FM
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
FM
konačno je došao taj dan, kada objavljujem nešto o čemu mnogi mogu samo sanjati, posebno onaj koji je uteka iz splita u đubrovnik kad su na pujankama saznali da je gay, ali nećemo sad o imenima
End- Posts : 21177
2015-08-25
Re: FM
Dinamo (dvije sezone): 2 prvenstva, 1 superkup, 1 kup.
Otkaz.
Hrvatska: 1. mjesto u grupi liga nacija (Liga A), 1. mjesto kvalifikacije za SP za Quatar
Otkaz.
Arsenal (tri sezone): 1 prvenstvo, 2 FA kupa, 2 cepter communityja, 1 LP
Otkaz.
Barcelona (jedna sezona): 1 prvenstvo, 1 superkup, 2 kupa (jedan je iz prijašnje sezone jer su otpustili trenera prije finala)
Otkaz
Bayern (jedna sezona): 1 prvenstvo
Brisanje sejva.
Zanimljivost:
U zadnjoj sezoni s čmarsenalom je osvojena LP nakon čega dajem otkaz, odlazim u Barcu s kojom već u prvoj sezoni igram finale LP i branim naslov, znači s drugim klubom . Ali bezuspješno, bolji je bio bayer leverkusen, bili su puno jači, općenito su moćni na FM-u.
S barcom sam dogurao u finale isključivo na bunker, preslaba ekipa.
Uskoro dokazi.
Otkaz.
Hrvatska: 1. mjesto u grupi liga nacija (Liga A), 1. mjesto kvalifikacije za SP za Quatar
Otkaz.
Arsenal (tri sezone): 1 prvenstvo, 2 FA kupa, 2 cepter communityja, 1 LP
Otkaz.
Barcelona (jedna sezona): 1 prvenstvo, 1 superkup, 2 kupa (jedan je iz prijašnje sezone jer su otpustili trenera prije finala)
Otkaz
Bayern (jedna sezona): 1 prvenstvo
Brisanje sejva.
Zanimljivost:
U zadnjoj sezoni s čmarsenalom je osvojena LP nakon čega dajem otkaz, odlazim u Barcu s kojom već u prvoj sezoni igram finale LP i branim naslov, znači s drugim klubom . Ali bezuspješno, bolji je bio bayer leverkusen, bili su puno jači, općenito su moćni na FM-u.
S barcom sam dogurao u finale isključivo na bunker, preslaba ekipa.
Uskoro dokazi.
Last edited by End on Sun 7 Jun - 20:31; edited 1 time in total
2015-08-25
na kraju svega, a početak bez licence i na sunday league footballer.
2015-08-25
sad da vidimo u kakvim okolnostima su osvojeni naslovi:
znači vidi se da sve ekipe koje sam preuzeo su bile u sranju, a opet uspio sam ih pretvoriti u šampione.
kao što rekoh save su obilježili luzeri i leverkusen, a trener definitivno emery.
dovoljno je pogledati ovo:
znači vidi se da sve ekipe koje sam preuzeo su bile u sranju, a opet uspio sam ih pretvoriti u šampione.
kao što rekoh save su obilježili luzeri i leverkusen, a trener definitivno emery.
dovoljno je pogledati ovo:
2015-08-25
to je to, jedna od najjačih i najboljih karijera, gdje sam poslije zažalio što sam otišao iz čmarsenala.
trebalo je tu uzeti još koji naslov, obraniti LP, prekinuti dominaciju luzera.
trebalo je tu uzeti još koji naslov, obraniti LP, prekinuti dominaciju luzera.
2015-08-25
Bolji san u Manageru...
Pa po meni je Fiorentina nazvala stadion, a ikona san posta nakon back to back osvojene LP...
Bog Firence - Hunter S. Thompson!
<3
Pa po meni je Fiorentina nazvala stadion, a ikona san posta nakon back to back osvojene LP...
Bog Firence - Hunter S. Thompson!
<3
Guest- Guest
varas i krades, imas boost, igras s licencama...
prosli save sam s dinamom u 2. sezoni igrao polufinale LP.
najlakse je biti u 1 klubu, probaj ovakvu karijeru, nakon nekoliko sezona kad se igra razvije odi u bilo koji od ovih top klubova koji godinama nisu vidjeli trofeja, kad su place do neba ne mozes nikoga prodati, a svi imaju iznad 30 pa radi rekonstrukciju, a ocekuje se trofej, najmanje prvenstvo i polufinale LP...
prosli save sam s dinamom u 2. sezoni igrao polufinale LP.
najlakse je biti u 1 klubu, probaj ovakvu karijeru, nakon nekoliko sezona kad se igra razvije odi u bilo koji od ovih top klubova koji godinama nisu vidjeli trofeja, kad su place do neba ne mozes nikoga prodati, a svi imaju iznad 30 pa radi rekonstrukciju, a ocekuje se trofej, najmanje prvenstvo i polufinale LP...
2015-08-25
Nisan navijač Dinama da varan i kraden...
Puši kurac!
Ne volin ta minjanja klubova...
Jedan klub - jedna karijera...
<3
Puši kurac!
Ne volin ta minjanja klubova...
Jedan klub - jedna karijera...
<3
Guest- Guest
pocni bez licenci i sunday league footballer uzmi hajduk, odigraj jedno 3 sezone s njima dok ne steknes neku reputaciju, uzmi naslov i onda odi u fiorentinu da nazovu stadion po tebi, pa mozemo pricati...
tesko je kad se igra zalaufa vec 3-4 sezone, teze je naci igrace, svi su skupi, a ti dobijes u ruke raspalu ekipu.
ovako vec znas na pocetku igre koga sve moras i mozes dovesti, to je najlakse.
tesko je kad se igra zalaufa vec 3-4 sezone, teze je naci igrace, svi su skupi, a ti dobijes u ruke raspalu ekipu.
ovako vec znas na pocetku igre koga sve moras i mozes dovesti, to je najlakse.
2015-08-25
10 sezona sa Fiorentinom:
- 6 naslova Serije A
- 2 LP
- 2 puta klupski svjetski prvak
A i Juve i Inter i Milan prejaki...
;)
- 6 naslova Serije A
- 2 LP
- 2 puta klupski svjetski prvak
A i Juve i Inter i Milan prejaki...
;)
Guest- Guest
Prošle sezone finale LŠ sa partizanom (poraz od malog čmarsenala 2:0), ove sezone ispadanje od luzer u 1/4 finalu 1:0 me dobili u gostima, 1:2 me dovili kod kuće. Moćna ekipa i moćne finansije-toliko moćne da sam doveo Brekala u 25-oj godini života u Partizan...
Guest- Guest
činjenica da je ovo moguće je dosta da diskvalificira cijelu igru iz bilo kakve raspraveBrat Brale wrote:Prošle sezone finale LŠ sa partizanom (poraz od malog čmarsenala 2:0),
bafalo wrote:činjenica da je ovo moguće je dosta da diskvalificira cijelu igru iz bilo kakve raspraveBrat Brale wrote:Prošle sezone finale LŠ sa partizanom (poraz od malog čmarsenala 2:0),
Guest- Guest
Ende, kad počnem igrat FM 20, uzimam Chelsea...
Odradit prvu sezonu bez transfera i onda dovest Upamecana, Declana Ricea, Sancha i Haalanda...
Možda i Tonalija...
I prodat barem 5-6 svojih igrača...
;)
Odradit prvu sezonu bez transfera i onda dovest Upamecana, Declana Ricea, Sancha i Haalanda...
Možda i Tonalija...
I prodat barem 5-6 svojih igrača...
;)
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 4