Caramba chat
Page 30 of 45
Page 30 of 45 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 45
Re: Caramba chat
neizostavni dio odrastanja i druženja uz gitaru uz jezera, rijeke, eskurzije,...i naravno hektolitre alkohola :(((((Ra wrote:Vidi se tko je (od)rastao uz balade panonskog mornara ;)Šandor Winnetou wrote:, baš sam ovih dana htio da te zovnem, i reci mi kako mama , kako tata,, kako baka, kako svi...Ra wrote:A ti se ubundala pleteninu.Maggie19 wrote:Muskici zivnuli unatoc vrucini ;-))
Bok Megi, pa gdje si ti? :)
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
I moj. Promenada i u ranu zoru burek u buregdžinici kod Mačka mame. :)Šandor Winnetou wrote:neizostavni dio odrastanja i druženja uz gitaru uz jezera, rijeke, eskurzije,...i naravno hektolitre alkohola :(((((Ra wrote:Vidi se tko je (od)rastao uz balade panonskog mornara ;)Šandor Winnetou wrote:, baš sam ovih dana htio da te zovnem, i reci mi kako mama , kako tata,, kako baka, kako svi...Ra wrote:A ti se ubundala pleteninu.Maggie19 wrote:Muskici zivnuli unatoc vrucini ;-))
I svi su znali barem par akorda na gitari, svi su iši u plesnu školu.
Sviraš li koji instrument? :)
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Nekada gitaru, nedovoljno da bi iole ušao s ikim u raspravu o tome :( No znalo se to ponešto i odsvirati. Prije nekog vremena pokušao i ono kao da sam je prvi put držao u ruci, rekoh sebi zaboravi i ne pačaj se u to više nikada :)))Ra wrote:I moj. Promenada i u ranu zoru burek u buregdžinici kod Mačka mame. :)Šandor Winnetou wrote:neizostavni dio odrastanja i druženja uz gitaru uz jezera, rijeke, eskurzije,...i naravno hektolitre alkohola :(((((Ra wrote:Vidi se tko je (od)rastao uz balade panonskog mornara ;)Šandor Winnetou wrote:, baš sam ovih dana htio da te zovnem, i reci mi kako mama , kako tata,, kako baka, kako svi...Ra wrote:A ti se ubundala pleteninu.Maggie19 wrote:Muskici zivnuli unatoc vrucini ;-))
Zašto? Malo vježbe i vratio bi se u formu. Ne moraš svirati koncerte. Dovoljno je znati zasvirati par stvari za vlastito uho i dušu. :)Šandor Winnetou wrote:Nekada gitaru, nedovoljno da bi iole ušao s ikim u raspravu o tome :( No znalo se to ponešto i odsvirati. Prije nekog vremena pokušao i ono kao da sam je prvi put držao u ruci, rekoh sebi zaboravi i ne pačaj se u to više nikada :)))Ra wrote:I moj. Promenada i u ranu zoru burek u buregdžinici kod Mačka mame. :)Šandor Winnetou wrote:neizostavni dio odrastanja i druženja uz gitaru uz jezera, rijeke, eskurzije,...i naravno hektolitre alkohola :(((((Ra wrote:Vidi se tko je (od)rastao uz balade panonskog mornara ;)Šandor Winnetou wrote:, baš sam ovih dana htio da te zovnem, i reci mi kako mama , kako tata,, kako baka, kako svi...Ra wrote:A ti se ubundala pleteninu.Maggie19 wrote:Muskici zivnuli unatoc vrucini ;-))
Sinko je kupio gitaru i povremeno vježba. Ugodno me iznenadio. Mislila sam da uopće nema sluha, ali nije loš.
2020-06-01
problem je što nemam cajta za to, možda za koju godinu no imam toliko toga za nadoknaditi samo da me zdravlje posluži pa ću morati posložiti prioritete a čisto sumnjam da će se sve poklopiti, marfijev zakon hebiga :(Ra wrote:Zašto? Malo vježbe i vratio bi se u formu. Ne moraš svirati koncerte. Dovoljno je znati zasvirati par stvari za vlastito uho i dušu. :)Šandor Winnetou wrote:Nekada gitaru, nedovoljno da bi iole ušao s ikim u raspravu o tome :( No znalo se to ponešto i odsvirati. Prije nekog vremena pokušao i ono kao da sam je prvi put držao u ruci, rekoh sebi zaboravi i ne pačaj se u to više nikada :)))Ra wrote:I moj. Promenada i u ranu zoru burek u buregdžinici kod Mačka mame. :)Šandor Winnetou wrote:neizostavni dio odrastanja i druženja uz gitaru uz jezera, rijeke, eskurzije,...i naravno hektolitre alkohola :(((((Ra wrote:Vidi se tko je (od)rastao uz balade panonskog mornara ;)Šandor Winnetou wrote:, baš sam ovih dana htio da te zovnem, i reci mi kako mama , kako tata,, kako baka, kako svi...Ra wrote:A ti se ubundala pleteninu.Maggie19 wrote:Muskici zivnuli unatoc vrucini ;-))
Sinko je kupio gitaru i povremeno vježba. Ugodno me iznenadio. Mislila sam da uopće nema sluha, ali nije loš.
dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
dobro i imenjak sprema kamin za goste
dijagram-
2015-08-09
Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
Imaš, ali ga koristiš za neke druge stvari kao što je forum .Šandor Winnetou wrote:
problem je što nemam cajta za to, možda za koju godinu no imam toliko toga za nadoknaditi samo da me zdravlje posluži pa ću morati posložiti prioritete a čisto sumnjam da će se sve poklopiti, marfijev zakon hebiga :(
Ah, čekanje na vrijeme kad budemo imali vremena. Jedno od većih samozavaravanja u koja upadamo svi. :)
prika moj, nije ti pametno čekati marfijev zakon kroz par godina, kreni sad
2020-06-01
Umorim se već gledajući slike mosta, mogu misliti kako je vama dvojici dok ga gradite.dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
2020-06-01
veber-
2014-12-30
Šandor Winnetou wrote:Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
pa bio bi red da to ponovimo...
samo ja sad imam godina kao ti onda a ti sad kao deda veber
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
baš je kul biti deda, kada to nisi.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
(moja djeca imaju zabranu djedovanja do mojeg 60og rođendana)
da bum pričuvao unuka/u bum, ali fore deda servis kod mene nije dostupan.
moja djeca, moj problem.
njihova djeca, njihov problem.
ne jebem te bosanske spike.
veber-
2014-12-30
veber wrote:baš je kul biti deda, kada to nisi.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
moja djeca, moj problem.
ma da ali ipak treba malo pomoći
danas je roditeljima teže
a ako žele malo zahtjevniju karijeru i nemoguće ako vi stariji nećete pomoći
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ra wrote:Umorim se već gledajući slike mosta, mogu misliti kako je vama dvojici dok ga gradite.dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
Lijepo nam je, zato smo i sami lijepi, nema ljepote bez ulozenog truda.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou wrote:Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
Mozda pozove na ribu,..kad kamin proradi
dijagram-
2015-08-09
boli me kiki za to.epikur37 wrote:veber wrote:baš je kul biti deda, kada to nisi.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
moja djeca, moj problem.
njihovi životi, njihovi problemi.
ja ne spadam u buci-buci roditelje niti me unuci vesele.
kako sam pričuvao i održavao na životu marcu i još nekim forumašima, djecu, bum i unuke.
ali da sam lud za time, nisam.
radije pičku naganjam nego unuke čuvam.
bu bivša.
veber-
2014-12-30
Sad kad je ljepota već podijeljena preostaje m samo uzeti ono što je preostalo. pametdijagram wrote:Ra wrote:Umorim se već gledajući slike mosta, mogu misliti kako je vama dvojici dok ga gradite.dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
2020-06-01
Pa je... svatko treba raditi ono što mu bolje leži. Zamisli tvoju ex da počne ganjati što i ti.veber wrote:boli me kiki za to.epikur37 wrote:veber wrote:baš je kul biti deda, kada to nisi.epikur37 wrote:Šandor Winnetou wrote:Cicija, kad ga sljedeći put vidim duguje mi već poprilično dana u podrumu uz graševinu i jamnicu, ono ovdje se pravi fin i kao sportski tip a tamo ga sredim s tablom slanine i kulenovom sekom dok si rekao gemišt :))))))dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
moja djeca, moj problem.
njihovi životi, njihovi problemi.
ja ne spadam u buci-buci roditelje niti me unuci vesele.
kako sam pričuvao i održavao na životu marcu i još nekim forumašima, djecu, bum i unuke.
ali da sam lud za time, nisam.
radije pičku naganjam nego unuke čuvam.
bu bivša.
Bome ja bih bila presretna da mi se u obitelji pojavi bebać.. ili više njih. Jedva čekam.
2020-06-01
Ra wrote:Sad kad je ljepota već podijeljena preostaje m samo uzeti ono što je preostalo. pametdijagram wrote:Ra wrote:Umorim se već gledajući slike mosta, mogu misliti kako je vama dvojici dok ga gradite.dijagram wrote:dok ero i ja delamo, ovdje,..hehepikur37 wrote:niels wrote:Bome, danas zamrle rasprave. :)
vrutje
A nije, svatko se moze dovesti u red, samokontrolom, tjelesnim naporima , uravnotezenom prehranom.
Najbolje samim radom koji ti jos masno placaju:)
Volim povezati ugodno s korisnim.
dijagram-
2015-08-09
Page 30 of 45 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 45
Page 30 of 45