Mektić: Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Dodik Pelješki most proglašava srpskim nacionalnim interesom
Page 1 of 1
Mektić: Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Dodik Pelješki most proglašava srpskim nacionalnim interesom
Podsjetimo, Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u utorak je glasovima Željka Komšića i Šefika Džaferovića donijelo odluku o pokretanju spora protiv Hrvatske zbog gradnje Pelješkog mosta, a aktualni predsjedatelj Milorad Dodik bio je protiv toga te je najavio kako će je nastojati blokirati koristeći mehanizam zaštite vitalnog nacionalnog interesa.
Tu odluku kritizirao je ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.
"Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Milorad Dodik ide dotle da izgradnju Pelješkog mosta proglašava za srpski nacionalni interes", napisao je Mektić na Twitteru.
20 people are talking about this
[/ltr]
Mektić je član Srpske demokratske stranke (SDS), kojoj je predsjednik bio i ratni zločinac Radovan Karadžić.
Podsjetimo, Predsjedništvo Bosne i Hercegovine u utorak je glasovima Željka Komšića i Šefika Džaferovića donijelo odluku o pokretanju spora protiv Hrvatske zbog gradnje Pelješkog mosta, a aktualni predsjedatelj Milorad Dodik bio je protiv toga te je najavio kako će je nastojati blokirati koristeći mehanizam zaštite vitalnog nacionalnog interesa.
Tu odluku kritizirao je ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić.
"Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Milorad Dodik ide dotle da izgradnju Pelješkog mosta proglašava za srpski nacionalni interes", napisao je Mektić na Twitteru.
[ltr]
Dragan Mektić@DraganMektic
[ltr]Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba Milorad Dodik ide dotle da izgradnju Pelješkog mosta proglašava za srpski nacionalni interes.
Hrvatski interes postao i srpski
http://www.rtvbn.com/3959144/hrvatski-interes-postao-i-srpski …[/ltr]
77
8:53 AM - Jul 17, 2019
Twitter Ads info and privacyHrvatski interes postao i srpski
Izgradnja mosta Pelješac, koji gradi Hrvatsa, proglašena je vitalnim nacionalnim interesom Srba u BiH!
rtvbn.com
20 people are talking about this
[/ltr]
Mektić je član Srpske demokratske stranke (SDS), kojoj je predsjednik bio i ratni zločinac Radovan Karadžić.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Mektić: Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Dodik Pelješki most proglašava srpskim nacionalnim interesom
zbog izrecene istine
protiv sam dodikove politike
ne znam da li odluke donosi
100 % sam ili se ipak konsultuje.
ja se slazem, ali ne bih odobrio
sve dok hrvatska ne promeni svoje
ponasanje, atmosferu prema srbiji
i srbima. na nivou srbije !
Guest- Guest
Re: Mektić: Dok se Srbi u Hrvatskoj tretiraju kao stoka sitnog zuba, Dodik Pelješki most proglašava srpskim nacionalnim interesom
Sve bu dobro, samo se vi ne miješajte sa strane.pizzon wrote:zbog izrecene istine
Ne vidite dalje od nosa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
HR ne zanima vise ni Hrvate a kamoli turiste.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Jedino vama Srbima zapela u'grlu. Koji je vama vrag?Serbinho-3 wrote:HR ne zanima vise ni Hrvate a kamoli turiste.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vi ovdje niste bitni.pizzon wrote:zbog izrecene istine
Izaberite sebi predsjednika ala Milorat Dodik,pa možemo razgovarat.
Vidi ti njih.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bosanska posla.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jastreb wrote:Vi ovdje niste bitni.pizzon wrote:zbog izrecene istine
Izaberite sebi predsjednika ala Milorat Dodik,pa možemo razgovarat.
Vidi ti njih.
prvo,
sumnjam da bi dodik glasao mimo izricitog zahteva da se uzdrzi.
ne umisljaj.
drugo,
nama nije potreban bosanski dahija
da vodi srbiju.
Guest- Guest
cuj ovog....dodje lijecit se u hrvatsku a ovo prica...sto nisi isao u beograd ili u sarajevo lujecit se.. smrad
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pjuje po hrvatskoj i hrvatima koji mu spsavaju oci i vid...kakva svinjetina od lika
https://www.vecernji.hr/vijesti/mektic-privatno-u-zagrebu-nije-zelio-govoriti-o-optuzbama-protiv-hrvatske-1308135
https://www.vecernji.hr/vijesti/mektic-privatno-u-zagrebu-nije-zelio-govoriti-o-optuzbama-protiv-hrvatske-1308135
2015-09-08
lijepo mekticu nek ti komsic i bakir lijece oci
2015-09-08
Eroo wrote:Jedino nama Srbima zapela u'grlu. Koji je nama vrag?Serbinho-3 wrote:HR ne zanima vise ni Hrvate a kamoli turiste.
kamenjarski srbin Ero.
Guest- Guest
Pa najbolje ste prosperirali kad su vas vodili Bosanci,poput Maje. Majo je donio najveći prosperitet Srbiji.pizzon wrote:
nama nije potreban bosanski dahija
da vodi srbiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Sretan vam dan extrajeftinih robova stoko sitnog zuba i plitke pameti ženskog spola
» Kardinal Puljić : Mektić stvara kaos. Mektić odgovara : Boli ga što Dodik nije u vlasti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Dodik zainteresovan za saradnju sa Nacionalnim frontom Marin Le Pen
» Srbi na ističnom frontu: "Rusi nas tretiraju kao stoku"
» Kardinal Puljić : Mektić stvara kaos. Mektić odgovara : Boli ga što Dodik nije u vlasti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» Dodik zainteresovan za saradnju sa Nacionalnim frontom Marin Le Pen
» Srbi na ističnom frontu: "Rusi nas tretiraju kao stoku"
Page 1 of 1