PAD BIJELOG COVJEKA...BIJELA EUROPEJKA LJUBI CIZME CRNCUGAMA
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PAD BIJELOG COVJEKA...BIJELA EUROPEJKA LJUBI CIZME CRNCUGAMA
Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:Iskupljenje, samo iskupljenje.dzango wrote:Bogami, ako nije pao neki gangbang ns kraju, ništa nisu uradili.
;-S
Mislim da crn nisi.
8-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
poslusaj taj video iznad od 0:36AssadNaPodmornici wrote:imaš i kod nas počeli i kod nas klečati, mislim da sam danas vidio još jedno klečanje negdje na fejsu
2014-04-19
ova st okleci i ljubi,je srot,sto bi Marc rekao jeftino vrlo jeftino(i potroseno preko svake mjere..)..niti stapom..dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:Iskupljenje, samo iskupljenje.dzango wrote:Bogami, ako nije pao neki gangbang ns kraju, ništa nisu uradili.
;-S
Guest- Guest
Uskoro će sramotno bit bijele rase,jednako kao što je sramotno bit fašist,nacist.Stvaranje moderne negroidene rase potaknuto i stimulirano međurasnim brakovima,ne samo da će se odrazit na bijelu rasu,već i na crnu.
Stvaranje jedinstvene ljudske rase,neće ostavit netaknutim i ostale rase,jer će mulatski rasizam prema bijelcima,ali i crncima,bit još i gori i to sve u cilju progresivnosti i napretka.
Stvaranje jedinstvene ljudske rase,neće ostavit netaknutim i ostale rase,jer će mulatski rasizam prema bijelcima,ali i crncima,bit još i gori i to sve u cilju progresivnosti i napretka.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Vjerojatno.סמאל wrote:Uskoro će sramotno bit bijele rase,jednako kao što je sramotno bit fašist,nacist.Stvaranje moderne negroidene rase potaknuto i stimulirano međurasnim brakovima,ne samo da će se odrazit na bijelu rasu,već i na crnu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
tjesi cinjenica,da Camuge sve st odotaknu,propadne..nisu oni za neko vodjenje icega..
i onaj kreten Obama,je angazirao kuju Killary,da za njega obavlja sve stvari,drzavne i one prljave..
i onaj kreten Obama,je angazirao kuju Killary,da za njega obavlja sve stvari,drzavne i one prljave..
Guest- Guest
nema nista od togaסמאל wrote:Uskoro će sramotno bit bijele rase,jednako kao što je sramotno bit fašist,nacist.Stvaranje moderne negroidene rase potaknuto i stimulirano međurasnim brakovima,ne samo da će se odrazit na bijelu rasu,već i na crnu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ona kaže da je - mašala.Maggie19 wrote:Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:Iskupljenje, samo iskupljenje.dzango wrote:Bogami, ako nije pao neki gangbang ns kraju, ništa nisu uradili.
;-S
Mislim da crn nisi.
8-)
Jok bre, ona na kraju.Legendovich wrote:ova st okleci i ljubi,je srot,sto bi Marc rekao jeftino vrlo jeftino(i potroseno preko svake mjere..)..niti stapom..dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:Iskupljenje, samo iskupljenje.dzango wrote:Bogami, ako nije pao neki gangbang ns kraju, ništa nisu uradili.
;-S
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ona kaže da je - mašala.Maggie19 wrote:Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:Iskupljenje, samo iskupljenje.dzango wrote:Bogami, ako nije pao neki gangbang ns kraju, ništa nisu uradili.
;-S
Mislim da crn nisi.
8-)
Je, šala je ;-D
nisam imo zeludac gledati onaj video do kraja..dzango wrote:Jok bre, ona na kraju.Legendovich wrote:ova st okleci i ljubi,je srot,sto bi Marc rekao jeftino vrlo jeftino(i potroseno preko svake mjere..)..niti stapom..dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:Iskupljenje, samo iskupljenje.dzango wrote:Bogami, ako nije pao neki gangbang ns kraju, ništa nisu uradili.
;-S
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Sva srića pa večina crnaca oće u Englesku , Francusku , Nizozemsku , Njemačku itd. To sve fino natrpat i multikulti i to je to.
Malo crnaca , malo Arapa , malo istočna Europa , malo Azijati .....
Malo crnaca , malo Arapa , malo istočna Europa , malo Azijati .....
2014-04-11
Jebiga, završava posao.Maggie19 wrote:dzango wrote:Ona kaže da je - mašala.Maggie19 wrote:Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:
Iskupljenje, samo iskupljenje.
;-S
Mislim da crn nisi.
8-)
Je, šala je ;-D
2014-04-19
Ne vjerujem nista do prve ruke.dzango wrote:Jebiga, završava posao.Maggie19 wrote:dzango wrote:Ona kaže da je - mašala.Maggie19 wrote:Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.dzango wrote:I ja bi se sa ono plavušom na kraju rado iskupljivao. Ili bih nju iskupljivao, kako god. Možda imam nešto crnačko kod mene.Maggie19 wrote:
Iskupljenje, samo iskupljenje.
;-S
Mislim da crn nisi.
8-)
Je, šala je ;-D
Morala bih cuti od nje.
B?-)
Bolje da me vas dve zajedno stavite na probu. Pa kom opanci, kom obojci. Na muci se poznaju junaci.Maggie19 wrote:Ne vjerujem nista do prve ruke.dzango wrote:Jebiga, završava posao.Maggie19 wrote:dzango wrote:Ona kaže da je - mašala.Maggie19 wrote:
Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.
Mislim da crn nisi.
8-)
Je, šala je ;-D
Morala bih cuti od nje.
B?-)
2014-04-19
Ne trebas se ti mucit.dzango wrote:Bolje da me vas dve zajedno stavite na probu. Pa kom opanci, kom obojci. Na muci se poznaju junaci.Maggie19 wrote:Ne vjerujem nista do prve ruke.dzango wrote:Jebiga, završava posao.Maggie19 wrote:dzango wrote:Ona kaže da je - mašala.Maggie19 wrote:
Ne znam. Ili si posjecivao kolege iza resetska, ili ti treba zenu pitat.
Mislim da crn nisi.
8-)
Je, šala je ;-D
Morala bih cuti od nje.
B?-)
Racunam na zensku solidarnost. 8-^^
cekam da u rH žene padnu na kolina,ne nuzno pred camugama,nego domacima..Longi ce biti ponovno rodjen..
Guest- Guest
Neka, neka, mogu ja. Nije isto kad se priča i kada se lično uveri. Posle može i ocenjivanje kao kod Milke Babović. 8, 9.5, 8.5.Maggie19 wrote:Ne trebas se ti mucit.dzango wrote:Bolje da me vas dve zajedno stavite na probu. Pa kom opanci, kom obojci. Na muci se poznaju junaci.Maggie19 wrote:Ne vjerujem nista do prve ruke.dzango wrote:Jebiga, završava posao.Maggie19 wrote:
Je, šala je ;-D
Morala bih cuti od nje.
B?-)
Neće se to desit. Ne očekujem ni ja to. Nisu to take ženske. Al nisam iskreno ni zainteresiran. Najbitnija mi je lova i zdravlje. Za sve ostalo me uopće nije brige.Legendovich wrote:cekam da u rH žene padnu na kolina,ne nuzno pred camugama,nego domacima..Longi ce biti ponovno rodjen..
Last edited by RayMabus on 7/6/2020, 17:19; edited 1 time in total
2014-04-11
Te ocjene za umjetnicki dojam su bile dobre.dzango wrote:Neka, neka, mogu ja. Nije isto kad se priča i kada se lično uveri. Posle može i ocenjivanje kao kod Milke Babović. 8, 9.5, 8.5.Maggie19 wrote:Ne trebas se ti mucit.dzango wrote:Bolje da me vas dve zajedno stavite na probu. Pa kom opanci, kom obojci. Na muci se poznaju junaci.Maggie19 wrote:Ne vjerujem nista do prve ruke.dzango wrote:Jebiga, završava posao.Maggie19 wrote:
Je, šala je ;-D
Morala bih cuti od nje.
B?-)
Dat cemo ti Cosmo, ili neki slicni magazin, da se zabavljas ocjenjivanjem dok zene pricaju ;-P
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Afroamerican preacher: afrikanci nikad ništa spomena vrijedno nisu izgradili, prestanimo kriviti bijelog čovjeka, priznajmo da imamo problem i molimo boga za pomoć...
» "Čizme me žuljaju, malo imam i stomaka"
» Dudaković:Svaki mladi Bošnjak treba da kupi čizme i uniformu
» Crnci protiv bijelog šljama
» Boris Becker opet ljubi
» "Čizme me žuljaju, malo imam i stomaka"
» Dudaković:Svaki mladi Bošnjak treba da kupi čizme i uniformu
» Crnci protiv bijelog šljama
» Boris Becker opet ljubi
Page 2 of 5