Caramba chat
Page 35 of 45
Page 35 of 45 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45
Re: Caramba chat
Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
Znači, frigani kotlet i prilog sataraš :)
Ja svojoj ženi tako pravim danas.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
okasnio si, ja kupio bureke i upravo ih smazali :)))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
Šandor Winnetou wrote:okasnio si, ja kupio bureke i upravo ih smazali :)))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
jesi se i potrudio :p
2015-08-06
nadoknadiću drugi putepikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:okasnio si, ja kupio bureke i upravo ih smazali :)))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
jesi se i potrudio :p
a di ti je gospoja? :)Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
pileći paprikaš
punjena paprika
varivo od krastavaca
musaka od patliđana
vidim, imao si nekog pametnijeg posla od kuvanjaŠandor Winnetou wrote:okasnio si, ja kupio bureke i upravo ih smazali :)))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
ispalo da moram do grada pa iskoristio gužvu za dobar ručakNoor wrote:vidim, imao si nekog pametnijeg posla od kuvanjaŠandor Winnetou wrote:okasnio si, ja kupio bureke i upravo ih smazali :)))))epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
Noor likes this post
Noor wrote:a di ti je gospoja? :)Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
pileći paprikaš- Sa širokim rezancima
punjena paprika - krumpirom i pečena u pećnici
varivo od krastavaca- Bljaks
musaka od patliđana- može... daj receptor
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Zakon.
Guest- Guest
ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Ponekad naribam i malo sira unutra. Pa preko pečenih paprika kiselo vrhnje. Mmmmmljac je...
2020-06-01
Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Ponekad naribam i malo sira unutra. Pa preko pečenih paprika kiselo vrhnje. Mmmmmljac je...
A di vam je meso? Moja žena paprike puni mljevenim mesom dinstanom na luku.
crvenkasti-
2014-04-17
Nema mesa. Samo krumpir.crvenkasti wrote:Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Tvoja žena se dobro udala i može si priuštiti meso u paprikama.
Nas dvije nismo.
2020-06-01
crvenkasti u akcijiRa wrote:Nema mesa. Samo krumpir.crvenkasti wrote:Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Nas dvije nismo.
zakon, upravo vecerao nakon rada nedjeljomVenus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
dijagram-
2015-08-09
da, sa širokim rezancima..Ra wrote:Noor wrote:a di ti je gospoja? :)Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
paprika..klasika, mljeveno meso, riža...i uz to kuhani krumpir na veće komade
krastavci...hjoj, budes ti vidla kad ti ja to skuham, trazit ces repete :)
Musaka - na luku dinstati mljeveno meso, zaciniti po ukusu. Patliđane (s korom) rezati na ploske, soliti i pustiti pola sata da puste vodu.
Ocijediti, pa slagati red patliđana, red mesa, patliđan, meso....obilno zaliti s vrhnjem (ako mozes nabaviti domace, 3x je bolje, jer se ne zgruša u sir) i peci u pecnici.
Ra wrote:Nema mesa. Samo krumpir.crvenkasti wrote:Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Nas dvije nismo.
Ajme sirotice, evo mene ako treba mesa :p
2015-08-06
epikur37 wrote:Ra wrote:Nema mesa. Samo krumpir.crvenkasti wrote:Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Nas dvije nismo.
Njima treba nešto posebno: mlado, a tvrdo. Kod tebe obrnuto.
crvenkasti-
2014-04-17
Vrlo često pomislim da je ono što trenutno radim pogrešno i da bih trebao raditi nešto drugo. Samo što ne znam što je to drugo.
Onda se otrgnem mračnim mislima i uvjerim sebe da je to što radim ok i da je to upravo to što i trebam raditi.
Za neko vrijeme se u pravilu i pokaže da sam bio u pravu. Nisam radio ono što je tada bilo najpametnije. Sve sam krivo radio.
Jebeš život.
Onda se otrgnem mračnim mislima i uvjerim sebe da je to što radim ok i da je to upravo to što i trebam raditi.
Za neko vrijeme se u pravilu i pokaže da sam bio u pravu. Nisam radio ono što je tada bilo najpametnije. Sve sam krivo radio.
Jebeš život.
crvenkasti-
2014-04-17
Obožavam sirovu ili pečenu papriku, ali ne volim kuhanu.Noor wrote:da, sa širokim rezancima..Ra wrote:Noor wrote:a di ti je gospoja? :)Šandor Winnetou wrote:Ajmo žene (epi, noor, ra, megi, kaya (soru ne računam pod ženu)) gdje ste, trebam ideju za ručak
paprika..klasika, mljeveno meso, riža...i uz to kuhani krumpir na veće komade
krastavci...hjoj, budes ti vidla kad ti ja to skuham, trazit ces repete :)
Musaka - na luku dinstati mljeveno meso, zaciniti po ukusu. Patliđane (s korom) rezati na ploske, soliti i pustiti pola sata da puste vodu.
Ocijediti, pa slagati red patliđana, red mesa, patliđan, meso....obilno zaliti s vrhnjem (ako mozes nabaviti domace, 3x je bolje, jer se ne zgruša u sir) i peci u pecnici.
Često punim paprike, ali ih rijetko ih kuham. Uglavnom ih punim krumpiroma, ali kad ih trebam smrznuti ili podgrijati onda je meso i riža, ali čak ih i tada pečem u pećnici. Naravno rižu prije skuham i meso prodinstam s kapulom, a sve skupa zalije unaprijed pripremljenim umakom od rajčice.
A krastavce jednostavno ne podnosim ni sirove ni kuhane, nikakve... gadi mi se njihov okus, a i miris.
Ako ikad bude prilike da ti dođem na objed slobodno mi ispeci dvoje jaja, samo nemoj krastavce, k'o Boga te molim.
Thnx za recept.
Patlidžane uglavnom poham ili punim mesom kao tikvice... pogađaš, opet zapečeni u pećnici
Musaku nisam radila osim s krumpirom, a ovo je (ko se ne varam) varijanta keto musake ;)
2020-06-01
Ne treba, fala ti ko bratu.epikur37 wrote:Ra wrote:Nema mesa. Samo krumpir.crvenkasti wrote:Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Nas dvije nismo.
Venus je vegetarijanka, a s obzirom na kvalitetu mesa koje se nudi na tržištu, pridružujem joj se i ja. :p :D
2020-06-01
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Ra wrote:Nema mesa. Samo krumpir.crvenkasti wrote:Ra wrote:ja bih sutra kod tebe na ručak.Venus wrote:E vidiš, punjena paprika s krumpirom, pečena u pećnici to bi mogla sutra!
Zakon.
Nas dvije nismo.
Njima treba nešto posebno: mlado, a tvrdo. Kod tebe obrnuto.
Ovo ode u neke krive vode skroz na skroz.
A upotrijebljena je stara fora kao šala na vlastiti račun.
Jbg, mi tako doma komuniciramo, ali nikako naučiti da to nije svima normalno...
Nedavno smo moja snaha i ja komentirale prolazeći pored izloga kako su torbice Louis Vuitton bezobrazno skupe.
Na to nam je moj sin dobacio uopće nisu skupe, samo smo se nas dvije loše udale.
Ovdje su izgleda svi operirani od 'običnog' humora koji nema predznak seksa ... ili barem ne naginje u tom smjeru.
2020-06-01
Page 35 of 45 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40 ... 45
Page 35 of 45