Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
Žena nije u vanzemaljskim vodama. Ne pričamo uopće o vanzemaljcima. Pričamo normalne stvari.dzango wrote:Ako vidiš neke da nose neku čudnu košulju koja se kopča na leđima, ti beži.RayMabus wrote:Već san bija par puta. Pričamo i to je to. Moran radi suda ić.dzango wrote:Nisam ja baš siguran da će te pustiti da se vratiš kući.RayMabus wrote:Iden u sridu u Split kod psihijatrice. Zvala me da dođem. Sud mi odredija da moram ić na psihološko savjetovanje nakon one svađe s ocem. Tlaka al eto prošetat ću se do Splita , to obavit i vratit se doma spavat pa će opet zvat za misec dana jer moran sve skupa 16 puta doć i pojavit se tamo.
P.S. I ne pričaj da si general galaktičke federacije, ako Boga znaš.
Najviše pričamo o psihologiji. Tih tema se držimo. Zanimljivo mi je pričat s nekim tko nešto zna o tome i vidiš da kuži neke stvari. Odma mi lakše. Žena jje normalna. Sve ok.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Trump šalje vojsku... CNN: ovo je Trumpov državni udar
profesorica na univerzitetu huska na rusenje spomenika
placena od poreznih obveznika
how nice
placena od poreznih obveznika
how nice
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bivši vojnici i Frankovi veterani pozvali špansku vojsku da izvrši državni udar
» dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
» Državni udar u Nigeru
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
» dragan primorac , u javnosti poznat kao nekretninski psiho ive sanadera , poziva vojsku na drzavni udar
» Državni udar u Nigeru
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Asange: u SAD-u je počeo državni udar
Page 2 of 2