Kenwood Kenon pokreće hrvatski booking.com za samo 5% provizije iznajmljivačima!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kenwood Kenon pokreće hrvatski booking.com za samo 5% provizije iznajmljivačima!
Vidit ćemo 1.7 di smo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Re: Kenwood Kenon pokreće hrvatski booking.com za samo 5% provizije iznajmljivačima!
Nigdje. Ovih 200 tisuća turista koji će doć doć će u Istru. Dalmacija je izgorila.AssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo 1.7 di smo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa i meni se čini, stalno sam u kontaktu sa svpetrvs-om i oni su u totalnoj banani...RayMabus wrote:Nigdje. Ovih 200 tisuća turista koji će doć doć će u Istru. Dalmacija je izgorila.AssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo 1.7 di smo
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa normalno da nema ništa. Možda koji turista avanturista zaluta i eventualno dva tri tjedna u špici sezone bude koji turist više al to je to.michaellcmacha wrote:pa i meni se čini, stalno sam u kontaktu sa svpetrvs-om i oni su u totalnoj banani...RayMabus wrote:Nigdje. Ovih 200 tisuća turista koji će doć doć će u Istru. Dalmacija je izgorila.AssadNaPodmornici wrote:Vidit ćemo 1.7 di smo
I nije to najveća tragedija nego i iduća sezona će biti slabija od 2019 prije korone a ovi izgradili masu apartmana i mislili da će im turizam plaćat kredite.
2014-04-11
Dalmacija se nikad nije tribala preorijentirat samo na turizam a ostalo ništa. Meni stara tila dogradit vikendicu na Braču , dizat kredite a onda će ona još par apartmana tu , nisan joj ja da.
Uvali te u govna cili život rintaj za vraćat kredit a turizam nesigurna grana. Evo ti sad puklo sve a krediti se moraju vraćati.
Kakvi turizam i oslanjanje na isti. Bilo kakva kriza ti prvi pušiš jer imaš 10% manje prometa a ponuda svake godine sve veća. To je pušiona.
Uvali te u govna cili život rintaj za vraćat kredit a turizam nesigurna grana. Evo ti sad puklo sve a krediti se moraju vraćati.
Kakvi turizam i oslanjanje na isti. Bilo kakva kriza ti prvi pušiš jer imaš 10% manje prometa a ponuda svake godine sve veća. To je pušiona.
2014-04-11
Nego da malo procitamo sta se pisalo prije nekih mjesec dana. Samo stabilno.....Muhahahahahaa
2014-04-14
stabilno pa do dna
Similar topics
» Višnja Starešina:Kenwood Kenon je prošlo svršeno vrijeme samo tko će mu to reći
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Kenwood Kenon ide na komemoraciju u Varivode
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon: Dan antifašiza ostaje
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
Page 4 of 4