Boris Becker opet ljubi
Page 1 of 1
Boris Becker opet ljubi
Nakon što je prije dva tjedna bivši tenisač Boris Becker prekinuo vezu s dvadeset godina mlađom manekenkom Laylom Powell, nije dugo čekao da pronađe novu djevojku.
Naime, paparazzi su ga ovih dana uhvatili u intimnom druženju s Yoanom Monteiro. Riječ je o političkoj analitičarki s kojom se zbližio zajedno radeći na projektu #blacklivesmatter.
No, sudeći po fotografijama čini se da par veže više od prijateljstva. Par je snimljen kako zajedno odlazi zubaru, a netom prije ulaska Boris je dragu primio oko struka.
Yoana Monteiro i Boris Becker
Mj Pictures/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia
Njegova bivša djevojka Layla navodno nije sretna s njegovim novim odabirom. Njih dvoje su prvi put zajedno viđeni u ožujku prošle godine kako napuštaju jedan prestižni restoran u Londonu i od tada su bili nerazdvojni nakon što je 51-godišnji bivši tenisač finalizirao razvod od bivše supruge Lily Becker.
Boris Becker i Lilly bili su u vezi od 2005. godine, a 2009. godine su se vjenčali i dobili sina Amadeusa. Iako se brak činio skladan, nakon razvoda Lily je otkrila da je proživljavala pakao.
- Potpuno sam se zapustila. Mislila sam da je moj život pakao i da ću umrijeti. Pila sam votku, pušila kutiju cigareta dnevno, a Boris je prolazio kroz pakao i nije me ni primjećivao. Jednostavno smo se razdvojili i krenuli svatko svojim putem - priznala je Lilly. Beckeru je to bio drugi razvod. Onaj prvi, od supruge Barbare, koštao ga je više od sto milijuna kuna.
Yoana Monteiro
catabbath-
2015-08-22
Re: Boris Becker opet ljubi
Sve su mu iste.
;-D
;-D
Da je prešao s crnkinja na Azijatkinje možda bi mu jedino Benetton mogao bio sponzor...
Paparazzo njihov, kao satro ga popreko gleda...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Boris Becker na dnu
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
Page 1 of 1