FM
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FM
ja sam na FM07 potpisa cesara delgada i presao igricu ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Već preksutra ću ga zapeglat...End wrote:ko ziv ko mrtav za 5 godina kad ti zaigras FM cvancih
<3
Guest- Guest
fm sam prestao igrat 06' a prije toga sam igrao najjaču igru tog žanra championship manager. nije tad bilo 2d 3d praćenja samo tekst pa da vidiš tko zna tko ne zna
nije bilo ni interneta da sve formacije i talente izguglaš nego sve si sam morao ubrat danas zapneš na nekoj igri 5min odma jutube 200 gameplaya gdje ti crtaju sve
idemo skupa, ja dinamo, ti jajduk, bez licenci, sunday league.fridrih_niche wrote:Već preksutra ću ga zapeglat...End wrote:ko ziv ko mrtav za 5 godina kad ti zaigras FM cvancih
<3
za otprilike 3 sezone si u nekom osrednjem klubu tipa napoli, dortmund, arsenal, za 5 sezona u top kubu i onda po LP.
meni bi bilo lakše, al ko te jebe kad si tovar.
End- Posts : 21177
2015-08-25
krivo mi je za prošli sejv.
2 sezone dinamo, u drugoj sezoni dajem otkaz pred polufinale LP zbog čmayerna i onda idu 3 naslova bundeslige. nikad mi se nije tako otvorilo. sve na pladnju da postanem najbolji FM-ovac u povijesti.
2 sezone dinamo, u drugoj sezoni dajem otkaz pred polufinale LP zbog čmayerna i onda idu 3 naslova bundeslige. nikad mi se nije tako otvorilo. sve na pladnju da postanem najbolji FM-ovac u povijesti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Upalija malo danas...
Ne mogu niti pokušat dovest nekoga do Nove godine...
Nema veze, posložija san postojeći kadar i starta protiv Newcastlea sa 5:0 pobjedom...
:D
Ne mogu niti pokušat dovest nekoga do Nove godine...
Nema veze, posložija san postojeći kadar i starta protiv Newcastlea sa 5:0 pobjedom...
:D
Guest- Guest
Pogba zatražija transfer, Junajtid traži 89 milja €...
A Mbappé bi dosa za 140 milja €...
Bit će zanimljiv transferni rok u prvi misec...
Iman 150 milja € za potrošit...
:S
A Mbappé bi dosa za 140 milja €...
Bit će zanimljiv transferni rok u prvi misec...
Iman 150 milja € za potrošit...
:S
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 4