SRAMNO!Crvena Zvezda uručila ratnom zločincu Kapetanu Draganu dres
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRAMNO!Crvena Zvezda uručila ratnom zločincu Kapetanu Draganu dres
Mislim da ipak nećeš..Legendovich wrote:Kayo..će da te Karam...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne yebe lep Kayo,nego uporan i lep...kaya wrote:Mislim da ipak nećeš..Legendovich wrote:Kayo..će da te Karam...
Guest- Guest
Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
2015-08-15
ma joook,malo te zezuljim...najmanje ovo ima veze sa seksom,vjeruj mi...dok si se srzala sa onim srbinom,pocela si ispravno razmisljati..kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
Guest- Guest
Opet fantazirašLegendovich wrote:ma joook,malo te zezuljim...najmanje ovo ima veze sa seksom,vjeruj mi...dok si se srzala sa onim srbinom,pocela si ispravno razmisljati..kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
2015-08-15
Pa ko je pijane delije po Kninu 91' učija kak se veže pojas neg Dragan. Najmanje kaj mogu je dati mu dres.
pa..jedno si vrijeme onak,proaktivno "razmujela drugu" stranu,i logicki zakljucivala..sad kao da te neki šild poklapa,da ostvaris svoje stvarne mogucnosti..ali hajde,nisam ja đađ,pa da ti sudim..kakogod svako dobro..odo ja u krpe..ajd laka noćka..kaya wrote:Opet fantazirašLegendovich wrote:ma joook,malo te zezuljim...najmanje ovo ima veze sa seksom,vjeruj mi...dok si se srzala sa onim srbinom,pocela si ispravno razmisljati..kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
Guest- Guest
maloprije se tebi grozi, a ja se sjetim kad je drukao neku turkinju što mu nije htjela dekolte pokazati i jadna žena ostala bez posla... moš se misliti kak je onda tek na tebe ljut...em ga ubiješ u pojam em ga ne doživljavaš ko muško... on je meni stravakomedija lik, sam sebi tačke zgura da to nije za vjerovati...kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
2015-08-08
je svetozare zahladilo je kod mene u sisku ko i kod tebe u gunji... :))
2015-08-08
...a impresionirao me je naprosto , ne mogu to sakriti.michaellcmacha wrote:maloprije se tebi grozi, a ja se sjetim kad je drukao neku turkinju što mu nije htjela dekolte pokazati i jadna žena ostala bez posla... moš se misliti kak je onda tek na tebe ljut...em ga ubiješ u pojam em ga ne doživljavaš ko muško... on je meni stravakomedija lik, sam sebi tačke zgura da to nije za vjerovati...kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
Ljuti se cijeli dan...
2015-08-15
Mislim da mora otići na jedan odmor u grčku i napraviti malo slatkog od marelica. Ubi ga gunja...
2015-08-15
ma dobar je Svele, vrhunski u svemu s čime se bavio od dilanja zlatnih poluga do menadžeriranja u audiju...kaya wrote:...a impresionirao me je naprosto , ne mogu to sakriti.michaellcmacha wrote:maloprije se tebi grozi, a ja se sjetim kad je drukao neku turkinju što mu nije htjela dekolte pokazati i jadna žena ostala bez posla... moš se misliti kak je onda tek na tebe ljut...em ga ubiješ u pojam em ga ne doživljavaš ko muško... on je meni stravakomedija lik, sam sebi tačke zgura da to nije za vjerovati...kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
Ljuti se cijeli dan...
2015-08-08
teško da bi se on usudio sa svojim novim nisanom kroz celu srbiju pa onda još kroz celu makedoniju... ipak je to novi nisan a put dugačak kroz opasan kraj... a kako je škrt zamisli da se počne cjenkati za ajvaruše.... ovaj marelice i da mu ljuti makedonci pogrebu njegovu novu vozilicu... istina i bog ide sutra kupiti još nekog suv-a da ima za malo se kurčiti kad ne ide na posao (bauštelu) sa autobusom punim čamuga koje popreko gleda...kaya wrote:Mislim da mora otići na jedan odmor u grčku i napraviti malo slatkog od marelica. Ubi ga gunja...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma lakše bi podnio k..c u g...ci nego da podnese muški svoje gluposti koje prosipa a zbog čega ga sad svi i sprdaju.kaya wrote:Svetozare, agresivan su malo. Kada te se uhvati u rendu jer pričaš pizdarije samo glamiš, čopor ovo čopor ono, kme...podnesi muški, kao snajperist jel
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Danas izricanje presude kapetanu Draganu
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Crvena Zvezda: Barselona
» Keln-Crvena zvezda 0:1
» Crvena Zvezda: Shakhtar TV Prenos
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Crvena Zvezda: Barselona
» Keln-Crvena zvezda 0:1
» Crvena Zvezda: Shakhtar TV Prenos
Page 5 of 5