ostalo sve teraj u kurac, te watforde, bournmouthe, brightone i ostale klošarske ekipe.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Leicester je bolja ekipa, imaju meč loptu na svom terenu...
<3
Vidi ovo, debilde citira samog sebe...
Guest- Guest
Slažem seBrat Brale wrote:scorpion wrote:Misliš na WBA? Meni je drago što se konačno Leeds United vratio Navijao sam i za Nottingham, ali kad su klošari u zadnjih 5 utakmica osvojili 2 bodaBrat Brale wrote:Vraća se najbuđavija ekipa ikada u PL
da, na WBA. najsmrdljivija i najmesarskija ekipa ikada u EPL.
Leeds, Notingham Forrest, Fulham, QPR i Blackburn Rovers-to su ekipe koje fale EPL-u.
Ostalo sve teraj u kurac, te watforde, bournmouthe, brightone i ostale klošarske ekipe.
Navijam za Fulham u razigravanju
Bit ce suza u leicesteru ...uniteda samo Mendesov klub moze u londonu spasiti
Guest- Guest
seset dva ...seset tri ...seset tri...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Istina, taj Bilić ima više sreće nego pameti. U zadnja 4 kola, kad je bilo najbitnije on osvoji 3 jebena boda od 12 i uđe u Premiership, jer se Brentford skroz usrao i izgubio zadnje dvije utakmice.Roland Deschain wrote:Bilić ušao u PL iako opet nisu uspjeli dobiti. Imaju više sreće nego pameti.
Zeko-
2015-08-26
Veliki Slav!
Najbolji hrvatski trener današnjice, svaka čast na monumentalnom uspjehu!
(Y)
A Junajtid će proplakat kod Lisica...
<3
Najbolji hrvatski trener današnjice, svaka čast na monumentalnom uspjehu!
(Y)
A Junajtid će proplakat kod Lisica...
<3
Guest- Guest
Opet si daješ lažnu nadufridrih_niche wrote:A Junajtid će proplakat kod Lisica...
Milanče ipak ide sam u Europsku ligu, a tamo se igrajte sa Tottenhamom, Villarrealom, Monacom, Leverkusenom i ostalim klubovima iz drugog razreda europskog nogometa
Page 28 of 38 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet