Jeo sam meso tri puta dnevno – sada nemam obrok do podne
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Jeo sam meso tri puta dnevno – sada nemam obrok do podne
Drugim ričima, nisi predebela neg debelamortal wrote:nisam predebela .. ni debela, ali imam znatniji višakLegendovich wrote:koliko si kilograma?mortal wrote:ovo drugo, a na prvom velik dio odradilaAlfaOmega wrote:Kak da zarađuješ preko 300 ojra, ili kak da smršaš?mortal wrote:pa morat ću i ja nešto da smislim
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Kazu da moze kava i autofagija zajedno. Ja se inace ne pridrzavam nicega, osim sto sam smanjio meso ali ne iz nekih trebdova nego mi vise odgovara. 195 visok, 96kg al stomak je poceo rasti pomalo jbg blize se 50-e :DBrain32 wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo oko Noleta je autofagija, sprečavanje pojave tumora.
Da makar je zajebano, ajd još što iza 22h ne smiješ jesti pa do drugi dan u podne ali da ujutro niti kavu ne bi trebao mi je bilo brrr. Izdržao tjedan dana ali mi je pala snaga na treninzima pa sam se vratio standardnom keto on-off sistemu...
omni-
2014-04-12
Ha ne znam za Matijevića ako je imao nekakvu anomaliju to je samo iznimka koja potvrđuje pravilo. Stvar je u građi, ljude širokih ramena i općenito masivnije građe općenito uzimamo u kontekst teških kostiju, realno ima tu više materijala ali to je za razliku na vagi od kojih par kila(1-2), ne 30...Speare Shaker wrote:Brain32 wrote:
To je samo građa, kosti su svima iste...
Mislim da nisu. Poznati lički snagator Marijan Matijević je navodno imao dvostruko deblje i masivnije kosti od uobičajenih za njegovu građu i tjelesnu masu. Oblikovane skoro kao kod neandertalaca. To je po nekima navodno bio glavni izvor njegove snage.
Doduše, to je rijetko i te priče o teškim kostima su najčešće loše opravdanje za preveliku tjelesnu masu debelo iznad tzv. idealnog body mass indexa.
Što se gustoće tiče, izrazito pretili i izrazito aktivni imaju gušće kosti jer su iste naravno pod većim opterećenjem no i tu je razlika na vagi jedva spomena vrijedna i nikada nije "opravdanje" za silne kile.
Brain32-
2014-04-15
Bolji si od velike većina vršnjaka rekao bihomni wrote:Kazu da moze kava i autofagija zajedno. Ja se inace ne pridrzavam nicega, osim sto sam smanjio meso ali ne iz nekih trebdova nego mi vise odgovara. 195 visok, 96kg al stomak je poceo rasti pomalo jbg blize se 50-e :DBrain32 wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo oko Noleta je autofagija, sprečavanje pojave tumora.
Da makar je zajebano, ajd još što iza 22h ne smiješ jesti pa do drugi dan u podne ali da ujutro niti kavu ne bi trebao mi je bilo brrr. Izdržao tjedan dana ali mi je pala snaga na treninzima pa sam se vratio standardnom keto on-off sistemu...
Obzirom na godine prije bi rekao da te tlači sama tjelesna kompozicija nego gola kilaža, 96Kg na tu visinu ne da nije problem nego bi bilo taman...
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Ha ne znam za Matijevića ako je imao nekakvu anomaliju to je samo iznimka koja potvrđuje pravilo. Stvar je u građi, ljude širokih ramena i općenito masivnije građe općenito uzimamo u kontekst teških kostiju, realno ima tu više materijala ali to je za razliku na vagi od kojih par kila(1-2), ne 30...Speare Shaker wrote:Brain32 wrote:
To je samo građa, kosti su svima iste...
Mislim da nisu. Poznati lički snagator Marijan Matijević je navodno imao dvostruko deblje i masivnije kosti od uobičajenih za njegovu građu i tjelesnu masu. Oblikovane skoro kao kod neandertalaca. To je po nekima navodno bio glavni izvor njegove snage.
Doduše, to je rijetko i te priče o teškim kostima su najčešće loše opravdanje za preveliku tjelesnu masu debelo iznad tzv. idealnog body mass indexa.
Što se gustoće tiče, izrazito pretili i izrazito aktivni imaju gušće kosti jer su iste naravno pod većim opterećenjem no i tu je razlika na vagi jedva spomena vrijedna i nikada nije "opravdanje" za silne kile.
To za malu razliku u masi odnosno vagi se slažem. Tzv. teške kosti u tom smislu definitivno nisu presudne.
Guest- Guest
Brain32 wrote:Bolji si od velike većina vršnjaka rekao bihomni wrote:Kazu da moze kava i autofagija zajedno. Ja se inace ne pridrzavam nicega, osim sto sam smanjio meso ali ne iz nekih trebdova nego mi vise odgovara. 195 visok, 96kg al stomak je poceo rasti pomalo jbg blize se 50-e :DBrain32 wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo oko Noleta je autofagija, sprečavanje pojave tumora.
Obzirom na godine prije bi rekao da te tlači sama tjelesna kompozicija nego gola kilaža, 96Kg na tu visinu ne da nije problem nego bi bilo taman...
Praktički idealan BMI, posebno za te godine. Čak bih rekao s obzirom na godine i skoro ogledna, da baš ne kažem manekenska građa.
Guest- Guest
ne kakaj kad nisi u pravuAlfaOmega wrote:Drugim ričima, nisi predebela neg debelamortal wrote:nisam predebela .. ni debela, ali imam znatniji višakLegendovich wrote:koliko si kilograma?mortal wrote:ovo drugo, a na prvom velik dio odradilaAlfaOmega wrote:
Kak da zarađuješ preko 300 ojra, ili kak da smršaš?
immortal-
2014-04-16
Itakako postoje,dobro,mozda je temin kriv..velike i masivne kosti,imas i one koji sukrupniji,deblji a koske slabije..Brain32 wrote:Teške kosti ne postojeLegendovich wrote:visok 185,normalno tezak oko 88-90,jake i teske kosti,misicavo tijelo..trenutno 93-94..mortal wrote:koliko je toLegendovich wrote:imam 3-4 kile iznad normale..dva mjeseca mirovanja...ybtg..
vodje ima jedan Srbin,ja bas nisam sitan,naprotiv,ali ono,kad je stao pred menea..ogroman doslovno..sve uvecano,sake ko lopate,glavudža ko u konja,visok,skladna gradja,ali covjek jednostavno velik,mrcina..yebata,na spramnja sam pigmej..covjek stravicno izgleda
Guest- Guest
pa u biti sam vrlo fit..obozavam hodati,nesh i trcanje,bajk,plivanje..zadnja dva mjeseca stvarno samo se izlezavao..to me ujebalo..sad setreba pokrenuti,i zalijetanje ce trajati jedno tjedan dana..kad se unesem u kondiciju,onda mi nish ne pada tesko,osjecam se punim energije..Brain32 wrote:Bolji si od velike većina vršnjaka rekao bihomni wrote:Kazu da moze kava i autofagija zajedno. Ja se inace ne pridrzavam nicega, osim sto sam smanjio meso ali ne iz nekih trebdova nego mi vise odgovara. 195 visok, 96kg al stomak je poceo rasti pomalo jbg blize se 50-e :DBrain32 wrote:Serbinho-3 wrote:Ovo oko Noleta je autofagija, sprečavanje pojave tumora.
Guest- Guest
Ja sam natukao nogu pa ne trčim evo mjesec dana, imam 84, što je 4 preko mog optimuma od 80.
Glede mesa, konačno sam iz Bosne prebacio svo suho meso i škrinja je puna :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ljudi trče, bavve se sportom dijetama....
ja prestala prije nekih 9 godina
prije sam bila revna u održavanju linije
moram promjeniti navike, oživjeti
2014-04-16
jel to sad znači još koji kg gore ??epikur37 wrote:Ja sam natukao nogu pa ne trčim evo mjesec dana, imam 84, što je 4 preko mog optimuma od 80.
immortal-
2014-04-16
ma nish specijalno..samo logika koliko pojedes moras i potrositi...hodanje u prirodi,malo trcaranja,plivanja..zekza..pola sata aktivnog zekza,kao da si pretrcala 13 kilometara..mortal wrote:ljudi trče, bavve se sportom dijetama....
Guest- Guest
n ti isusa, imoš 84 kg na metar šezdeset visine?epikur37 wrote:Ja sam natukao nogu pa ne trčim evo mjesec dana, imam 84, što je 4 preko mog optimuma od 80.
2014-04-16
aben wrote:n ti isusa, imoš 84 kg na metar šezdeset visine?epikur37 wrote:Ja sam natukao nogu pa ne trčim evo mjesec dana, imam 84, što je 4 preko mog optimuma od 80.
ne, 1,78 sam
2015-08-06
premda, kako vrijeme prolazi...sve manje sam za meso...
radije čorbice, brudetići, zelenjava, riba
jednom tjedno neka mesina
2015-08-06
isto si debeli, po kalkulatoruepikur37 wrote:aben wrote:n ti isusa, imoš 84 kg na metar šezdeset visine?epikur37 wrote:Ja sam natukao nogu pa ne trčim evo mjesec dana, imam 84, što je 4 preko mog optimuma od 80.
ne, 1,78 sam
2014-04-16
epikur37 wrote:premda, kako vrijeme prolazi...sve manje sam za meso...
meni obicno prijaju vise corbuljci nego komad raw mesa pecenog..gulashi,cobanci,i tako..
Guest- Guest
aben wrote:isto si debeli, po kalkulatoruepikur37 wrote:aben wrote:n ti isusa, imoš 84 kg na metar šezdeset visine?epikur37 wrote:Ja sam natukao nogu pa ne trčim evo mjesec dana, imam 84, što je 4 preko mog optimuma od 80.
ne, 1,78 sam
da po kalkulatoru, pojavom ne
ali i po osjećaju...čim pređem 82 ...osjećam se loše...sporije..idiotski
optimalno mi je 80
imao sam i 78 ali mi je to ipak bilo prelagano
80 zakon
2015-08-06
Legendovich wrote:epikur37 wrote:premda, kako vrijeme prolazi...sve manje sam za meso...
meni obicno prijaju vise corbuljci nego komad raw mesa pecenog..gulashi,cobanci,i tako..
meni isto, pečeno jednom tjedno...po mogućnosti neka pekica :)
2015-08-06
kalkulator je sranje,kao i danasnji standardi glistastih "muskaraca"...
Guest- Guest
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Zdravko Tomac više ne piše za Dnevno.hr:"Dnevno.hr i 7Dnevno rade za Milanovića"
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Točno u podne
» Za sutra u podne se najavljuje prosvjed protiv Stožera diljem Hrvatske
» Jedna za Vebera u podne kafica
» Individualni borbeni obrok tip 2 Hrvatske vojske
» Točno u podne
» Za sutra u podne se najavljuje prosvjed protiv Stožera diljem Hrvatske
» Jedna za Vebera u podne kafica
Page 3 of 12