SRAMNO!Crvena Zvezda uručila ratnom zločincu Kapetanu Draganu dres
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SRAMNO!Crvena Zvezda uručila ratnom zločincu Kapetanu Draganu dres
Svatko moze da ide u Srbiju, klopa i kupi zenske. Otvorili ste granice zar ne? Zar nije bila navala neki dan?Serbinho-3 wrote:Mihu izgleda 'ebe sto ovaj ide stalno u Srbiju, klopa, juri zenske
a on ne moze, pa da mu ga seljački zavuče preko Crvenkastog...
omni- Posts : 7009
2014-04-12
A nisam sigura 100%, treba provjeriti u onoj njihovoj jugoslovenskoj turističkoj agenciji, ali mislim da su za ajvar i za slatko od marelicakaya wrote:Samo mala digresija kako bi megi rekla, ove šerpe u gepeku su za ajvar ili?michaellcmacha wrote:kao on se sprda a mi jadni i glupi ne kužimo... kao on cijelo vrijeme pokušava objasniti kako je hrvatima bilo dobro dok su bili sa srbima i jedva čekaju da opet budu ali eto srbi više neće da htjednu biti sa hrvatima... a jebote sprdnje... to se garant sprda dok sprema šerpe u gepek prije polaska u grčku, a tebi kao bivšem specijalcu sjp vinkovci u kojima si bio snajperist tako milo što se jedan notorni četnik sprda sa hrvatima... daj si svetozare malo domestosom labrnju poškropi... naravno da je mrcina iskompleksirana jer je u zegeju banditska crvenkasta familija imala sve a nakon što je morao napustiti hrvatsku očito, hrvate koje je istjerao u vojvodini, mu nisu ostavili tako dobro kako je imao ovdje... u svakom slučaju ko mu jebe mater četničku, ovdje mu nije ni bilo mjesto i dobro je da ga ovdje nije... ti isto si otišao i dobro je da si otišao nitko vjerojatno nije ni opazio da te nema a i dobro je da si kupio stan u njemačkoj i onu baštu na kojoj ćeš spavati u vrtnoj kućici dok se stan kroz najam otplaćuje... i bolje da se ne vraćaš ovo ionako nije država za tebe i slične tebi....Legendovich wrote:uz to,nisam stekao dojam da je crvenkasti uopce iskompleksiran..sprda se na visoj razini,koju ovi drugi ne kuze uopce..a da ima vise u glavi,nego njih 2-3 skupa,definitivno ima-nevezano za politiku i ta sranja..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
omni wrote:Svatko moze da ide u Srbiju, klopa i kupi zenske. Otvorili ste granice zar ne? Zar nije bila navala neki dan?Serbinho-3 wrote:Mihu izgleda 'ebe sto ovaj ide stalno u Srbiju, klopa, juri zenske
Mogu i da zadrže na granici, ako imaju nesto protiv tebe...
Ne moze svako, ukucaju ti podatke, snimaju ti ponašanje.
Dole u Nisu na Aerodromu ti uzme pasos, pa krene da propitkuje
cime se bavim u Milanu.
Pored svih njih, izabrao mene, izgledam mutan lik na prvi pogled.
Nije bas svako da moze uci, pitaj Mihu a i Kaju
Čačak ovo, Čačak ono, ali sumnjam da smeju uci...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Policija i Carina trkeljisu, meni nekad stanu na onu stvar, pa krene
rokanje...
Naravno, ja koristim ne poštovanje Zakona, jer isti slabo poznaju
i izlecu iz sina, gde ih ja sačekam.
Ako kreneš ovako, mogu te odrati od batina.
Samo legalno.
rokanje...
Naravno, ja koristim ne poštovanje Zakona, jer isti slabo poznaju
i izlecu iz sina, gde ih ja sačekam.
Ako kreneš ovako, mogu te odrati od batina.
Samo legalno.
2014-08-25
Ja ne mogu u Srbiju, ali ništa me posebno niti ne vuče... Što sam imao za odraditi tamo to sam davno odradio... Svetozaru apsolutno ni na čemu nisam zavidan jer on ama baš ništa u životu nema a da to meni fali, a pogotovo srpske kobasice, žene za parstodinara i BiPifo koje nikad nije bilo pitko...Serbinho-3 wrote:omni wrote:Svatko moze da ide u Srbiju, klopa i kupi zenske. Otvorili ste granice zar ne? Zar nije bila navala neki dan?Serbinho-3 wrote:Mihu izgleda 'ebe sto ovaj ide stalno u Srbiju, klopa, juri zenske
cime se bavim u Milanu.
2015-08-08
N OPET NAPAO ZVEZDU: Bivši fudbaler crveno-belih objavio sliku Kapetana Dragana sa porukom! FOTO
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3476029/ognjen-koroman-crvena-zvezda-kapetan-dragan-otrovne-strelice-bivsi-klup
2014-08-25
a stos...ybt..pokusas sa likom fino i mirno polako..jedno vrijeme ide,pa opet sve u kuratz..Serbinho-3 wrote:Mihu izgleda 'ebe sto ovaj ide stalno u Srbiju, klopa, juri zenske
Posto me Miha ne zeli kod njega,ostavim pare kod vas..vrlo jednostavno..
samo u prolazu poljubim Mihu u glavu usijanu..
st oreci tek na Teja..taj niti ne zeli nikog od 500000 Hrvata koji su otisli vanka trbufom za kruhom...jadno i prejadno..
Guest- Guest
Pa koji kuratz onda pizdis?..kad je napad u coporu na nekog drugog oke,kad vam se vrati cisto kontra,onda zlo do nebesa..michaellcmacha wrote:Ja ne mogu u Srbiju, ali ništa me posebno niti ne vuče... Što sam imao za odraditi tamo to sam davno odradio... Svetozaru apsolutno ni na čemu nisam zavidan jer on ama baš ništa u životu nema a da to meni fali, a pogotovo srpske kobasice, žene za parstodinara i BiPifo koje nikad nije bilo pitko...Serbinho-3 wrote:omni wrote:Svatko moze da ide u Srbiju, klopa i kupi zenske. Otvorili ste granice zar ne? Zar nije bila navala neki dan?Serbinho-3 wrote:Mihu izgleda 'ebe sto ovaj ide stalno u Srbiju, klopa, juri zenske
cime se bavim u Milanu.
Guest- Guest
yebote,tak smo se durili kad smo imali 5-6 godina,i tk oce sa kim biti u drustvu,a protiv nekog drugog..
majketidrage,istina je da starci pocnu ponovno teziti djecjoj psihologiji..
majketidrage,istina je da starci pocnu ponovno teziti djecjoj psihologiji..
Guest- Guest
ma daj, svetoje se mora ubaciti nekome među noge i pušiti mu krc samo da ima saveznika protiv nekoga tko mu lupa čvrge pa makar to bio i crvenkasti četnik. Uostalom on mu je srodan, srbende i jedan i drugi :))Noor wrote:nije, ni po kome.Legendovich wrote:Zajebavas??stvarno je trej srbin?'Po kome.?crvenkasti wrote:tre wrote:grobari ili cigani, ista govna samo jedni crveno bijeli a drugi crno bijeli ali isto smrde. Jarak, žica, krokodili, struja, minsko polje i PKTNoor wrote:džango kmeči, zvezda vodi na tabeli ispred njegovih grobara..i doma i u gostima
Pa i ti si Srbin. Šta tu glumiš?
Misliš da ne znamo da si Srbin?
ne vjeruj ovoj forumskoj iskompleksiranoj utvari.
I to je sve??..jebate pa nije niti cudo da ste ojebina od nacije..tre wrote:ma daj, svetoje se mora ubaciti nekome među noge i pušiti mu krc samo da ima saveznika protiv nekoga tko mu lupa čvrge pa makar to bio i crvenkasti četnik. Uostalom on mu je srodan, srbende i jedan i drugi :))Noor wrote:nije, ni po kome.Legendovich wrote:Zajebavas??stvarno je trej srbin?'Po kome.?crvenkasti wrote:tre wrote:
grobari ili cigani, ista govna samo jedni crveno bijeli a drugi crno bijeli ali isto smrde. Jarak, žica, krokodili, struja, minsko polje i PKT
Pa i ti si Srbin. Šta tu glumiš?
Misliš da ne znamo da si Srbin?
ne vjeruj ovoj forumskoj iskompleksiranoj utvari.
Guest- Guest
nije niti cudo da vam kćeri i zene se karaju sa Srbima...ne trebaju njima njonjave cuke koje samo znaju lajati..yebote,cure potezu iz Zagreba do begeja,samo da osjete pravu kurcinu..
To sto se onda rodi,je.....pogodimo...
Guest- Guest
Pa koji si ti kurčevi židov kad ne znaš ni što je dijete koje hrvatica rodi...e moj svetozare... Da ti ipak nisi neki muslić ...Legendovich wrote:nije niti cudo da vam kćeri i zene se karaju sa Srbima...ne trebaju njima njonjave cuke koje samo znaju lajati..yebote,cure potezu iz Zagreba do begeja,samo da osjete pravu kurcinu..
2015-08-08
Ne znam..to bi morao mater pitati...no par puta je reklada sam isti i gori od starog..de sad znaj..ma budalastine..michaellcmacha wrote:Pa koji si ti kurčevi židov kad ne znaš ni što je dijete koje hrvatica rodi...e moj svetozare... Da ti ipak nisi neki muslić ...Legendovich wrote:nije niti cudo da vam kćeri i zene se karaju sa Srbima...ne trebaju njima njonjave cuke koje samo znaju lajati..yebote,cure potezu iz Zagreba do begeja,samo da osjete pravu kurcinu..
nego de mi reci nevezano za ove bedastoce.....jel doli zaladilo?
Guest- Guest
kakogod,Srbi su od 1945,do 1990 imali puno posla..
Guest- Guest
A zašto ja ne bi smela? Misliš da sam i ja bila snajperist ili što?Serbinho-3 wrote:omni wrote:Svatko moze da ide u Srbiju, klopa i kupi zenske. Otvorili ste granice zar ne? Zar nije bila navala neki dan?Serbinho-3 wrote:Mihu izgleda 'ebe sto ovaj ide stalno u Srbiju, klopa, juri zenske
cime se bavim u Milanu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo..će da te Karam...
Guest- Guest
Svetozar?Legendovich wrote:nije niti cudo da vam kćeri i zene se karaju sa Srbima...ne trebaju njima njonjave cuke koje samo znaju lajati..yebote,cure potezu iz Zagreba do begeja,samo da osjete pravu kurcinu..
2015-08-15
yok...velike Hrvatine..ne one Male,samo Velike..kaya wrote:Svetozar?Legendovich wrote:nije niti cudo da vam kćeri i zene se karaju sa Srbima...ne trebaju njima njonjave cuke koje samo znaju lajati..yebote,cure potezu iz Zagreba do begeja,samo da osjete pravu kurcinu..
Guest- Guest
nisi gledala video..e jebi ga...lik hebe ne vadi..
Guest- Guest
Mislim da ipak nećeš..Legendovich wrote:Kayo..će da te Karam...
2015-08-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Danas izricanje presude kapetanu Draganu
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Crvena Zvezda: Barselona
» Keln-Crvena zvezda 0:1
» Crvena Zvezda: Shakhtar TV Prenos
» Kapetanu Draganu ugrozen zivot!?Hrvati ga bacili u najdublje jame Lepoglave sa koljacima i mafijasima
» Crvena Zvezda: Barselona
» Keln-Crvena zvezda 0:1
» Crvena Zvezda: Shakhtar TV Prenos
Page 4 of 5