Caramba chat
Page 17 of 45
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Re: Caramba chat
ja mogu. birat. vidi pptre wrote:E da moš birati...veber wrote:najebeš ionako.tre wrote:Križ. ili Poreč?Noor wrote:hehe
da si bliže, omastio bi brk
biram poreč.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
2014-12-30
kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
Derivate od gice, pilića, roštiljke... uz plavac i gemištNoor wrote:kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
Tko se od ekipe želi pridružiti dobrodošao je a ti bi bila šlag na torti :)))))
haha, vi to stvarno nekaj planirate? :)tre wrote:Derivate od gice, pilića, roštiljke... uz plavac i gemištNoor wrote:kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
ja se ne predajem, nisam se još oprostila od kupanja i mora :)epikur37 wrote:To neki jesenski roštilj, ispraćaj babljeg ljeta...
lani sam se zadnji put 24.10.
Bez zeza, nedelja točno u podne start, adresa u zg na ppNoor wrote:haha, vi to stvarno nekaj planirate? :)tre wrote:Derivate od gice, pilića, roštiljke... uz plavac i gemištNoor wrote:kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
ja se ne sjećam kada je bio zadnji put-Noor wrote:ja se ne predajem, nisam se još oprostila od kupanja i mora :)epikur37 wrote:To neki jesenski roštilj, ispraćaj babljeg ljeta...
stalno misliš da nije zadnji.
2014-12-30
možda i sklopljen posao, tko zna :))))epikur37 wrote:To neki jesenski roštilj, ispraćaj babljeg ljeta...
Noor wrote:lani sam se zadnji put 24.10.
Last edited by tre on Fri 2 Oct - 19:09; edited 1 time in total
sutra se čujemo. onaj hartavac niti dan ne zna,tre wrote:Bez zeza, nedelja točno u podne start, adresa u zg na ppNoor wrote:haha, vi to stvarno nekaj planirate? :)tre wrote:Derivate od gice, pilića, roštiljke... uz plavac i gemištNoor wrote:kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
2014-12-30
to je i meni palo u oči.tre wrote:Noor wrote:ja se ne predajem, nisam se još oprostila od kupanja i mora :)epikur37 wrote:To neki jesenski roštilj, ispraćaj babljeg ljeta...
skoro pa godina
2014-12-30
zna jebote, večeras sam se s njim čuoveber wrote:sutra se čujemo. onaj hartavac niti dan ne zna,tre wrote:Bez zeza, nedelja točno u podne start, adresa u zg na ppNoor wrote:haha, vi to stvarno nekaj planirate? :)tre wrote:Derivate od gice, pilića, roštiljke... uz plavac i gemištNoor wrote:kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
to ga žena najebala da se javi.tre wrote:zna jebote, večeras sam se s njim čuoveber wrote:sutra se čujemo. onaj hartavac niti dan ne zna,tre wrote:Bez zeza, nedelja točno u podne start, adresa u zg na ppNoor wrote:haha, vi to stvarno nekaj planirate? :)tre wrote:Derivate od gice, pilića, roštiljke... uz plavac i gemištNoor wrote:kaj kuhamo? :)veber wrote:a norka bi nas mogla zajebat i i dofurat lsjeckani luk, crvenu papriku, malo zelja našajbanog. naravno očišćenog češnjaka. može i koju breskvicu usput pokupit.
reci mu da dofura češnjak. garant će se s lukom pojaviti.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
tre wrote:Noor wrote:lani sam se zadnji put 24.10.
ts-ts
ali ove godine je sigurno par puta ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre wrote:možda i sklopljen posao, tko zna :))))epikur37 wrote:To neki jesenski roštilj, ispraćaj babljeg ljeta...
prodao?
Pametno!
2015-08-06
pa i ti stigneš.epikur37 wrote:tre wrote:Noor wrote:lani sam se zadnji put 24.10.
ts-ts
2014-12-30
veber wrote:pa i ti stigneš.epikur37 wrote:tre wrote:Noor wrote:lani sam se zadnji put 24.10.
ts-ts
kao da jesam :)
2015-08-06
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Page 17 of 45