Caramba chat
Page 43 of 45
Page 43 of 45 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45
Re: Caramba chat
Šandor Winnetou wrote:
Pa konj je započeo s tim, neka sad trpi idiot bolesni
Jesi ti muškarac ili pizda? Kontroiliraj se malo, jebote.
Čim te netko malo iznervira, odmaš počinješ pizditi i vrištati ko majmun.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
hahaha koji pokušaj skretanja da bi zaštitio svoju kurvetinu Jel ti barem neugodno konjino retardirana, jel imaš ti imalo morala i stida zbog toga što svoju ženu pokušavaš koristiti na najogavniji način da bi mene pokušao povrjediti na forumu gdje bi se uglavno trebali zajebavati i nasmijati jedni druge?crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Nisam ja ubacio obitej u igru nego ti konjino retardirana. U svakom slučaju drago mi je da si podjelio s nama da ti je žena ober kurvetina koja na prvi pogled zna koliki je čiji pimpek. Svaka čast budaletino, lijep si materijal ovdje ostavio :)crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Pa konj je započeo s tim, neka sad trpi idiot bolesniMaggie19 wrote:Ajmo prestat sa ovakvom spikom.
Što si se zapjenio? :-)
U jebote. Jel ti to taj pitiespi?
Tužan si ti i jalov lik, strašno tužan i jalov. Gle ti si stvarno za žaljenje, da ti pokažem koliko mi te je žao neću ti više spominjati ni ženu ni dijete, nisu oni krivi što ih pokušavaš prostituirati čak i na ovakvom jednom mjestu a ti najbolje da se ubiješ s takvim načinom razmišljanja, spasi i sebe i svoju obitelj od svih daljnjih patnji i frustracija kroz koje prolazite.
Ne uživa više, vidi da je pojeo govno pa pokušava skrenuti temu u drugom smjeru. Ko ga jebe, što je tražio to je i dobio. Što se mene tiče ja sam završio s budaletinom i smjestio ga tamo gdje mu je i mjesto- u septičku gdje i pripada kad na onako ogavan način pokušava preko svoje žene ili kćeri nekoga povrjediti, ja sam samo to ubacio u pojačalo da se vidi koliki je kreten. S tim je stvarno dotakao samo dno septičke.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Šandor Winnetou wrote:Ne uživa više, vidi da je pojeo govno pa pokušava skrenuti temu u drugom smjeru. Ko ga jebe, što je tražio to je i dobio. Što se mene tiče ja sam završio s budaletinom i smjestio ga tamo gdje mu je i mjesto- u septičku gdje i pripada kad na onako ogavan način pokušava preko svoje žene ili kćeri nekoga povrjediti, ja sam samo to ubacio u pojačalo da se vidi koliki je kreten. S tim je stvarno dotakao samo dno septičke.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Baš si se raspizdio. Jesi li crven u licu? Ide li ti pjena na usta?
Kako si ono rekao?
Mali pimpek, ali velika muda.
Pa nisam ti ja kriv...
crvenkasti-
2014-04-17
Ma nisi meni ništa kriv, ne trebam ja živjeti sa kušačicom kurčina nego ticrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne uživa više, vidi da je pojeo govno pa pokušava skrenuti temu u drugom smjeru. Ko ga jebe, što je tražio to je i dobio. Što se mene tiče ja sam završio s budaletinom i smjestio ga tamo gdje mu je i mjesto- u septičku gdje i pripada kad na onako ogavan način pokušava preko svoje žene ili kćeri nekoga povrjediti, ja sam samo to ubacio u pojačalo da se vidi koliki je kreten. S tim je stvarno dotakao samo dno septičke.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Kako si ono rekao?
Pa nisam ti ja kriv...
Alooo.
It's enough.
It's enough.
Gle, budala je zapela da opravda svoju kurvetinu i spasi svoj ego, upela iz sve snage da bude pametniji i da ne prizna da je pretjerao i na bizaran način prostituira svoju beštiju, ja mu dužan ostati neću dokle god jede govna. Nek on stane stati ću i ja bez pardona. Drugo rješenje je da nam spičiš ban na koji unaprjed pristajem (jer mi je ovo odvratno) bez pogovora no budaletini neću popustiti ni milimetra. Nek pita svoju mater koliki je čiji kurac od brata do ćaće i kuma i tetka itd, i ona je žena mater mu hebem bolesnu, nek pita svoju sestru koliki je čiji kurac idiot perverzni, nek pita u krajnoj liniji i svoju ćerku koliki je čiji kurac pizda mu materina bolesna, on sam tvrdi da to svaka žena zna a njegova ćerka je već žena tako da tu neću izuzeti i nju iz rasprave. Budaletini treba stati na kraj pa što košta da košta.Maggie19 wrote:Alooo.
It's enough.
Šandor Winnetou wrote:Ma nisi meni ništa kriv, ne trebam ja živjeti sa kušačicom kurčina nego ticrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne uživa više, vidi da je pojeo govno pa pokušava skrenuti temu u drugom smjeru. Ko ga jebe, što je tražio to je i dobio. Što se mene tiče ja sam završio s budaletinom i smjestio ga tamo gdje mu je i mjesto- u septičku gdje i pripada kad na onako ogavan način pokušava preko svoje žene ili kćeri nekoga povrjediti, ja sam samo to ubacio u pojačalo da se vidi koliki je kreten. S tim je stvarno dotakao samo dno septičke.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Kako si ono rekao?
Pa nisam ti ja kriv...
S kim ti živiš? Koliko dugo nisi ništa jebo?
crvenkasti-
2014-04-17
Šandor Winnetou wrote:Gle, budala je zapela da opravda svoju kurvetinu i spasi svoj ego, upela iz sve snage da bude pametniji i da ne prizna da je pretjerao i na bizaran način prostituira svoju beštiju, ja mu dužan ostati neću dokle god jede govna. Nek on stane stati ću i ja bez pardona. Drugo rješenje je da nam spičiš ban na koji unaprjed pristajem (jer mi je ovo odvratno) bez pogovora no budaletini neću popustiti ni milimetra. Nek pita svoju mater koliki je čiji kurac od brata do ćaće i kuma i tetka itd, i ona je žena mater mu hebem bolesnu, nek pita svoju sestru koliki je čiji kurac idiot perverzni, nek pita u krajnoj liniji i svoju ćerku koliki je čiji kurac pizda mu materina bolesna, on sam tvrdi da to svaka žena zna a njegova ćerka je već žena tako da tu neću izuzeti i nju iz rasprave. Budaletini treba stati na kraj pa što košta da košta.Maggie19 wrote:Alooo.
It's enough.
crvenkasti-
2014-04-17
Stvarno ne volim i ne podrzavam ovakve spike.
Zato vas molim da zavrsite jer cu bit prisiljena brisat. Pravite mi posao bzze.
Jeste zavrsili?
Ne moramo se svi volit, a ni bit uvijek dobre volje, ali neke granice moraju postojat.
Slazete se?!
Zato vas molim da zavrsite jer cu bit prisiljena brisat. Pravite mi posao bzze.
Jeste zavrsili?
Ne moramo se svi volit, a ni bit uvijek dobre volje, ali neke granice moraju postojat.
Slazete se?!
To se tebe ne tiče, moja je obitelj meni svetinja, tvoja je tebi kusur za podmirivanje čak i u glupim raspravama idiote nenormalni.crvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ma nisi meni ništa kriv, ne trebam ja živjeti sa kušačicom kurčina nego ticrvenkasti wrote:Šandor Winnetou wrote:Ne uživa više, vidi da je pojeo govno pa pokušava skrenuti temu u drugom smjeru. Ko ga jebe, što je tražio to je i dobio. Što se mene tiče ja sam završio s budaletinom i smjestio ga tamo gdje mu je i mjesto- u septičku gdje i pripada kad na onako ogavan način pokušava preko svoje žene ili kćeri nekoga povrjediti, ja sam samo to ubacio u pojačalo da se vidi koliki je kreten. S tim je stvarno dotakao samo dno septičke.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Kako si ono rekao?
Pa nisam ti ja kriv...
S kim ti živiš? Koliko dugo nisi ništa jebo?
Pa i tre uživa kada mu naprdi ženu jer ovaj puno srbuje, puno je drogiran kurirom u zadnje vrijeme.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Prema tome, zašto si trea banirala a ovog nisi?
Tre ne smije uživati a ovaj može ili?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pa i tre uživa kada mu naprdi ženu jer ovaj puno srbuje, puno je drogiran kurirom u zadnje vrijeme.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Čim se negdje potegne priča o pimpekima, eto ti kaje.
crvenkasti-
2014-04-17
Kad sam srpkinja, jbg..crvenkasti wrote:kaya wrote:Pa i tre uživa kada mu naprdi ženu jer ovaj puno srbuje, puno je drogiran kurirom u zadnje vrijeme.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
2015-08-15
kaya wrote:Kad sam srpkinja, jbg..crvenkasti wrote:kaya wrote:Pa i tre uživa kada mu naprdi ženu jer ovaj puno srbuje, puno je drogiran kurirom u zadnje vrijeme.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Jesi li zamislila jedan veliki?
crvenkasti-
2014-04-17
Da. Od kosova do kninacrvenkasti wrote:kaya wrote:Kad sam srpkinja, jbg..crvenkasti wrote:kaya wrote:Pa i tre uživa kada mu naprdi ženu jer ovaj puno srbuje, puno je drogiran kurirom u zadnje vrijeme.Maggie19 wrote:Crveni uvijek provocira, ne daj se izazvat. To on i hoce, dosadno mu je i uziva.
Jesi li zamislila jedan veliki?
2015-08-15
Jel znaš latinski?
Znaš li što znači mudra latinska izreka: "Bonus penis - pax in domus." ?
U rastrojenoj porodici u kojoj nema reda žena je nervozna, čangrizava i svadljiva.
Jel imaš ti uopće muža?
U rastrojenoj porodici u kojoj nema reda žena je nervozna, čangrizava i svadljiva.
Jel imaš ti uopće muža?
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, odmorit ces jedan dan.crvenkasti wrote:Jel znaš latinski?
Jel imaš ti uopće muža?
Šapnut ću ti kad te odbanirajucrvenkasti wrote:Jel znaš latinski?
Jel imaš ti uopće muža?
2015-08-15
kamo ide ovaj svijet?
na četu dobiti ban.
to moraš stvarno biti stručnjak.
na četu dobiti ban.
to moraš stvarno biti stručnjak.
2014-12-30
Page 43 of 45 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44, 45
Page 43 of 45