Albanci se počeli služit srpskim modelom propagande,,Srbi su nam ukrali svetinje i istoriju''
Page 1 of 1
Albanci se počeli služit srpskim modelom propagande,,Srbi su nam ukrali svetinje i istoriju''
SKANDAL U UDARNOM TERMINU! Albanci snimili film kako su im SRBI UKRALI ISTORIJU! SVE NAŠE SVETINJE PRIPISALI SEBI wrote:
Na albanskoj televiziji Top kanal, koja se može pratiti i na KiM i u Severnoj Makedoniji, 30. maja je u udarnom terminu prikazan dokumentarni film "Velika srpska istorijska obmana - kako su Srbi ukrali albansku istoriju", u kojem se falsifikuju istorijske činjenice s ciljem promovisanja velikoalbanske politike, saopštilo je danas Ministarstvo kulture i informisanja Srbije
Iz Ministarstva poručuju da se u filmu "bezočno falsifikuju istorijske činjenice", a srpske crkve, manastiri i spomenička i duhovna tradicija na Kosovu i Metohiji proglašavaju albanskim, sa jasnim ciljem promovisanja velikoalbanske pogromaške politike, na štetu Srbije i srpskog naroda.
Kako se u dopisu navodi, u skupoj produkciji i uz učešće brojne ekipe koja ga je realizovala, ovaj "sramotni i groteskni istorijski falsifikat bio bi samo žalosna provokacija da u sebi ne sadrži opasne namere i to u jednoj politički izazovnoj i napetoj epohi".
"Ministarstvo kulture i informisanja ponovo mora da ukazuje domaćoj i međunarodnoj javnosti na očigledno orkestrirane aktivnosti iz šovinističkih krugova nekih susednih država u regionu koje su usmerene na poništavanje, brisanje iz istorije ili preotimanje srpske kulturne baštine, kako materijalne tako i nematerijalne. Takvi pokušaji imaju sve obrise kulturnog genocida, a on je, istorija nas tome uči, često uvod u fizički genocid", piše u dopisu.
Iz Ministarstva kulture i informisanja pozivaju sve nosioce takvih pokušaja, pojedince, grupe i institucije na uzdržanost, a srpsku javnost, obrazovni i sistem kulture, diplomatiju i medije, institucije države, SANU, Maticu srpsku, univerzitete i sve druge društvene subjekte da budu svesni i delatni u ovim zabrinjavajućim okolnostima te da afirmaciji, zaštiti i promociji srpske kulture, tradicije, jezika i pisma posvećuju punu pažnju u zemlji a naročito i u međunarodnim okvirima.
"Kada neko danas ugrožava kulturno-istorijski identitet i tradiciju jednog naroda, sutra će mu neminovno ugroziti i fizički opstanak.Srpski narod gde god da živi i srpsko društvo i država imaju pravo i obavezu da se tim zlokobnim namerama suprotstave snažno i na dostojanstveno miran ali odlučan način", piše u dopisu Ministartva.
(Kurir.rs/Tanjug)
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3474091/skandal-u-udarnom-terminu-albanci-snimili-film-kako-su-im-srbi-ukrali-istoriju-sve-nase-svetinje-pripisali-sebi
Upravo gledam na vesti na pinki3info,jadna majčica Srbija opet ugrožena,prvo red kukanja radi,,albanske propagande'' a onda kuknjava radi presude suda u Hrvatskoj oko poklića ZDS. Vesti na pinku,zabavnije su od humoristične emisije,neprocjenjivo
Neka sad i Srbalji vide,kako je to kad se netko služi njihovim metodima podvala i propagande. :lol!:pozivaju Srbe diljem svijeta da se dignu na zadnje noge protiv ove bjesomučne šiptarske propagande.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Albanci se počeli služit srpskim modelom propagande,,Srbi su nam ukrali svetinje i istoriju''
Siptari su mitomani kao i Srbi...A vjerojatno jos i gori...
Kakve oni gluposti lupetaju, to je da ne povjerujes.
Deretic je za njih obicni segrt.
Kakve oni gluposti lupetaju, to je da ne povjerujes.
Deretic je za njih obicni segrt.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Albanci se počeli služit srpskim modelom propagande,,Srbi su nam ukrali svetinje i istoriju''
Tek Wikipedia sto uzimaju da lazu, recimo Italijansku za Kosovo.
Vidim da kazu recimo da ih u Turskoj ima preko 20 miliona, dok
prema Turcima 61.000.
Nisam ni za kakve pregovore sa istima, jednostavno ih izolovati.
Vidim da kazu recimo da ih u Turskoj ima preko 20 miliona, dok
prema Turcima 61.000.
Nisam ni za kakve pregovore sa istima, jednostavno ih izolovati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
lažeš ko srbin je stara postapalica jos od kosova polja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pricao sa jednim Siptarom i kakvu verziju povijesti mi je napricao, to je da se krstis i lijevom I desnom.
Kaze to je kod njih opceprihvaceno
Da krepas od smijeha
Kakvi Srbi, oni su pizdin dim za siptarsku mitomaniju.
Kaze to je kod njih opceprihvaceno
Da krepas od smijeha
2015-09-24
koliko je meni poznato albanci su stalno govorili da su oni ilirskog porijekla...i kosovo republjik sto su trazili..za druge njihove mitove ne znam...a sto se tice srba?..ih tu ne znas od kojeg mita da pocnesRingo10 wrote:Pricao sa jednim i kakvu verziju povijesti mi je napricao, to je da se krstis i lijevom I desnom.
Da krepas od smijeha
2015-09-08
A je livuksadinare wrote:koliko je meni poznato albanci su stalno govorili da su oni ilirskog porijekla...i kosovo republjik sto su trazili..za druge njihove mitove ne znam...a sto se tice srba?..ih tu ne znas od kojeg mita da pocnesRingo10 wrote:Pricao sa jednim i kakvu verziju povijesti mi je napricao, to je da se krstis i lijevom I desnom.
Da krepas od smijeha
A znas li da smo mi svi Siptari
I da su Siptari potomci Egipcana i da su Siptari gradili sfinge i piramide i kulu Babilonsku i da sve stare civilizacije su gradili nekakvi pra-Siptari
To su nebuloze da ne povjerujes
Oni su bili Iliri a prije toga su bili nekakvi Pelazgi koji su opet nastali od Egipcana a prije toga od Sumeraca ...
Ma svi bi se djavli cudili...nisu oni normalni
Kakvi Srbi kakve trice
2015-09-24
ali nista nije to prema onom srpskom mitu...da su srbi vasionski ili svemirski narodRingo10 wrote:A je livuksadinare wrote:koliko je meni poznato albanci su stalno govorili da su oni ilirskog porijekla...i kosovo republjik sto su trazili..za druge njihove mitove ne znam...a sto se tice srba?..ih tu ne znas od kojeg mita da pocnesRingo10 wrote:Pricao sa jednim i kakvu verziju povijesti mi je napricao, to je da se krstis i lijevom I desnom.
Da krepas od smijeha
A znas li da smo mi svi Siptari
I da su Siptari potomci Egipcana i da su Siptari gradili sfinge i piramide i kulu Babilonsku i da sve stare civilizacije su gradili nekakvi pra-Siptari
To su nebuloze da ne povjerujes
Oni su bili Iliri a prije toga su bili nekakvi Pelazgi koji su opet nastali od Egipcana a prije toga od Sumeraca ...
Ma svi bi se djavli cudili...nisu oni normalni
Kakvi Srbi kakve trice
2015-09-08
Sav taj Balkan je bolestan...
Nisu to samo Siptari i Srbi
Meni je drago da kod Hrvata nema te vrste mitomanije
2015-09-24
...svaki narod na svijetu ima mitove...tako i hrvati...samo razlika je u tome u prekomjernom granatiranju sa mitovima a tu su realno svjetski prvaci srbi...jer kako velim kod njih ne znas od kojeg njihovog mita da pocnes...u novije vrijeme bosnjaci poceli im nesto parirati...ali srbi su jos neprikosnoveni...trebat ce jos dosta vode proci ispod savskog mosta da ih netko dostigne..no na koncu o svom narodu i mitovima je sve rekao dobrica cosicRingo10 wrote:Sav taj Balkan je bolestan...
2015-09-08
Takve vrste mitomanije kod Hrvata nema...vuksadinare wrote:...svaki narod na svijetu ima mitove...tako i hrvati...samo razlika je u tome u prekomjernom granatiranju sa mitovima a tu su realno svjetski prvaci srbi...jer kako velim kod njih ne znas od kojeg njihovog mita da pocnes...u novije vrijeme bosnjaci poceli im nesto parirati...ali srbi su jos neprikosnoveni...trebat ce jos dosta vode proci ispod savskog mosta da ih netko dostigne..no na koncu o svom narodu i mitovima je sve rekao dobrica cosicRingo10 wrote:Sav taj Balkan je bolestan...
Ja bar nikad nisam cuo tako nesto.
2015-09-24
nema..jer u krvi trebas imati ugrađen gen za laganje...kucni odgoj....skolski odgoj..na koncu i vjerski odgoj....a zna se tko je kod njih poceo mitomanit prvi-spc....kad ti pop na liturgiji proda pricu pred nekolko desetaka,stotina ili tisuca ljudi da si npr.pripadnik vasionskog naroda tko je taj da ima pravo sumnjati u rijeci jednog svestenika koji e postavljen bozjom voljom..i tako kad ti to pop kaze onda taj koji ga slusa tu pricu pocne sirit dalje i dalje i tako iz generacije u generaciju i nastane na koncu-mit...Ringo10 wrote:Takve vrste mitomanije kod Hrvata nema...vuksadinare wrote:...svaki narod na svijetu ima mitove...tako i hrvati...samo razlika je u tome u prekomjernom granatiranju sa mitovima a tu su realno svjetski prvaci srbi...jer kako velim kod njih ne znas od kojeg njihovog mita da pocnes...u novije vrijeme bosnjaci poceli im nesto parirati...ali srbi su jos neprikosnoveni...trebat ce jos dosta vode proci ispod savskog mosta da ih netko dostigne..no na koncu o svom narodu i mitovima je sve rekao dobrica cosicRingo10 wrote:Sav taj Balkan je bolestan...
Ja bar nikad nisam cuo tako nesto.
2015-09-08
Ovaj put slažem se s Vukom.Što se tiče mitologije,Srbalji su tu pravi profesionalci,dok su Šiptari amateri koji samo kopiraju Srbe.
To sa sfingama i Srbiji koja se prostirala na tri kontinenta,Šiptari su samo prekopirali.
To sa sfingama i Srbiji koja se prostirala na tri kontinenta,Šiptari su samo prekopirali.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Koji ste vi debili, bas pomjerate granice.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Similar topics
» Dua Lipa: "Srbi su hteli da izmene istoriju Kosova"; "Film o Srebrenici me je rasplakao"
» Mektić: Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Dodik Pelješki most proglašava srpskim nacionalnim interesom
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Sex uživo iz Zagreba - Razgovor s webcam modelom kojeg gleda čitav svijet
» Dobroniću, ne diraj u svetinje!
» Mektić: Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Dodik Pelješki most proglašava srpskim nacionalnim interesom
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Sex uživo iz Zagreba - Razgovor s webcam modelom kojeg gleda čitav svijet
» Dobroniću, ne diraj u svetinje!
Page 1 of 1