"U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: "U Hrvatskoj je sada gore nego u ratu"
do kurca Kayo..malo su napredovali izgleda..kaya wrote:Oni ni nemaju 1000 panduraLegendovich wrote:NEGO ZASTO JE SLOVENIJA NA GRANicu sa Hrvackom rasporedila 1000 oandura,a stize im i vojska..?
Guest- Guest
o majke ti mile, evo opet vode oni brigu o nama
aj vidi odmah i za mene, plizkaya wrote:Jeste baš, evo baš idem tražiti radnu dozvolu za raditi u čačku
ja insinuiram a ti i tebi slični stalno serete o tome kako smo gotovi i tako već 30 godina!?? bolesni ste i gotovo, vi jednostavno projicirate svoje želje kroz upise i priželjkujete najgore da napokon nešto pogodite kako treba.Legendovich wrote:nema gdje na PROPADNE,i zasto podlo insinuiras da se netko tome raduje?Mislish da ovih pola zilijuna gastarbajtera ne bi voljelo biti doli i raditi u svojoj drzavi?tre wrote:katastrofičari svih zemalja slobodno se ujedinite, za vašeg života nećete dočekati da RH propadne ma koliko se tome nadali
no da moze biti kao i u argentini 80tih,moze vrlo lako,ako i ovu pomoc koja vam bude dosla od EU-a bude,onako...medj rodijacima...tam vam..
Ovo okretanje pile ti baš i neće pomoći.
Potpis.T. wrote:Hrvatskoj u ratu nije falilo ni ptičjeg mlijeka...
Osim dakako na okupiranom teritoriju...
Nije bilo nestašice ničega, ni struje, ni vode, ni hrane, ni goriva, živilo se dobro...
Plus je zbrinjavala 500000 prognanika i izbjeglica, plus opremila vojsku...
Čudo jedno, to osim pok. predsjednika nitko ne bi uspio...
Industrija je radila tutta forza. Čak i u gradovima blizu prve linije,po čemu su prednjačili Osijek i Karlovac.
Poljoprivredni radovi su se,također obavljali blizu Krajine i RS.
Turizam je solidno životario u Istri i na Kvarneru.
Para je bilo. Vojska je trošila više nego danas turisti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hrvatska industrija je danas misaona imenicajastreb wrote:Potpis.T. wrote:Hrvatskoj u ratu nije falilo ni ptičjeg mlijeka...
Osim dakako na okupiranom teritoriju...
Nije bilo nestašice ničega, ni struje, ni vode, ni hrane, ni goriva, živilo se dobro...
Plus je zbrinjavala 500000 prognanika i izbjeglica, plus opremila vojsku...
Čudo jedno, to osim pok. predsjednika nitko ne bi uspio...
Industrija je radila tutta forza. Čak i u gradovima blizu prve linije,po čemu su prednjačili Osijek i Karlovac.
Poljoprivredni radovi su se,također obavljali blizu Krajine i RS.
Turizam je solidno životario u Istri i na Kvarneru.
Para je bilo. Vojska je trošila više nego danas turisti.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa gle..onaj tko je imao sansu za bolji zivot i probao ga,doli je prilicna katastrofa..prezivjeti se moze,ali jel smisao zivota prezivljavanje ili dostojan zivot..??8retoricko pitanje)..zast odoli ljudi kukaju,zasto i kapom i sakom,svi moji se mogu izvuci vanka,bjeze van??Zato sto je dolje dobo i djeca im imaju perspektivu..??tre wrote:ja insinuiram a ti i tebi slični stalno serete o tome kako smo gotovi i tako već 30 godina!?? bolesni ste i gotovo, vi jednostavno projicirate svoje želje kroz upise i priželjkujete najgore da napokon nešto pogodite kako treba.Legendovich wrote:nema gdje na PROPADNE,i zasto podlo insinuiras da se netko tome raduje?Mislish da ovih pola zilijuna gastarbajtera ne bi voljelo biti doli i raditi u svojoj drzavi?tre wrote:katastrofičari svih zemalja slobodno se ujedinite, za vašeg života nećete dočekati da RH propadne ma koliko se tome nadali
no da moze biti kao i u argentini 80tih,moze vrlo lako,ako i ovu pomoc koja vam bude dosla od EU-a bude,onako...medj rodijacima...tam vam..
Guest- Guest
PA da, nije poanta samo puko preživljavanje nego i stvoriti prosperitetnu i naprednu zemlju u kojoj će ljudi vidjeti perspektivu.Legendovich wrote:Pa gle..onaj tko je imao sansu za bolji zivot i probao ga,doli je prilicna katastrofa..prezivjeti se moze,ali jel smisao zivota prezivljavanje ili dostojan zivot..??8retoricko pitanje)..zast odoli ljudi kukaju,zasto i kapom i sakom,svi moji se mogu izvuci vanka,bjeze van??Zato sto je dolje dobo i djeca im imaju perspektivu..??tre wrote:ja insinuiram a ti i tebi slični stalno serete o tome kako smo gotovi i tako već 30 godina!?? bolesni ste i gotovo, vi jednostavno projicirate svoje želje kroz upise i priželjkujete najgore da napokon nešto pogodite kako treba.Legendovich wrote:nema gdje na PROPADNE,i zasto podlo insinuiras da se netko tome raduje?Mislish da ovih pola zilijuna gastarbajtera ne bi voljelo biti doli i raditi u svojoj drzavi?tre wrote:katastrofičari svih zemalja slobodno se ujedinite, za vašeg života nećete dočekati da RH propadne ma koliko se tome nadali
A jebi ga, neki misle da je ispunjenuje snova mahanje barjacima i kuknjava na Blajburgu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Oću, čim se ubacim gledam za tebeNoor wrote:aj vidi odmah i za mene, plizkaya wrote:Jeste baš, evo baš idem tražiti radnu dozvolu za raditi u čačku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ja u sustini mislim na vecinu populacije,ne odabrane,ove i one..jebote ovdi u manje od 7 godina stekao st odoli nisam za 30 godina..istina kredita ima,ali se servisiraju bezbolno..Ringo10 wrote:PA da, nije poanta samo puko preživljavanje nego i stvoriti prosperitetnu i naprednu zemlju u kojoj će ljudi vidjeti perspektivu.Legendovich wrote:Pa gle..onaj tko je imao sansu za bolji zivot i probao ga,doli je prilicna katastrofa..prezivjeti se moze,ali jel smisao zivota prezivljavanje ili dostojan zivot..??8retoricko pitanje)..zast odoli ljudi kukaju,zasto i kapom i sakom,svi moji se mogu izvuci vanka,bjeze van??Zato sto je dolje dobo i djeca im imaju perspektivu..??tre wrote:ja insinuiram a ti i tebi slični stalno serete o tome kako smo gotovi i tako već 30 godina!?? bolesni ste i gotovo, vi jednostavno projicirate svoje želje kroz upise i priželjkujete najgore da napokon nešto pogodite kako treba.Legendovich wrote:nema gdje na PROPADNE,i zasto podlo insinuiras da se netko tome raduje?Mislish da ovih pola zilijuna gastarbajtera ne bi voljelo biti doli i raditi u svojoj drzavi?tre wrote:katastrofičari svih zemalja slobodno se ujedinite, za vašeg života nećete dočekati da RH propadne ma koliko se tome nadali
A jebi ga, neki misle da je ispunjenuje snova mahanje barjacima i kuknjava na Blajburgu
Evo iduci tjedan firma pocinje full kapacitetom-znaci ide na bolje..doli...eeeeee
Guest- Guest
u kojoj firmi radiš? u proizvodnji koliko sam skužio iz tvoje priče?
ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
samo forumi, tu se fakat crnči od jutra sutra
nego, jest
u hrvatskoj je gore nego u ratu
a govorim ja stalno, spizdit ćete ostavštinu od juge
nešto mi se čini da će onda početi plač
za jugom naravno
ali bit će kasno
Sora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
juga je bila ispod dna, mi idemo prema dnu, ali nećemo nikada biti juga dno.. nego obično dno.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
baba jebem svd po spislu svakome tko zaplače za tom vukojebinom od države, današnja RH je space shuttle za ono nakaradnu grozotu od državeSora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
Ne direktno u produkciji...prije dvi tri godine jesam u SQ-u i sve vezano za kontrolu kvalitete..AssadNaPodmornici wrote:u kojoj firmi radiš? u proizvodnji koliko sam skužio iz tvoje priče?
inace ovo je dio asortimana koje radimo...kučista za motore i transmisije za Porsche,zadnji Taycan..
Guest- Guest
tre wrote:baba jebem svd po spislu svakome tko zaplače za tom vukojebinom od države, današnja RH je space shuttle za ono nakaradnu grozotu od državeSora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
RH je septička jama puna govana.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Sora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
juga je bila ispod dna, mi idemo prema dnu, ali nećemo nikada biti juga dno.. nego obično dno.
Proizvodnja krompira 50-ih godina, bili ste 995.000 tona, sada 1/5 od tadašnje proizvodnje.
Šećerna repa, 61.000 tona, dok ste 1984 imali 208.000 tona.
Dva proizvoda koja sam proverio.
Daleko ste vi od vremena Juge.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
tre wrote:baba jebem svd po spislu svakome tko zaplače za tom vukojebinom od države, današnja RH je space shuttle za ono nakaradnu grozotu od državeSora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
Ok,sto ne volis Jugu,Titu,komunizam,to mogu razumiti,ali ovo boldano,daj neki argumenat..
brate Juga je imala na svom platnom spisku milijunska redovnu vojsku,koju je hranila,oblacila i ipak naoruzavala kako tako..
da nastavim??
jedina je razlika da je onda bio sustav ekonomske odrzivosti u produkciji i financijama(dakle manje ljudi i racionalno baratanje resursima)i bar sustav kao iu Kini danas(RH je upravo u tom nekom uredjenju),Juga bi danas bila megalodon naspram sardinice koji ste vi..
uzalud i vece produkcije ovoga i onoga,kad je ispod josh jedino albanija..
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:AssadNaPodmornici wrote:Sora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
Proizvodnja krompira 50-ih godina, bili ste 995.000 tona, sada 1/5 od tadašnje proizvodnje.
Šećerna repa, 61.000 tona, dok ste 1984 imali 208.000 tona.
Dva proizvoda koja sam proverio.
Daleko ste vi od vremena Juge.
koliko ste vi krumpira izvadili?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
onda možeš samo zamisliti kakva je septička bila šugoslavijaGnječ wrote:tre wrote:baba jebem svd po spislu svakome tko zaplače za tom vukojebinom od države, današnja RH je space shuttle za ono nakaradnu grozotu od državeSora wrote:ne radi nigdje nišAssadNaPodmornici wrote:ovdje u RH od 1.5 sve radi tuta-forca.. osim turizma haha
nego, jest
za jugom naravno
ali bit će kasno
RH je septička jama puna govana.
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» '' LJUDSKI DEPONIJ Strašno je. Gore nego u ratu. A u Europi smo. Tu je trebalo biti drugačije... ''
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
» "U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
» Sve zemlje koje su nam letos zatvarale vrata sada su gore od nas
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Hrvatskoj 24 milijarde eura za oporavak! Tramišak za RTL: 'Sada smo spremniji nego prije sedam godina'
» "U srbiji mi je gore nego u guantanamu"
» Sve zemlje koje su nam letos zatvarale vrata sada su gore od nas
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
Page 2 of 14